Låt mig byta liv för en natt.

Aaw, mysigaste dagen idag! Den började med att jag Ina och Felicia spred julglädje till lärarna, vi la tablettaskar i deras julstrumpor :) Daniel blev iallafall glad =) Sen hade vi filmdag, vi satt nästan hela klassen, 28 pers var vi väl tror jag, i soffor och tittade på film på projektor. Fatta soft, det var verkligen mysigt  att kolla på film i skolan, jag var lite skeptiskt till en början måste jag medge ^^ Och är det någon mer än jag som typ tänker på danska? =p Vi hade danskt tema, så alla filmer var på danska, och förlåt Ina och hennes pappa; men det är faktiskt inte ett så fint språk. Det låter som de är fulla hela bunten när de pratar, även när de är nyktra =p

Nu ska jag typ läsa igenom mitt religionsarbete, som inte alls är bra. Jag är oerhört nöjd om jag ens får VG. Faktiskt. Men det är bara för jag inte riktigt blivit insatt i det här med judar ännu, det känns inte som vi haft några lektioner.. Men men, man kan inte lyckas hela tiden.. Sen ska jag nog städa mitt rum! Tro det eller ej, men det behövs faktiskt.. Funderade ett tag på att hyra in Therese, men hon skulle säkert vilja ha betalt eller nåt, och det har jag inte råd med =/ Ska ju umgås med henne på fredag, hon jag och hennes pappa ska köpa gran. Nu slog det mig. Vafan, de brukar ju ha plastgran! :o Det är alltså en sensation! Och jag är bjuden! Yes (H)

För två år sedan slutade vi vår sista hösttermin i högstadiet. Det var uppduktat långbord i korridoren, och vi hade ett egenkomponerat luciatåg som Voula (tror jag hon hette..) hade oerhört kul åt när vi planerade :D Jag vet att jag har bilder på det här på datorn, men jag vet inte om jag ska lägga upp det. Kan vara stötande för vissa =p Iallafall så visste jag inte vad jag skulle gå miste om, jag visste inte hur mycket jag skulle sakna det vi faktiskt hade i klassen. Den självklarhet som fanns, den oerhörda tryggheten. Var man än vände sig fanns det en vän, var man än satte sig satt det någon man utan problem kunde prata med och ha askul med. Vem man än hamnade i grupp med (okej, det finns vissa undantag, men jag ska inte nämna några namn) så trivdes man. Jag kommer ihåg när vi gjorde nåt arbete på  SOn och jag och Therese var i samma grupp som bland andra Forsen. Jag tror vi skulle göra planscher om julen, eller så var det runt jul, för han gjorde iallafall en cannabisgran. Nej, vi gjorde om droger! Det var typ det roligaste jag vart med om, jag Therese och han i samma grupp.. Det kan knappt bli mer oseriöst. Jag tror Stadler var med också :D Jag saknar den tiden ibland. Faktiskt..

Kommentarer
Postat av: felicia

Dagen hade verlkligen en hög mysfaktor.. det var inte så dumt att sitta tre i en soffa, det var jätte mysigt!

Postat av: Ina

men för 4000e gången, jag pratar INTE danka! men pappa godtar din ursäkt, dock ;)
föresten är våran klass bäst nu också! :P

2006-12-20 @ 18:06:44
URL: http://dearstockholm.blogspot.com
Postat av: Elin

Vi vet att du inte pratar danka Ina, du pratar DANSKA, men det e luugnt...vi tycker ju om dig ändå =D

2006-12-20 @ 18:10:33
URL: http://www.orkavaradu.blogg.se
Postat av: Ina

suck.. en liten bokstav på fel plats och ni missar Hela min poäng ^^

2006-12-20 @ 22:38:16
URL: http://dearstockholm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback