I close my ears when words come flying out.

Välkommen förkylning! Som jag har väntat. Jag har ju trots allt inte varit sjuk på minst ett halvår så det är väl dags nu. Men jag tänker inte klaga, för jag vet vad andra går igenom. Det är nästan så jag är glad över att jag är förkyld :o Då kan vi liksom inte bilda en klubb, men om vi hade kunnat det så hade det nog varit en klubb för oss som inte kan träna :)

Alltså Nina måste vara den sötaste läraren som finns. Hon är så himla härlig och alltid så glad :) Fast jag tycker om att det inte är eleverna i skolan som mobbar varandra, för det sköter lärarna utmärkt! Vi pratade om projektarbetet och Nina frågade om det var någon som hade någon kompis som gjort något kul som projektarbete. Så säger nån, jag vet inte vem det var, 'nej, jag har inga kompisar' varpå Nina börjar asgarva :D Lite taskigt kanske, men hon sa själv sen att det var för att hon inte trodde på personen ^^

Jag har blivit hooked-up på blåbärssoppa! Det är helt galet gott. Tror jag ska gå och köpa det sen :) Eller skicka iväg mamma. Höhö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback