Varför är du som du är?

Idag har jag inte gjort något alls. Har legat på soffan och slötittat på tv med pappa hela dagen. Med en djävulsk mensverk. Har knappt vågat äta heller, vet hur det gått de sista gångerna. Det onda har gått över, man är ashungrig, man äter och sen är man tillbaka på ruta ett igen, att man inte kan sitta vanligt för att det gör så sjukt ont. Nej, fy fan för att vara tjej.

Var tänkt att jag skulle ha pluggat psykologi hela dagen idag, men så har det inte heller blivit. Har inte haft någon lust, har hellre velat prata med pappa. Har läst igenom häftet en gång, och det där pappret vi fick. Verkar inte så svårt, jag kan nog lära mig det imorrn kväll eller nåt. Det löser sig.

Jag och pappa pratade om nästa års julgransplundring på hans jobb. En tradition de haft i jag vet inte hur många år.. femton? Tjugo? Jag har iallafall varit där varenda år sen jag föddes, men på senare tid har det kännts som att vi blivit lite för stora, och att förändring behövts. Nu när det här tragiska har hänt också känns det ännu mer rätt med en förändring, jag vet inte ens om jag skulle kunna vara med på en julgransplundring utan Johan och Micke.. Så istället planerar de att vi ska hyra stugor i typ Romme och åka upp en helg och åka skidor alla familjer. Fatta roligt eller! :D Skidor hela dagen, sen party hela natten ;D Fett kul, jag hoppas det blir av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback