Men jag vill inte ta mig igenom någonting.

Alltså jag vill verkligen verkligen verkligen vinna dom där Lassebiljetterna! Det finns knappt att jag inte ska vinna.. I min hjärna har jag redan vunnit. Aaah, snälla låt mig vinna :(

Trevlig dag idag, det kan nog beskrivas med följande: Hugge! Hugge vänta!! Det utvecklades senare av mig och Elin till Hue, Hue vänta! Hahaha :D Peter var fett trevlig idag också, och jag fick veta att han har en hemlig nyckel :o Det går att öppna alla skåp i skolan  med den.. Är det bara jag som tycker Peter är lite fel person att ha hand om den nyckeln..? Sen såg jag Daniel riktigt arg för första gången :o Han brukar bara bli sådär jobbigt besviken.. Men jag tror inte det är så mycket effekt att vara besviken på en kopieringsapparat. Han var iallafall skitförbannad på den =p Och Max är verkligen helt seriös om att jag ska hålla i lektionen imorrn.. Jaja, det kan ju inte gå mer än åt helvete. Får se det som en kul grej. Eller nåt =)



Och någon slutar alltid älska först. Varför kan det aldrig vara jag?

Let them know that you know best.

Haha, yes, jag är bäst (H) Har nu fler kommentarer än inlägg, de ni! För att vara exakt blir det här mitt 180e inlägg, och ni har skrivit kommentarer 182 gånger. Bra kämpat boys and girls!

Sen vill jag klaga lite. Hur Kan The knife vinna årets artist? Förlåt, men Lars Winnerbäck är ungefär hundra hundra gånger bättre. Jag blev riktigt besviken, och den glädje jag haft i magen hela kvällen är nu som bortblåst.. Jävla skitjury. Nästa år vill jag sitta i juryn! Lite glad blev jag under galans gång iallafall, speciellt när Lasse var i bild, och när de även zoomade in Jocke Berg! Det hade jag inte trott, men se på fan, han vågade sig ut han med =) Men jag hade fortfarande velat att Lasse skulle vinna iallafall nån av priserna han var nominerad till.. Speciellt årets artist, eftersom vinnaren i årets textförfattare är bra hon med, så hon var iallafall lite värd det.

Och Elin, har du inte förstått mina hemliga meddelanden till dig? :o Det var jag helt säker på. Jag har ju förstått dina i din blogg. Och dina icke-existerande kommentarer har jag också tolkat som att du tycker så himla mycket om mig! :D Vilken tur att du tycker om mig iallafall, eftersom jag faktiskt också tycker om dig. Innerst inne. När du har lärt dig tolka mina hemliga meddelanden. Sådetså.

I will be the one that holds you in the end.

Anna: Det var inte jag som lekte Max. Det var Max som lekte mig, och då blev jag automatiskt Max.. Inget självvalt =/
Felicia: Myror är inte söta. Myror är äckliga och läskiga.

Seg dag. Först två timmar spanska med en lärare som tror att vi är typ tio bast.. Haha, han är så jävla udda. Men bättre än de vi haft hittils, så jag ska inte klaga ^^ Sen åt vi lunch, och sen hade vi historia. Träffade Anna och Ina för första gången på tre dagar :o Känns som det var jättejättelänge sen jag träffade dem, men det var ju bara i fredags.. Hum. Det var kul i vilket fall, och jag insåg vad som håller på att hända! Anna är på g med en jääävligt schizofren kille! Hon sa att hon satt och tittade på när tre killar spelade playstation. Erik Stefan Björn. Hallå. Snacka om att vara skicklig på att göra många saker samtidigt när man kan spela tv-spel mot sig själv :o

Efter skolan åkte jag in till stan och kikade efter jeans. Möh, jag vill inte ha jeans. Jag hittar ändå inga bra, alla är fula! Köpte en tröja iallafall. Och en hårspray. Sen gav jag nästan bort min penna till en tjej på tunnelbanan. Haha, det var jättegulligt, dom kom in tre tjejer i kanske elvaårsåldern och satte sig runt mig. Ånej tänkte jag, dom kommer låta som fan. ICKE! Alla tre drar upp skolböcker och sätter sig och pluggar :o Så jävla coolt, det är ju knappt att jag gör det på tunnelbanan, jag som ändå behöver. Nej, det var coolt. Svenska samhället går framåt ;D

Jag är glad.

You look nice alright,
And I like the way you nod after everything I say,
Like it actually means something to you.

And I like you record collection,
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom,
Made a really nice soup,
But a bit to much sci-fi in your shelf with dvd's.

But there are things you need to know about me,
I'm weak right now, so weak right now.
I need proof before I dare to open this heart,
So I've prepared a quiz for you.

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all time wear socks?
'Cause I'm still scared of feet.

And if I'd fall.
Would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?


Så himla söt låt. Så himla talande. Hello Saferide <3

För övrigt är jag jätteglad! Verkar som att kommande helger blir riktigt riktigt roliga! Malin och jag snackade om att träffas alla tjejer från gamla klassen. Det finns väl egentligen bara två problem: Ingen annan än vi vet om det ännu, och så har vi ingenstans att vara =p Men  man kan ju hoppas att det löser sig. Sen hade en barndomskompis skrivit till mig, och förselagit att vi skulle träffas alla 'gårdenbarn'. Ååååh vad jag vill det! Har tänkt på det ett tag att ha en kväll hemma hos mig, men har inte riktigt kommit till skott. Nu tänker jag göra det och ååh vad bra det kommer bli. Fyfan vad jag älskar mina vänner ibland. Dedär som man inte alltid tänker på, men som när man gör det blir så himla glad. Kärlek.

If I fall, will you pick me up?

Fyfan vad jag hatar måndagar! Först gympa, det är kul, sen har man psykologi i två timmar innan man får äta.. Seriöst, mitt blodsocker är inte av den här världen, jag är så sjukt trött och orkeslös så det finns inte.. Kan inte vara nyttigt. Sen har vi engelska, den var iofs jävligt kul idag :D Jag gjorde misstaget att säga att det inte var jobbigt att vara lärare.. Sagt och gjort, Max tog min plats som elev och frågade massa dumma frågor medan jag fick vara lärare. Hahah, han är så skön den där :D Sen. Sen hade vi matte! Exakt vad man vill ha en måndageftermiddag klockan tjugo över två! Yes! Nej, fyfan vad jag hatar matte. Det är så himla himla svårt, och det är så jobbigt att koncentera sig så mycket =/ Pappa ska hjälpa mig ikväll. Tacka vet jag pappor :)

Har även klippt mig idag, och jag är riktigt riktigt nöjd faktiskt =) Inte alltid jag är det när jag går från frisören, och jag är alltid skitnervös innan jag går dit.. Man vet liksom inte vart det slutar =/ Men nu gick jag ju till mammas frisör, som även klippte mig när jag var liten. Hon är asbra, och snabbt gick det :o Hon klippte alltså frisyr på mig på en halvtimme.. Kommer kanske kanske en bild någon gång, om jag känner för det. Annars gör det inte det :D

Är rädd för att mina mardrömmar är påväg tillbaka.. Har sovit riktigt oroligt i två nätter nu. Jag vill inte =/

Tomorrow.

Jag vill börja med att klargöra vad jag och Johanna menar som husdjur. Ett husdjur är något man skaffat sig frivilligt/fått av någon. Ett husdjur är något man matar och något som man ber sin granne ta hand om när man är på semester. Ett husdjur har ett namn och en egen matskål. Och det våran diskussion handlade mest om; man tar med sitt husdjur på promenad och på bussen. Så, Anna och Ina, ni som hade myror som husdjur. Kan ni inte vara gulliga och berätta vad de heter, vad de äter, vad era grannar tycker om dem och jag vill väldigt gärna följa med på myrpromenad någon dag! Väldigt gärna!

Sen så tycker jag inte om anonyma kommentarer.. Det är lite.. Hmm, obehagligt. Här är det någon som älskar mig, jag vet inte vem det är, och personen verkar inte vilja att jag ska veta det heller. Annars skulle han eller hon skriva sitt namn. Så hädan efter: skriv era namn så jag vet. Det blir så mycket enklare då, man slipper bli fundersam ;D

Och vem fan proppade min mp3 full med deppmusik?!

Just look away.

Igår gjorde jag inget vettigt alls på dagen, jag strövade runt och väntade på att det skulle bli kväll typ.. Pappa undrade vad det var med mig =p Åt jättejättegod mat med pappa, sen för att han inte skulle känna sig som en dålig pappa gick jag med på att låta honom skjutsa mig till Johanna.. Det var ganska kallt ute också, så det var rätt skönt måste jag medge =) Spenderade kvällen där, vi lagade mat till henne och Jacob, pratade och skrattade, och spelade tv-spel. Och så åt vi vaniljglass med jordgubbar, chokladsås och nonstop på! Det var galet gott :D Vi diskuterade även vilka djur som skulle vara konstiga att ha hemma, och kom nog fram till att det ultimata vore en struts eller en myra. Hahaha.

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt heller, sov tolv timmar inatt, vilket innebär att jag bara varit vaken i ungefär tre timmar än så länge.. Men det var skönt och välbehövligt att sova ut, jag ska ju trots allt träna om en timme. Hua. Inga underställskläder har jag heller, eftersom jag är så duktig och lämnar dom hos pappa. Yes! Har iallafall bakat muffins idag, som inte blev så goda. Dom såg mycket godare ut på bilden =/ Nån som vill köpa? :D haha. Nej. Det var inte kul.

Kroppsfunktioner.

Ibland är det läskigt att jag inte ens reagerar.. Är det för att jag är så van? Kan man vänja sig vid såna uttalanden? Kan man vänja sig vid den rädslan och oron? Jag tror inte det, men jag tror att jag på något sätt avskärmat mig från det, jag har byggt upp ett försvar som gör att det inte tränger igenom när det inte är.. Vad ska jag säga? Det är som att min kropp känner på sig när det är riktigt allvarligt, och sållar bort det som inte är så allvarligt, men som jag ändå kan såras/bli rädd över. Min kropp är bra ibland, men jag kan även bli rädd för att jag inte ska reagera, och så är det på riktigt. Att jag inte ska bry mig, men så har du försvunnit..

Och åh så glad jag blir av dig! Du hade ringt, jag hade inte hört och du  hade pratat in på mitt mobilsvar. Stod och log när jag lyssnade, du är så himla himla bra. Din röst får mig att känna mig så trygg och bara genom att säga 'ööhm. Eh. Vad jobbigt det blev. Men iallafall...' får mig att bara förstå hur underbart det är att ha dig som vän. Du är bland det bästa jag har, och jag vill aldrig aldrig släppa dig. Aldrig.

"Hemligt"

Gårdagen flöt på jävligt fort, och helt plötsligt var det natt.. Inte vad jag hade räknat med liksom :o Efter skolan åkte jag, Anna och Felicia och fikade tillsammans med Annas vänner Christoffer och Nina. Hennes vänner Carina och Nencia kom sen också, det var väldigt trevligt tycker jag =) Dum som jag är tog jag inte med mig träningsgrejer till skolan, så jag var tvungen att åka hem och vända och sen åka till träningen, observera att jag itne ätit något annat än lunch och godis på eftermiddagen när jag skulle träna.. Ingen bra kombination alls, var helt utsvulten när jag kom  hem. Åt, duschade och fixade mig, sen bar det av till tunnelbanan igen! Yes vad jag gillar att åka tunnelbana! ;D Åkte ut till Elins bror som bor ännu mer i ingenstans än Elin. Liksom, när jag gick av bussen såg jag en statiolmack. Det var det enda.. Det ryktades om singstarkväll med en hel del folk, men när jag kom dit var det bara Elin, Carro och Ina där =/

Tydligen hade jag missat Jockes jättefulla granne som bjudit på både champange, cider och öl, men som dom skickat upp till sig sen när hans tjej kom hem och började kasta päron på honom. Eller nåt =p Singstar blev det inget heller, eftersom vi var tre tjejer, och tre tjejer med ett ofungerande playstation är ingen bra kombination. Men se på fan, sen när David och hans vän Milosh kom, då fick dom det att funka. Så först värmde vi upp med Tekken, sen blev det Singstar. Jag tänker inte nämna nåt om det, förutom att David mot Milosh i DIlevas 'Vem ska jag tro på' Var bland det värsta jag hört.. Herregud.

Hade iallafall galet roligt, igen, jag blir alltid så övertrött och helt flummig när jag är ute i Älta :s Och jag hade inte ens druckit märkbart mycket. Dessutom tycker jag att vi ska hålla en tyst minut för Carros kanin som dog för ett år sedan. Jag vet hur det känns =p

Älskade älskade.

Jag måste bara berätta att jag är jättejätteglad nu! :) Satt och tittade på Brainiac, som för övrigt är ett skitkul program! Dom gör massa experiment som jag alltid undrat över, och nu har jag svar på allt. Så en vacker dag ska jag ta med alla mina vänner till ett elstängsel, det verkade roligast. Höhö =p Sen mitt i det ringde min bror, som jag inte pratat med/träffat på hur länge som helst. Vi pratade i telefon i en halvtimme. Och då ska väl nämnas att han är ungefär lika dålig som jag är på att prata i telefon, så det var jättetrevligt =) Och när han frågade vad pappa gjorde i Malmö kom jag på att jag inte har nån aning alls om det.. Ehm, det känns bra. Han kommer hem imorgon iallafall =p Och NU, så berättade Ina att vi ska ha singstarkväll imorgon hemma hos Elins bror :D Fett kul! Jag har aldrig vågat försöka mig på singstar, men om jag får sjunga mot Felicia ska jag nog våga, jag har hört rykten om att hon är dålig :D Och Ina kommer såklart vinna. Men det är bara för hon har sjungit i kör med Jesus. Eller nästan iallafall. Fusk. Kul ska det bli iallafall! :D

I don't..

Tävlingsstatus: Ni är sämst!

Underlig dag, den har liksom gått fort, fast ändå inte.. Vi var tre pers som var i tid på första lektionen, efter tio minuter var vi väl kanske sju. Haha, hej jag går i en morgontrött klass :D Jag, Micke och Anna satt och diskuterade min tävling, och Nina (lärare, världens sötaste för övrigt) hör typ delar av samtalet, som bland annat innehåller 'Fagesjö ska bort' för Anna och Micke trodde det. Haha, hon kommer helt förfärad fram och frågar; Ska Fagersjö bort?! Vi förklarar för henne vad det handlar om och hon blir lite lugnare, eftersom hon trodde att det skulle jämnas med marken. Det hade varit ganska udda.. =p 

Har också precis upptäckt att det inte alls är 18-årsgräns på Mando Diao, som alla snackat om.. Både Fanny och Anna har sagt det. Men här får man minsann kolla upp saker själv, för det är bara i baren man måste vara 18, logiskt nog ^^ På själva konserten är det 13 år, och det måste vi ju klara oss förbi..  Det vore illa om vi inte kom in :D Iallafall så ska jag och Anna gå nu, och säkert kommer Fanny och Marcela också gå, iallafall som det lät på Fanny igår =) Jag vill, för Mando är himlans bra, man blir så glad :D

Nu har jag inget mer att säga. Fortsätt gissa ni bara, ni kommer aldrig gissa rätt. För ni är för dåliga. Den enda som är bra är väl Anna, för hon vann i plump idag. Så egentligen behöver vi inte spela det nå mer den här terminen, eftersom det var målet att hon skulle vinna :o Haha, vad tråkigt.. =p

Drog.

Felfelfelfelfel!! Ni som har gissat hittils, alltså Ina och Elin som varit modiga, har fel. Alltså kan ni som inte har gissat nu börja med uteslutningsmetoden, det är inte Fagersjö. Då är det nog nåt av dom andra :D Fortsätt gissa vafan, fina priser finns att vinna. Öhm.

Åååh, jag hade träning idag. Hade ont i magen innan, jag ville inte, men sen när jag väl var där. Åh så kul vi hade. Vi var inte så många, och vi satt och chillade innan och efter i omklädningsrummet och pratade om ganska korkade saker. Vi är bra på det i mitt lag. Det kan omöjligt finnas en bättre blanding människor. Meow.

Fikade med Johanna idag också, det var trevligt :) Först tappade vi bort varandra på Slussen, men det löste sig efter mycket om och men =p Vi var även ute och promenerade i snöstormen och att jag aldrig lär mig! Man ska inte ha Converse när det är såhär kallt, inte utan varma sockor i iallafall. Och det hade ju inte jag såklart. Fråga inte varför, när det var tolv minus ute imorse. Men man lär sig ju inte av sina misstag, så..

"Och Floden Jordan, som är döpt efter basketspelaren Micheal Jordan.."

Tävling!

Jag har hittat på en tävling! Är det nån som är förvånad? Nej, precis :D

Vilken ska bort av följande?

Aspudden, Älvsjö, Älta och Fagersjö.

Och jag lovar, det finns ett väldigt logiskt svar. Den som svarar rätt med rätt motivering, eller en annan jävligt bra motivering, först vinner.. Öhm.. En heldag med mig! Eller nåt. Nej, den som vinner kan få bestämma själv vad den vill vinna, sen bestämmer jag om det går eller inte. Det var ett bra pris!

Without feelings, please.


Jag är rädd. Rädd och förvirrad. Det är ingen bra kombination.

Jag tror Anna åt soppa till middag. Vad tror du?

Haha, värdig dag. Kom till skolan vid nio, och jag och Sanna satt och hoppades på att en lastbil hade hamnat på tvären på vägen så att Tobbe inte skulle komma till lektionen så vi skulle slippa ha spanska. Och jag tror fan vi hade rätt, för i vilket fall så var spanskan inställd och det var bara att åka hem igen :D Eller, innan det så kopierade vi mitt kompendium till Felicia, och det är så coolt, jag blir lika imponerad varje gång att den lägger i rätt ordning och häftar av sig själv :D

Väl hemma möttes jag av en tant i trappuppgången som trodde jag var brevbäraren.. Hon var lite förvirrad.. Jag och pappa åkte en sväng till öb och köpte lite grejer som vi nog egentligen inte behövde. Bland annat en ny osthyvel eftersom den han fick av mig i julklapp var helt världelös. För den som är intresserad kan jag berätta att den här var lika jävla värdelös den =p Har inte gjort så mycket idag, hade hoppats på att Johanna skulle höra av sig så jag kunde åka in till stan, men hon har inte sagt ett knyst, så jag funtar på att ringa henne sen och skälla lite. Eller nåt. Neeej, det kommer jag ju inte göra :o Jag som är så snäll.

Ryktas om jättejättejättemånga minusgrader imorrn.. Jag vet inte om jag har nån lust med det. Det räcker med vinter nu, ge tillbaka det som var innan, lite halvkallt utan snö! Det var perfekt :)

Göteborgsposten Anna, Göteborgsposten!

Lista 1:

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Ehm, ytterst tveksamt..
Brukar du sjunga i duschen? Nej det vågar jag inte, jag vet att det hörs i grannen ovanförs badrum då också =p
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Fotboll såklart! Sen är all sport kul. Förutom hästhoppning och backhoppning. Men det är inga sporter^^
Vad är viktigast för dig? Att mina vänner och min familj mår bra.
Laddar du hem musik och film från Internet? Nej, icke!
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Bra fråga. Köpa en lägenhet kanske.
Vad är det bästa med julafton? Det finns inget bra med julafton.
Tänker du mycket på ditt utseende? Det händer väl.
Vad får dig att slappna av? Fotboll/träna.
Tänker du ofta på sex? Haha, det vill ni bra gärna veta va? ;D
Är du skyldig någon pengar? Jag är skyldig Johanna 30 kr, men tänkte kompensera det med att bjuda henne på fika när hon har tid. Fast det vet hon inte ännu, så säg inget :D
Är du mörkrädd? Neeej.
Vilken färg är snyggast? Brun, svart, grå. Jag vet inte, finns många.
Tycker du matte är svårt? Ehm. Matte är typ omöjligt.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, så länge det är snyggt funkar det ju.
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Oj. En resa kanske. Eller en villa med tillhörande stor tomt och möbler och allt. Det vore nice.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Beror på när jag gått och lagt mig, mellan elva och två kanske..
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? På ingen alls. Kanske på mig själv, men inte så det märks. Och misstolka inte nu :o
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Varför då? Folk gör väl vad dom vill, det är deras ansvar.
Har du piercing? Nej
Bråkar du och dina syskon ofta? Nope, nästan aldrig.
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Det finns ett par stycken som är riktigt jävla viktiga för mig. Typ sånna jag inte skulle överleva utan, och förhoppningsvis vet dom vilka dom är.
Läser du ofta böcker? Det händer faktiskt
Vad föredrar du för sorts filmer? Typ djupa filmer tycker jag är bra^^
Vad slösar du mest pengar på? Haha, ingenting :D
Vill du gifta dig? Jag vet inte.. Kanske.
Vill du ha barn? Kanske, jag vet inte här heller. Jag tycker inte om framtiden.
Vilka tv-program som går just nu tycker du om? Haha, bra fråga :D Simpsons kollar jag på. Och ett herrans liv :)
Vilka länder har du varit i? Oj. Finland x2, Danmark, Italien, England x3, Spanien x2, Grekland x3, Cypern. Tror jag. Har säkert missat nåt.
Solar du ofta? På sommaren gör jag det när det är sol, ja.
Var badar du helst? I vattnet?
Vad använder du för droger? Höhö. ;D
Vilka djur är du mest rädd för? Myror är obehagliga. Sen skulle det ju inte vara sådär jävla kul att möta typ en noshörning på väg till tunnelbanan. Men jag tror inte jag är så rädd för dom, jag vet inte faktiskt.
Vad tycker du om monarkin? Kungen är cool. Eller nåt?
Vilka språk kan du? Svenska, engelska, lite tyska och ytterst lite spanska.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Har fått sy i hakan en gång, och brutit foten en annan gång.
Vilken kändis är hetast? Öhm.. Frank Iero är fett het. Annars är jag inte så bra på kändisar =p
Gillar du att dansa? Hahahaha.
Vad har du för klädstil? Oj. Typ baggy-jeans och linne.
Är du flygrädd? Nej, inte för vanliga plan. Men små propellerplan skulle jag nog ha svårt att flyga tror jag..
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Det är bra.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Ben and Jerry's! :D
Tror du på ett liv efter döden? Njae.. Jag vet inte.
Vilket kaffe sörplar du helst? Jag sörplar inte kaffe alls.
Vilket mobilmärke föredrar du? Sony Ericsson.
Vill du gå ner i vikt? Vem vill inte?
Vad har du för personlighet? Haha, scizo? Nej men jag är väl som mina tränare beskrev 'en känslig men mycket stark person.' Och det stämmer väl. Jag har väl en del humor också, ganska konstig humor.
Har du varit deprimerad? Det beror väl på, jag har ju inte blivit diagnostiserad som deprimerad direkt.
Tycker du om sushi? Aldrig smakat, men det verkar läskigt.
Tror du på livslång kärlek? HA! In my ass.
Vad äter du helst när du ser på film? Godis.
Lever dina föräldrar tillsammans? Nope.
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Hahah, det räcker med att tvingas gå på judo varje fredag =p
Har du tandläkarskräck? Nej min tandläkare är snäll :)
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Jag är nog mer åt kvällshållet, fast jag är duktig på att gå upp på morgonen också.
Vilken hårfärg har du naturellt? Blont.
Biter du på naglarna? Näej.
Är du beroende av något? Dig? Eller fotboll kanske. Och musik. Och skratt.
Hur ofta motionerar du? Tre gånger i veckan plus gympa en gång. Fyra blir det! YES! Spår fyra för mig!

Lista 2:

Tio första:

Första bästa kompis:
Det var nog Madde eller Niklas. Fast den första jag delade hjärta med var Therese ^^
Första bil: Ja, jag har ju körkort också.
Första kärlek: Jesper.
Första husdjur: Hahaha, en vattensköldpadda som gick mot ett hemskt öde. :D
Första semestern: Oj.. Det var nog nånstans som jag inte kommer ihåg =p
Första jobb: Räknas prao? Isf skansen.
Första köpta skiva: Don't remember.
Första piercing: Har bara hål i öronen, och det räknas ju inte.
Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Cider.
Sista bilfärd: Nyss med pappa.
Sista filmen du såg: Det var nog Sällskapsresan i fredags hos Elin =)
Sista bubbelbadet: Någon månad sen.
Sista spelade cd: Just nu: Lars Winnerbäcks Kom
Sista gången du grät: Igårkväll..
Sista måltiden: Värsta goda baguetten alldeles nyss

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Jag dejtar inte^^
Blivit arresterad? Neeej.
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej, inte det heller tror jag..
Varit på tv? Jafan! Flera gånger ;D
Fått ditt hjärta krossat? Dum fråga?
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Tyvärr har jag nog det.
Haft ett one night stand? Näej. Eller. Jag vet inte =p
Busringt till nån? Haha, that's life :D

Fyra personer du kan berätta allt för:

Fyra? Ehm, förlåt om jag gör er besvikna. Ingen.

Tre val:

Svart eller vit? Tillsammans blir det grått! Öhm.. =p
Sommar eller vinter? Sommar sommar sommar sommar!
Choklad eller chips? Choklad
Att göra innan du dör:
Leva.

Lista 3:


Hur många nycklar finns det på din knippa?
Tre hemnycklar, en portnyckel, en postlådenyckel, en soprumsnyckel, en skåpnyckel, två cykelnycklar och en hänglåsnyckel. Det blir tio nycklar :D

Vilken svordom använder du mest? Faan tror jag.
Äger du en iPod? Näej.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Just nu 07:15, för det var då jag gick upp imorse.

Hur många resväskor äger du? Jag äger ingen personligen, nej.

Använder du flip-flops även när det är kallt ute? Jag funtar på att börja, min målvaktstränare säger att om man gör det fryser man aldrig om fötterna sen :D

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Beror på vilket humör jag är på..

Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, JA :D Min tränare ett antal gånger =p
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Näej.

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Vanlig grön mjölk är så jävla gott.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Hmm.. Det är iofs bara tisdag, och igår fick jag inte veta några hemligheter, och inte idag heller, så nej :o
När var senast någon stötte på dig? Hahaha, det var den där snubben på tunnelbanan precis efter jul!

Vad åt du till middag? Igår? Pannbiff, potatis och sås.

Kan du vissla? Johanna, javisst kan jag det! (8)

Vem var den sista som ringde dig? Elin var det nog. Det är aldrig nån som ringer mig nästan =/

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Fritt fall är spännande ;D

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jag hoppas inte det, men det går ju inte att undvika.

Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Det är sjutton meter brett och tjugo meter långt. Vafan? Sundbybergs centrum, leta själva.

Hur många syskon har du? Ett stycke storebror.

Är du blyg inför det motsatta könet? Jag är blyg inför alla jag inte känner..

Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen..

När flög du senast? Till Göteborg i höstas.

Läser du för skojs skull? Om det finns något bra att läsa läser jag.

Har du gråtit offentligt? Ibland kan man inte hjälpa det på tunnelbanan..

Har du en stationär dator eller en laptop? Både och.

Vilka gör du, önskningar eller planer? Önskar.

Försöker du alltid lära dig nya saker? Alltid var väl att ta i?

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Inte som jag kan komma på specifikt.

Kan du kasta macka? Haha, lite kanske.

Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, varför?

Vad har du med dig in på bion? En vän och lite godis.
Har du någonsin dejtat någon av en annan ras? Ras? Jag är väl inget jävla djur?

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Jag vet väl inte..

Har du en blogg? Ööööh, neeej?

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Var? Är heter det väl? Svenska, engelska och psykologi.

Gillar du att flyga i flygplan? Det var väl ett jävla tjat om flygplan!

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor.

Vilken är din favoritdrink? Dricker inte drinkar särskilt ofta.

Vilken är din mammas hemstad? Stockholm/Söder.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Antingen typ åtta-tio eller två, allt däremellan gör mig jätteseg.

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Haha, inte särskilt =p

Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna? Nej nej, jag är snäll :D

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Hahahah.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 år gammal.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jaa..

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Det var nog Niklas.. =/

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Kommer ganska bra överens med dom flesta tycker jag.

Gillar du senap? Det är inget jag äter varje dag nej.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag brukar inte prata med mig själv så ofta, men jag brukar tänka typ 'fucking jävla skitliv, kan inte allt bara ordna sig?' Och så blir allt bara ännu värre. Eller nåt =p

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jaaa!! Det vill jag! :D

Sover du på sida, mage eller rygg? Beror helt på. Brukar hinna ligga i alla lägen innan jag somnar =p

Tycker du om att krama folk? Det är trevligt (:

Skulle du säga att du är trendig? Haha, nej.

Äger du en digitalkamera? Yes.

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera? Jag vet inte. Jag dejtar inte =p

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars? Har aldrig sett Star Wars.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Njae, inte så farligt.

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Minns inte alla..

Tycker du att du är attraktiv? Verkligen inte.

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser? Oj, det är väl upp till var och en?

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Hahaha, nej.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Jag tror jag skulle hetat Alexander. Eller så var det min bror som skulle hetat så egentligen. Jag skulle först ha hetat Catrin, men jag såg inte ut som en sån, tack och lov =p


Små små ting.



Dagens bra:
Våran konversation - äntligen är det som vanligt. Hoppas jag.

Dagens oh! :o : Ett nytt spel har dykt upp i min telefon. Och det är jätteroligt :D

Utskriftsversion från GöteborgsPosten.

Mohah, jag och Elin är mästare i badminton! Vi vann över alla! Både Ina och Anna, Sakis och Micke och Anna och Felicia. Vi är bäst helt enkelt. Och nästa vecka kan alla få revanch, men ni kommer inte lyckas. Vi kommer fortfarande vara bäst (H)

Hade även den bästa psykologilektionen idag med Mats, äntligen makes it sense. Så jäkla intressant och när vi skulle välja vad vi ville jobba med under terminen ville jag helst välja allt.. Aah, det är så kul! :D Och äntligen en bra lärare också, det finns inte en enda dålig lärare kvar på skolan, och det är så himla skönt. Älska <3

Mja, på engelskan förstod jag ännu mer att jag aldrig kommer klara nationella, och det berättade jag för Max, men han ville inte lyssna på det örat. Istället gjorde jag och Elin en hejaramsa till honom :D Jag tror han blev glad, och jag hoppas verkligen att han sparade den! Såhär gick den: Max säger krax när han äter lax med en sax och med sin kompis som är en tax som har paraflax och telefax som går till max. (Jag tror den var så.. Mitt minne är inte det bästa, inte när man är jättetrött.)

Copyright GöteborgsPosten. (hahahhaha, ingen kommer fatta förutom Anna :D det var ju galet roligt =p)


Ge mig styrka. Nånstans ifrån.

Skitsport.

Åååh. Jag hatar hatar hatar hatar det här. Jag vill inte spela fotboll. Jag vill inte stå i mål. Jag vill inte vara dålig. Jag vill inte stuka fingrarna. Jag vill inte sätta min fot på en fotbollsplan igen. Det finns inte ord för hur jävla trött jag är på det där helvetet, jag vill itne uppleva den där förbannade jävla känslan. Jag vill lyckas nån gång, snälla låt mig lyckas ibland. För som det känns nu tänker jag lägga av med fotboll inom en snar framtid, men jag vet att jag inte kommer kunna. Det är som en drog för mig, jag måste ha min dos av fotboll och lagkompisar för att kunna andas, för att kunna få ett perspektiv på vardagen. Men samtidigt känns det ju så jääävla korkat att gå dit, det känns så korkat att ta den där dosen när man vet att man inte kommer må bra, när man vet att man kommer bli så ledsen. Det är som att ta droger, fast man aldrig vet om det kommer ta en upp i himlen, eller trycka ner en i helvetet. För vissa träningar är bara så himla underbara, medan andra inte går att beskriva med ord hur dåliga dom är. Därtill räknas matcher också. Jag blir tokig.



Och Carro. Jag vet att du inte tror att jag hörde/förstod. Men jag har förstått, jag har räknat ut vad som har hänt. Och jag blir så rädd. Vart i helvete ska det här sluta? Alla bara dör hela jävla tiden och jag är så trött på det också. Jag är så trött på den här orättvisan. Jag har inget mer att säga mer än att jag kan inte förstå det nånstans. Fyfan.

A promise is a promise.

Felicia, det har kommit massa snö nu. Jag lovar att det är för din skull, och jag hoppas för ditt eget bästa att du är GLAD NU!! Det är fint så länge man sitter inomhus. Eller leker med Therese och hennes hund i snön, då är det också ganska kul :) Vi hade riktigt trevligt igår, en hel del skrattattacker.. Som till exempel när vi hade satt in kladdkakan i ugnen kläcker Therese ur sig; du vet att det inte ska vara bakpulver i va? Jag hade inte ens märkt att hon tog i det.. Men det slutade lyckligt ändå, den blev god =)

Vi skulle ju klippa och klistra.. Hua, det var inte det lättaste, värsta matteuppgiften ju! Vi gav upp efter en och en halv timme, och kom överens om att hennes lärare fick lösa det istället.. ^^ Sen var Therese även orolig för att hennes föräldrar skulle tro att hon knarkade. Hahaha, jag orkar inte dra bakgrunden, men det var väl ändå ganska befogat att tro det :D Aaah vad jag älskar dig vännen.

Nu ska jag nog klä på mig, ska ju trots allt äta middag om typ två timmar.. Ska spela match vid sex. KUL! I typ tre decimeter snö. Jag vill inteeeee. Ångest ångest ångest ångest. Jag kommer vara sämst. Och så kommer jag vara på jättedåligt humör ikväll, jag som varit så glad hela helgen.. Och så måste jag fortsätta på matteprovet nu också, som jag började på igår. Jag kommer få IG, jag har glömt allt hur man gör och alla svar blir helt konstiga.. Bajs.

Lovely.

Kvällen igår var nog precis vad jag behövde. Efter hur jag mått dom senaste dagarna behövde jag skratta lite, och det kan man ju säga att vi gjorde.. Jag var helt jävla hyper, och David måste ha tyckt både jag och Ina var helt jävla dumma i huvet.. Hoppas vi inte förstörde något Elin =/ Vi tittade på världens mest ångestframkallande film; My Boss's daughter. Aaaah, stackars kille! Vi mådde fan dåligt allihopa =p Sen i mitten av Sällskapsresan blev jag övertrött och då hade jag och Ina sån där kolasnörenätartävling, när man ska ha snöret i munnen och händerna bakom ryggen och äta upp det så fort som möjligt! Det urartade.. Sen gjorde Ina ett halsband till mig på ett kolasnöre, med colaflaskor och en napp :) Sen, när jag var riktigt jävla övertrött tittade vi på Johnny Bravo. Ingen hörde nåt dom sa på typ fem minuter för att jag garvade så mycket. Öhm. Sen gick jag och Ina till bussen iallafall och efter mycket om och men kom vi fram till att den skulle komma 40. I väntan på den och för att vi frös sprang vi ett antal varv i rondellen :D Det var jätteroligt! Vi skrattade en massor, men på bussen var det ändå det roligaste. När vi kom till Dammtorp lät det exakt som någon som andades in genom en sån där grej man har när man har astma, fast jättehögt. Vi kom fram till att det måste vara för att den var allergisk mot damm :D Nej, det var en rolig kväll, trots att mamma skrämde mig och sa att tunnelbanan inte gick längre. Men det gjorde den visstdet :) Kom hem hel och fortfarande övertrött runt halv tre ^^ Vi som skulle ta en tidig kväll.. Eh, ja.

Idag tänkte jag försöka på matteprovet, och sen ikväll ska jag hem till Therese och pyssla =) Det blir spännande :D

Stå ut med mig..

Man får vad man förtjänar - right? Men då undrar jag, vad fan har jag gjort för att förtjäna det här? Det måste varit något väldigt omedvetet, för jag har inte en enda jävla aning om vad det är. Jag är bara så jävla förvirrad, mina tankar vet inte vart dom ska ta vägen, det är alldeles för många på en gång. Och jag vet jag vet jag vet att jag borde berätta för er, jag borde berättat redan i måndags. Så ni kan förstå, så ni kan förstå varför jag varit som jag varit den här veckan. Men jag har inte kunnat, jag måste samla kraft först. Dessutom var det först igår jag insåg att det faktiskt är så. Jag vet inte vad, men jag har väl gått runt och hoppats på att allt ska ändra sig, att det bara var en dröm. Men igår förstod jag att det är inte så. Det kommer hända. Därför måste jag berätta för er. Jag är bara så dålig på att prata om jobbiga saker. Jag vill inte ha medlidande, jag mår bara sämre av det. Men jag lovar att ni ska få veta. På ett eller annat sätt måste jag berätta. Det funkar inte annars, jag funkar inte annars. Det känns bara som att om jag berättar det för fler, just nu är det bara Johanna som vet, så blir det verklighet på riktigt. Det känns som att ju färre jag berättar för, ju mindre sant är det. Ju färre jag anförtror mig åt, ju starkare är jag. Jag måste bara banka in i mitt förbannade jävla huvud att det inte är så!!

Pain.

Fokusera på något annat.


Andas in.
Andas ut.


Blunda och tänk tänk tänk.

Öppna ögonen igen och se världen i färg.





 


Grå dag.

Egentligen borde jag göra allt jag måste, men jag har ingen lust. Känns som det är asmycket grejer att göra till skolan just nu, men när man tänker efter är det ju inte så mycket.. Det är mest matteprovet som jag oroar mig för.. Fast, har man en korkad lärare som ger hemprov i matte, så får ju faktiskt läraren skylla sig själv. Jag tänker iallafall lyckas på det här provet, om inte på min egen hand, så med hjälp med boken.
Det är grått väder ute. Det är tråkigt. Imorse, eller ja, när jag åkte till skolan vid tolv, så var det solsken och det kändes som vår. Sen insåg jag att det var mitten av januari och att det är många många många dagar kvar till det är vår och man kan vara säker på det och veta att risken för snö är minimal. Nu vaknar jag varje morgon och tänker 'ingen snö ingen snö ingen snö' och drar upp persiennerna och blir glad varje gång jag har rätt.

Träningen igår innehöll ganska många humörsvängningar.. Först var jag asglad när jag kom dit, vi hade lite oseriösa diskussioner i omklädningsrummet och tvivlade på om Ubbe verkligen gått i gymnasiet eller inte, eftersom det tog honom ungefär fem minuter att komma fram till att vi blev 14 stycken till matchen på söndag. Sen kom ångesten. Som alternativ träning i vinter ska vi ha judo. Igen. FAAAN. Varför kan vi inte ha löpning med Christian? Det var så jävla mycket bättre, det gav så jävla mycket mer och var så jävla mycket roligare. Judo är bara blä och ångest. Och jag vet att jag har många med mig. Så början av träningen var åt helvete, men så gjorde vi en rolig övning och jag blev glad igen :D På tvåmålet var jag och Fanny bäst. Vi försvarade bäst och hade bästa anfallen med Eva. Iallafall om man räknar bort mig, eftersom jag inte var kapabel till att slå en vanlig jävla pass =p



Och nej, jag kommer aldrig klara nationella i engelska.

Soulmate.

Therese Therese Therese Therese. Jag kommer alltid finnas här. Jag kommer aldrig sluta älska dig. Jag kommer aldrig glömma allt vi gjort tillsammans. Jag kommer aldrig glömma tryggheten du gett mig, du var den som alltid fanns i bakgrunden, den som man visste fanns kvar när alla andra gick. Jag saknar högstaidet så jävla mycket, för jag saknar dig och din trygghet. Jag kommer aldrig glömma hur du kom uppspringade till mig på din födelsedag med hjärtat som vi skulle dela. Vi delar det fortfarande, fast inte materiellt. För halva mitt hjärta tillhör dig. Du betyder så oerhört mycket för mig, det finns inte ord. Och att du ska behöva gå igenom det här, du också, det är så orättvist. Men hur orättvist det än är, så kommer jag aldrig lämna din sida. Du vet det. Och jag vet att du är systern jag aldrig fick.

Damnit.

Ni förväntar er säkert en förklaring.







Jag som var glad imorse..


Tolfte augusti tjugohundrasex. <3

Bara för att jag ryser i hela kroppen och får tårar i ögonen av det här. På riktigt. Det är kärlek. Från publiken till Lasse, och från Lasse till oss. När han slutar sjunga för att han inte kan, för att han inte kommer höras när han sjungit 'tog du dom med storm ikväll..'.

http://www.youtube.com/watch?v=571_n24shmM

Men mina fingrar säger att 'det var ju utsålt på zinken så vad fan tror du?

I forgot.

Jag glömde ju att berätta dagens roligaste och dagens sötaste! :o

När jag åkte från Slussen till Centralen går det på två killar i kanske.. tio-elvaårs åldern i gamla stan. De ställer sig vid dörrarna och säger inte så mycket till varandra. Så helt plötsligt när dörrarna börjar stängas hoppar den ena killen ut! Hahaha, den andra killen som blir kvar inne i tåget ser helt förvirrad ut, samtidigt som hans kompis verkar jätteupprörd för att han inte reagerade snabbt nog och hoppade ut han med! Dom stog och gjorde teckenspråk till varandra med ett ganska misslyckat resultat tror jag, innan tåget åkte. Jag hoppas de hittade varandra igen sen.. Men det var lite kul =p

Sen så fick jag ett jättegulligt sms av Mathias :) Han sa att han satt och klippte ut bokstäver i papp, och att det var det de gjorde när de inte dödade. (han gör alltså lumpen..). Då frågade jag vad de skulle skriva på plakatet som jag antog var till mig (man ska anta saker.). Då svarar han Det ska såklart stå att du är bäst i världen! :)

All good things comes to an end.

Jag är så glad glad glad glad! Jag vet inte varför, med tanke på hur morgonen var.. Först drömmar som gör att jag blir livrädd för mig själv, sen ingen frukost, sen spanska. Spanskan var iofs ganska kul. Man får göra den rolig. Jag och Oliver höll på att garva ihjäl oss när någon sa att de hade fiskar hemma. Okej, det var inte kul.. Tro inte att vi är mer mongo än vi är. Men det som var roligt var att personen antagligen hade slagit upp ordet, men det hade blivit fel. För i Spanien har man olika ord för fisk som man äter och fisk som husdjur, så hon hade sagt att hon hade den sorts fisk man äter som husdjur. Genast får jag en bild i huvudet av en fiskskål med växter och grejer, med en laxfilé i :D Hahahhahahaha, så jävla kul om man skulle ha det!

Sen slutade jag klockan tolv, men kom inte från skolan förrän vid två.. Tack Micke! Först satt jag och pluggade lite historia, sen kom Micke och ville ha sällskap på sin håltimme. Och vad väljer man - jättetråkig historia eller jätterolig Micke? Inte sååå svårt val måste jag medge. Vi hamnade i sofforna och diskuterade visitkort.. Eh, ja. Det var roligt iallafall :D (Micke, nu förväntar jag mig en kommentar från dig också, eftersom jag skrev om dig som jag lovade, då vill jag ha nåt tillbaka ;D)

Åkte in till stan för att titta efter jeans och köpa ett par linnen. Linnen hittade jag, men jeans. Som mamma säger, du ska alltid ha det som inte finns. Jag vet. Och det är jättejobbigt. Jag vill ha ett par gråa/svarta halvbaggy jeans som inte är för dyra. Mission impossible. Men jag gick iallafall in på Carlings där jag tänkt söka jobb och såg ett par jag hade provat om det inte varit för att jag var ensam kund i affären och de tre som jobbade där var tre skitcoola killar.. Haha, jag är töntig, jag vet. Men de var astrevliga iallafall, jag vill jobba där! :D Jag älskar Carlings. Och Carlingsmänniskor. Och jag hoppas att jag blir en sån också. Sådär cool.

Allocation of quotas.

Finns det någon människa som tycker om måndagar? Berätta för mig varför isånnafall. Herregud vad trött jag varit idag, och det ändrade jag genast på när jag kom hem! Sov i två timmar till halv sju.. Dumt att sova så länge, eftersom jag nu är jätteseg och inte kommer orka göra psykologin som jag verkligen verkligen måste komma långt med idag. Hum. Ett senare problem. Men det är ju så himla skönt att sova på eftermiddagen. Det är ju verkligen det, men sover så himla mycket bättre, och så gör det inget om man inte somnar. Man har liksom ingen press på sig, man har inga 'nu ska jag upp om fem timmar..' tankar. Det är bara att chilla. Jag tror jag ska vända på dygnet när jag har gått ut skolan :D Och bara sova skönt på eftermiddagarna! Höhö. Jag kommer inte ha några vänner kvar ^^

Allocation of quotas. Allocation of quotas. Det enda ord på min hjärna hela dagen känns det som.. Allocation of quotas...

Psykologiarbete - here I come! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!

Do you wanna?

Nu ska jag berätta nackdelarna med att träna utomhus när det är snöstorm och blåser en 20m/sek!
1. Det är kallt som in i helvete.
2. Man ser ingenting.
3. Man blir jättejätte kall och blöt, speciellt om huvudet när man inte har mössa.
4. Bollen går inte som man tänkt, speciellt inte höjdbollar.
5. Det är jobbigare att springa i motvind.
6. Det är obehagligt att andas in snöflingor genom näsan.
7. Klagomål från tränare att man ska ha mer kläder.
Slutsats? Nästa gång det är snöstorm ska jag nog inte spela fotboll tror jag. Det var inte kul nånstans =/

Annars har helgen flutit på bra, jag och Johanna tittade på film igår, och innan dess hade vi varit i Vällingby där jag inte varit på flera år. Haha, vi skulle gå in på JC för att värma oss.. Det blev en dyr värmning, jag köpte en skjorta och hon en tröja. Men vi blev både varma och glada iallafall :D

Idag har jag varit hemma hos Felicia på namnsdagsfika. Grattis Felicia igen! Det bjöds på kladdkaka med grädde, choklad och hör och häpna: jordgubbar! Och dom var goda! Smakade som svenska jordgubbar, trots att de förvånansvärt nog kom från Egypten. Varken jag eller Felicia trodde det fanns jordgubbar där.. Men se så fel man kan ha! Sen spelade vi plump. Jag vann. Anna förlorade. Jag är lite tveksam till om hon förstått vad det går ut på, då man ska plumpa så lite som möjligt, inte så mycket som möjligt.. Jag tror hon skrapade ihop 48 poäng eller så, medan jag vann på 133..

En trevlig och lugn helg, något jag behöver mitt i allt som händer.. Herregud, jag vet ingenting längre. Helt plötsligt har jag jättemycket ångest över sommaren, jag kommer aldrig vilja att den ska ta slut, för det som finns efter den.. Det är bara ett svart hål. Mitt liv kommer bli uppdelat i tre delar; innan flygkraschen, mellan flygkraschen och 'efter sommaren' och 'efter sommaren'. Fan, jag vill inte. Det går inte. Det är så mycket som kommer bli så jobbigt, fan fan fan fan fan. Jag vet inte vad jag ska säga. Vill bara sparka och slå, du får inte göra såhär mot mig!

Nightmares.

The sleep used to be my escape,
The one thing I used when I couldn't take it anymore.
The thing I used when my breath was short,
And when I couldn't see because of all tears.
The sleep was my paradise,
And no one could touch me in it.
I was unbreakable and unreachable in it.

I cannot hide in my bed anymore,
The nightmares are hunting me.
I cannot handle the day,
And even less I can handle the night.
I want to hide from my thoughts,
But what shall I do when the nights are even worse?

Det här finns inte.

Jag är rädd nu. Rädd rädd rädd. Det är kanske fel ord, för jag vet inte riktigt vad jag är rädd för. Jag kan inte klamra mig fast för alltid, men jag vill inte släppa taget, inte ännu, inte nu och inte efter sommaren. Inte på riktigt. Jag vill inte släppa iväg dig, jag vill inte bli av med dig. Jag vill att du ska vara kvar här med mig, älska mig som du gjort hittils och bara vara så bra som du kan. Jag vill inte att nåt av det ska försvinna. Jag vill bara att du ska bo kvar här och att allt ska vara som vanligt. Jag hatar den där förbannade jävla flygkraschen!!! För trots att det inte drabbade oss på värsta möjliga sätt, har den drabbat oss, mig och framförallt dig, så jävla mycket. Det är den som har fått dig att ta det här beslutet och det gör så ont i mig. Det gör så förbannat jävla ont att veta det. Veta att du väljer att ta det här beslutet på grund av den.



Fan fan fan fan fan.

Johanna, jag ringer inte ikväll. Jag ringer dig imorgon.
Det blir bäst så.

Nejtack.

1,7 miljarder. En komma sju miljarder. En miljard och sju miljoner. Hur fan kan man betala det för en fotbollsspelare? Hur mycket annat skulle inte de pengarna kunna användas till? Hur många svältande barn skulle man inte kunna rädda, hur många hus till hemlösa skulle man inte kunna bygga? Men nej nej, u-länder och fattiga är inget problem, det är inte deras problem. De vill bara köpa en fotbollsspelare. David Beckham. Inte nog med att de betalar 1,7 miljarder för att han ska spela i Los Angeles, ovanpå det tjänar han 7 miljoner i veckan. Det är en  miljon om dagen. Det blir 28 miljoner i månaden. 365 miljoner om året. Han tjänar en miljon om dagen, medan fattiga människor lever på i princip ingenting. Han kan göra exakt vad han vill, han kan köpa exakt vad han vill till sig själv, till sina barn, till sin fru, till sina föräldrar, till sin frus föräldrar, till alla han tycker om. Han kan köpa exakt vad de vill ha, och fortfarande ha några hundra miljoner över. Det är så sjukt bara. Jag förstår inte! Kan de verkligen inte göra något vettigare för pengarna? Kan de verkligen inte låta Beckham spela en månad utan lön och använda de pengarna till något vettigt istället? För jag lovar, och tro mig, han skulle klara sig utan de 28 miljonerna den veckan. För han kan omöjligt göra av med alla pengar.. Vad i helvete gör man när man har så mycket pengar..? Herregud säger jag bara. Herregud.

Är för övrigt mitt uppe i matlagning till pappa, nu kom han hem också.. Maten är inte klar på en halvtimme eller så. Aja, han får snällt vänta^^

Dagens Olga-citat:
Nu ska vi fortsätta våran resa genom livet! (öhm, hej jag är jättedjup!)
Jag såg ett tv-program i förrgår eller i onsdags (notera att det är fredag idag och räkna själva..)
I botten av grunden (I grund och botten kom vi fram till att hon menade)

Hon är rolig den där :D

Stolen.

UTSEENDE


[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[?] Jag är osäker över mitt utseende. (osäker? Jag vet hur jag ser ut,om det var det som frågades..)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[?] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (haha, det vet jag väl inte.. sånt kommer man inte ihåg^^
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort. (jag vet faktiskt vad det är för nåt! Och jag har dom kvar! HA!)
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (inte jag då, men jag satt faktiskt i bilen..)
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige. (vi bor här..?
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. (haha,såklart man har! :D )
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat. (åkt skidor? - ja.)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard. (åkt kan man kanske inte kalla det.. men ja.)

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel

[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[?] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[/] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. (varför gör man det..? "hej. jag älskar inte dig" ..eh?)
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[/] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. (har jag säkert..)
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel. (höhö..)
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag kan inte svälja piller. (inte stora piller.. hua)
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. (klart jag kan! sen om det låter bra är en annan fråga..)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. (hahahha, WHY?!)
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. (man har väl inte hår mellan fingrarna? eller va? =p )
[/] Jag är bra på att baka. (om jag vill, vänner, om jag vill!)
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken. (det är jag nog. Tyvärr.)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. (NÅN måste ju skratta. Right?)
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Det går utför nu.

Allt omkring mig rasar. Allt allt allt. Den trygghet jag byggt upp, snart kommer den vara försvunnen. Det håller inte, det kommer inte göra det. Och jag är så rädd. Var ska jag klamra mig fast? Vart ska jag hålla i mig för att inte dras med i fallet? Vad fan ska jag göra för att klara mig undan det här? För det är meningen att jag också ska falla, men jag vill inte. Jag kan inte, inte nu. Jag måste hålla mig över ytan, dra inte med mig i fallet. Gör inte det. Snälla.

Ett världsavgörande inlägg. Eller?

"Lasses nya singel heter "Varje litet steg", är
allmänt bäst och släpps till butik den 14 februari.
Håll utkik i veckan för information om spännande tävlingar och
evenemang kring denna världsavgörande händelse! "

Det känns bra att den kommer vara allmänt bäst världsavgörande. Det är därför jag tipsar er, så ni också kan vara bäst och världsavgörande tillsammans med mig och Lasse Lindhs nya singel! Wie, jag är glad :) Det här kan bli ett tipsinlägg. Vill tipsa om två underbart bra låtar, av två olika Lasse. Den första är Lasse Lindhs låt Du skär och den är jättejättebra. Den andra är Lars Winnerbäcks låt Kom ihåg mig då men som liveversion. Personligen tycker jag nästan att den är bättre, iallafall ger den mig rysningar och minnen från konserten i somras. Den tredje länken är bara bäst bäst bäst! Om man är fotbollsfantast som jag, eller bara vet allmänt mycket förstår man. Galet roligt är det iallafall, se den om nån :D

http://youtube.com/watch?v=kfcSTZJg8Ds

http://youtube.com/watch?v=CXGohvNOdv4

http://youtube.com/watch?v=EzGCNZDe9bU

Ta min hand eller låt bara bli.

Är fortfarande seg efter min två timmar långa sovstund på eftermiddagen ^^ Helt galet hur trött man är, lyssnade på första timmen av Christer i p3, sen orkade jag inte längre =p De pratade om underskattade saker, och det är en sak som är underskattat; att sova middag! Varför är det bara barn som 'får' göra det? Jag tycker det är minst lika skönt att sova nån timme på eftermiddagen som en fyraåring, jag lovar! :o

Och ganska härlig dag i skolan idag, trots att man fortfarande inte vaknat till när det är lunch.. Har fått en ny spansklärare, som jämfört med de tidigare verkar hur bra som helst! Helt pedagogisk och äntligen ska vi nog få göra något vettigt.. Han verkar fatta att vi inte är stjärnor på spanska i våran grupp =p Det ska nog sluta bra det här med, det är trevligt med nya lärare, så länge det är dåliga som försvinner och bra som kommer. Vore illa om det var tvärt om =/

Och Daniel är så himla söt! Han brukar sätta upp  listor med allas personnummer minus de två sista siffrorna för att man kan se vilka moment man missat/vad man fått för betyg på de moment man gjort. Men han tyckte det var så himla jobbigt att sitta och skriva alla personnummer hela tiden, så han berättade glatt för oss att han fixat 'kodnamn' till allihop. Jag tänkte genast att vi typ får ett ord eller en siffra så vi kan känna igen oss själva. Varför trodde jag ens att Daniel hade gjort det så tråkigt? Herregud, han har suttit och hittat på trettioåtta olika superhjältar, då varje elev i klassen har en superhjälte som kodnamn. Så klockrent och så typiskt honom :D Fast jag har glömt vem jag var.. Antingen var det Stålmannen eller Spindelmannen. Ehm.. =/


When all your memories fade away.

Jag hatar att glömma. Inte att glömma tider eller glömma att ta med sig saker, det är shit the same. Jag hatar att glömma minnen, glömma bort saker jag gjort och upplevt. Glömma bort platser jag besökt, personer jag träffat och dofter jag känt. Jag är så himla rädd för att glömma bort allt som jag just nu minns från när jag var yngre, alla glada dagar i låg- och mellanstadiet, men även alla bråk. Alla människor och vänner jag haft genom åren, alla oerhört korkade och roliga saker vi gjort tillsammans. Var folk har bott, hur det sett ut hemma hos dem, hur det har luktat. Hur det luktar när man kommer hem till någon är så himla speciellt, och jag minns när jag kom hem till Fredrik första gången. Det första jag sa var 'ååh, det luktar precis som hemma hos min barndomsvän!' För det gjorde verkligen det, och ibland saknar jag de dofterna. Jag vill inte glömma allt jag lärt mig, alla skrattattacker, alla tjafs med min bror. Ingenting vill jag glömma, jag vill ha det kvar i min hjärna för evigt. Jag vet att det inte kommer bli så och att jag borde skriva ner det nånstans för att kunna plocka fram senare, men det känns så fel att skriva ner sånt. Det är sånt man borde komma ihåg ändå tycker man, men ändå så gör man inte det. Om bara hjärnan kunde sortera ut allt jobbigt och ta in det som är bra istället, vad mycket lättare det skulle vara att andas då.

Lika lite som jag vet att jag inte borde leva i det förflutna, lika lite vill jag leva i nuet eller i framtiden. Det är så svårt att släppa det som jag hade, att acceptera att det är borta. Det har varit borta i tre år exakt idag, men fortfarande har jag inte velat förstå det. I wanna be forever young, eller hur var det?

Loneliness is better when you are not alone.

Aaah, jag fryser! Sitter typ och skakar, så kallt är det. Iofs får jag skylla mig själv eftersom jag inte ens satt på elementet. Men det är skönt när man ska sova. Faktiskt ^^

Idag har varit en oerhört slapp dag. Åt frukost klockan ett, vid två kom Therese förbi och vi gjorde inte så mycket vettigt.. Hon vann i Vem där och jag vann i TP. Nu kommer både Felicia och Ina bli arga för att vi inte spelade det igårkväll, men Therese är en oerhört krävande person som måste underhållas och hon fick bestämma =p Sen åkte jag hem till pappa och har ätit både mat och glass här. Sitter och laddar för att göra psykologin, och egentligen borde jag göra den nu medan jag är på bra humör. Antagligen  kommer det dyka upp nåt som gör mig ledsen och då kommer jag inte orka göra den. Fast det känns inte som tillräcklig motivation att ens hämta psykologiboken som ligger i väskan.. Och jag har inte ens mycket kvar att skriva om. Heja!

A quiet place.

Hahahahaha, jag DÖR! :D Fan, nu börjar jag skratta igen bara jag tänker på det.. Så jävla patetiskt :D Såhär ligger det till. Jag har en vän, Mathias, som bor i Bräcke som ligger en bit från Östersund. Jag har haft väldigt kul åt honom för i hans klass har det bara gått en person till, de var alltså två elever i klassen.. Iofs hade de lektioner med andra klasser, men ändå. Fatta skolfotot och typ när de har upprop första skoldagen. Hahahhaha, jag kan inte sluta skratta=p Han är även känd för Johanna som 'han med bara en klasskompis'. Nu visar det sig att när Mathias gick ut trean var han ENSAM i sin klass! :D:D:D Hahahahahaha, hans enda klasskompis hade lämnat honom ensam. Jag låter jätteelak, jag vet. Men det är ju så roligt =p Jag kan tänka mig honom planera sin studentskiva. - ja, Mathias, var tycker du jag ska ha den? Hahah, hua. Tyvärr fotades han inte ensam i skolkatalogen, han fick vara med en annan klass. Synd =p Haha, dagens garv, lätt :D

Annars har hela dagen gått till att handla och städa och förbereda för kvällen som sen kom :) Ina och Felicia var här och åt middag och spelade spel. Möh, för en gångs skull fick Felicia vinna, men det var bara tjuv och polis, det är inge prestige i det :D Vi hade det väldigt mysigt iallafall, och det var synd att Elin inte kunde komma =/

I'm far away.

Och där försvann all energi och glädje i vad jag har fixat till.. Tur att jag redan gjort det mesta, för nu har jag ingen lust alls längre. Att det alltid blir såhär, och att jag ska reagera så jävligt också. Men jag visste det redan imorse, om något minsta lilla går emot mig idag kommer jag vara down at the bottom igen. Men jag trodde jag skulle klara mig, för jag var så himla glad, det glada från igårkväll satt kvar i hela kroppen och nej. Aja, tänker göra det bästa av situationen ändå, finns liksom inget annat att göra. Bara det att med energin försvann också viljan att laga mat. Typiskt.

Let them know why..

Måste börja med: Anna is alive!! Ett tag trodde jag hon gått och jag vet inte.. Tynat bort i värmen som vi inte har. Eller så är det jävligt varmt i Lysekil :D Njae, jag vet inte om jag på att åka till Hultsfred än, vi vet ju liksom inte en enda artist som ska dit ännu =p Men om kent ska dit är jag lätt på :D

Annars har jag en oerhört bra känsla i magen, den värmer hela kroppen och jag är bara så glad. Allt tack vare ikväll, så väldigt trevligt och så galet roligt det var :) Väldigt många asgarv, folk måste undrat vad vi gick på.. Dessutom måste jag nog byta sms-signal.. Hahah, Carro och Elin förstår vad jag syftar på. Ehm, nejtack.

På dagen 'monterade' jag och mamma ner våran gran, det vill säga vi knipsade av i princip alla grenar och la ner i tre kassar och sen slängde vi själva pinnen som blev kvar. Det är jobbigt att inte bo i hus längre, man kan ju inte direkt kasta ut granen från balkongen =p Trots att jag insisterat på det tre jular nu så vägrar mamma.. Möh, jag ska minsann göra det när jag blir stor! :D Sen lekte jag ett tag med Johanna, vi gjorde inte så mycket. Tittade igenom en sån där bok man hade när man var liten; mina vänner. Jag ska börja be folk skriva i den, imorrn blir de första drabbade, förutom Johanna som redan premiärskrivit. Höhö ;D

"Nu kommer halva Iran..."
"Har du hört honom skrika nån gång? *oooh, wiiiiiiiiiie* - Ehm. Nej. *asg* - Observera att det var CISSI som sa det där, inte JAG Carro!"
"Oj, nu kom det en svensk. Han är nog fredsmäklare.."
"Oh, titta ett wienergum, vad gott!"

Och där faller ännu ett år, sönder i små minnen.

2006 var året då..

 

.. Jag insåg att livet består av annat än fotboll                                                         

.. Jag ägnade den roligaste veckan i fjällen nånsin med Johanna                            

.. Jag både inledde och avslutade min snowboardkarriär                                       

.. Jag blev förföljd av Tomas Di Leva                                                                  

.. Jag hann både börja och sluta ett jobb på en och samma dag

.. Jag träffade Fredrik för första, andra, tredje, fjärde och femte gången                   

.. Jag tillbringade den bästa kvällen på Zinken den 12e Augusti                          

.. Jag ångrar att jag inte var på Hultsfred

.. Jag hade makt över massa barn på fotbollsskolan                                              

.. Jag träffade Niklas för första gången

.. Jag blev erbjuden ett sommarjobb i en glasskiosk men inte tog det

.. Jag ångrade att jag inte hade årskort till fotbollen

.. Jag var stoltare än stoltast över att vara AIKare                                                

.. Jag började inse tjusningen med min skola och inte vilja lämna den                      

.. Jag grillade maschmallows på ett berg mitt i natten

.. Jag bara av ren tur fick ha kvar min pappa i livet                                              

.. Jag insåg att livet är så oerhört skört

.. Jag köpte en ny telefon som fortfarande håller

.. Jag upptäckte en massa nya band att älska

.. Jag bakade en glutenfri tårta tillsammans med Anna                                         

.. Jag var utforskade Göteborg två gånger om                                                      

.. AIK gav mig den bästa födelsedagen nånsin

.. Jag blev både årets spelare och spelarnas spelare i Råsunda IS

.. Jag återbesökte Fjäderholmarna 14 år efter jag spräckte hakan där

.. Jag hade mysigaste grillkvällen/natten på Johannas veranda med tjejerna

.. Jag och Johanna hade oerhört roligt åt curling, hur man nu kan ha det..                

.. Jag för första gången i mitt liv frivilligt avstod från att träna fotboll i tre veckor

.. Jag såg en gratiskonsert med Joakim Thåström                                                   

.. Jag och Johanna bakade kanelbullar med fullkorn                                              

.. Jag gjorde ett försök att lära mig tycka om hiphop, men gav upp ganska snart

.. Jag sörjde (var ganska glad över) att Stig, världens bästa fisk, dog                     

.. Jag insåg att ett år innehåller så oerhört mycket olika känslor, och hoppas att 2007 ska bjuda på lite mer av den glada sorten än vad 2006 gjorde. Tack till alla er som gjorde året värt att leva till slutet, ni är guld värda hela bunten. (anledningen till att bara är bilder till vissa är att jag tatt bilderna själv, eller någon nära vän. Bara 'äkta' vara. Och ursäkta om det ser rörigt ut. Jag orkar inte=p)


Förlåt.

Aaah! Jag blir tokig! Jag är så jävla klantig! Fast å andra sidan förstår jag faktiskt inte hur du kan tro att det handlar om dig, du kan inte ha läst hela inlägget :o Iallafall så har jag lyckats, än en gång, med att få dig att hata mig eller vad fan du gör.. Idiotisk är jag i vilket fall, men vad fan skulle jag göra? Av lögnen hade du blivit så himla sårad, men du blev ännu mer sårad av sanningen.. Och även om jag undanhållit sanningen från dig, har jag gjort det jag tyckte var det rätta. Du frågade inte, och jag såg ingen anledning till att berätta det. Det skulle du nog tagit ännu hårdare, om jag bara helt plötsligt på tal om ingenting hade berättat. Nu fick du veta, och du reagerade i princip så som jag väntat mig. Jag hoppas bara inte att du gör nåt dumt, för det kan jag, än en gång, inte leva med. Det enda jag kan hoppas på är väl att du förstår mig, för du har ju gjort i princip samma sak mot mig för ungefär ganska exakt två år sen. Och faktiskt så spelar det väl ingen roll vem jag träffar vad jag gör med den jag träffar, jag har ett liv här, och du har ditt liv där. Med din flickvän.



Tack Elin för att du bryr dig och för att du förstår.


Go to bed again.

Det var antagligen ren tur att jag kom hem inatt.. Om inte mamma skickat sms hade vi nog suttit och spelat det där jävla igelkottsspelet ett par timmar till =p Jag och Therese var hemma hos Patrik och lekte med honom igår, vi hyrde film och spelade som sagt 'Igelkottens hämnd'. Vi såg Beck - Flickan i jordkällaren. Den var inte sådär jättebra, men kanske beror på att jag missade halva filmen känns det som. Var inte så koncentrerad, men jag tycker iallafall Skarpt läge var bättre. Sen kom jag med den briljanta idén att vi skulle spela bingo! Som vanligt blev jag nerröstad, och istället blev det igelkottsspelet.. Det gick i princip ut på att man skulle ta kort och göra väldigt konstiga saker om man inte hade rätt sorts räddningskort.. Annars hamnade man på skroten med sin bil. Patrik fick bland annat i uppdrag att låta som en giraff som satt en nöt i halsen.. För det första; hur fan låter en giraff? För det andra; hur låter den med en nöt i halsen? Therese fick gå limbo och dricka vatten väldigt udda och räkna alfabetet baklänges (det tog typ fem minuter..) och jag fick äran att imitera ett träd som blir fällt i skogen.. Nej, det var ett roligt spel, och hade säkert blivit ännu roligare om man varit flera ^^,

Idag gick jag upp kvart i elva, jag och ovan nämnda personer skulle ta en tripp in till stan. När jag kommer ut i köket och öppnar kylskåpet skulle jag gjort som min första tanke var; gått och lagt mig igen. För den här dagen har fanimig varit förjävlig. Har varit på så sjukt dåligt humör, och allt är min mammas fel. Det fanns ingenting att äta till frukost - ingen youghurt, ingen fil, inget bröd, och då tänkte jag att fan, gröt kan jag ju göra. När jag ska ta fram mjölken: ingen mjölk.. Då var jag redan hyfsat sur. Sen skulle jag även byta en tröja jag fått i julklapp, som mamma köpte för att hon tyckte det var roligare än att köpa ett presentkort. Bara det att jag fick kvittot idag och märkte att den skulle man ha bytt innan 31 december.. Så någon som vill ha en ful tjocktröja är det bara att säga till.. Skitdag.

Can you feel this?

Ganska udda träning idag :D Det var vi 'lite större barn' som Urban sa, och så var det de små barnen, Amandas och Beccas p-98 som var med. Anledningen till att de små barnen var med var att de skulle spela cup i helgen, och antagligen är det jättehäftigt att som åttaåring få vara med och träna med 17-18 åriga tjejer. Killarna var iallafall jättesöta och duktigare än jag trodde. Fast trots att de var duktiga och verkligen ville spela killarna mot tjejerna så vann de inte, trots att vi bara fick göra mål utanför det innebandymål som stog i deras mål. Sen mixade vi lagen och det gick bra det med, Amanda klarade sig bra som enda stora på planen höhö ;D Den stora frågan var varför killarna inte lyfte upp Johanna när hon gjorde mål? De lyfte ju upp varandra :o

Och jag pratade med dig förut. Fick mig kanske att tänka mindre för ett par timmar, men ikväll är det tillbaka, det kan jag nästan lova. Fick inte ut särskilt mycket av vad du sa, delvis för att jag inte vågade/ville säga allt jag tänker på, och för att du inte är en sån man pratar om jobbiga saker med, jag vet liksom inte var jag har dig. Snälla, låt det gå över snart, jag vill bara ha det som det var förut. Är det så svårt? Du sa att vi skulle snacka mer när vi har tid. När har vi tid då? Vi verkar ju inte ha haft det hittils under hösten/vintern, så vad är det som talar för att vi helt plötsligt kommer ha jättemycket tid för varandra? Precis..

Förlåt till alla som påverkas av mitt humör också. Det är inte meningen, men det är så jag är nuförtiden. Inget jag kan ändra på, ni får helt enkelt leva med det, eller låta bli.

Your friends loves you.

Fucking jävla död. Jag trodde mina närmaste hade fått nog av den, jag trodde jag hade tröstat tillräckligt och lidit tillräckligt den här hösten. Men icke, den där jävla döden vägrar lämna min närhet, och snart drabbar den väl mig personligen på riktigt. Snart är det väl andra som får ställa upp för mig, istället för att det är jag som tröstar och stöttar. Jag hoppas att det inte händer.. Men fan, det är så orättvist, varför? Han kommer inte leva länge till antagligen, om inte läkarna gör underverk, och även du kommer bryta ihop och då kommer jag också göra det. Vi kommer gråta tillsammans, för dig känner jag i hjärtat, du är den syster jag aldrig fick och du betyder så himla mycket för mig och jag kommer gråta lika mycket som du. Men jag vet att det inte gör något, jag vet att allt du vill är att jag ska vara där, och det kommer jag vara, gråtandes eller inte. Det är bara så jävla orättvist. Världen är orättvis. Är inte mina vänner värda något bättre? Förtjänar min pappa och mina allra närmaste vänner den här jävligheten? Inte om jag får bestämma.

Det var ju nyår igår också, och jag vill börja med att be om ursäkt till framförallt Felicia, men även typ Anna och Elin för att vi inte orkade. Det hade varit så jäkla mycket lättare om det hade varit tunnelbana vi skulle åkt och allt blev bara asjobbigt och vi hade aldrig kommit hem annars. Hoppas ni hade kul ändå och att allt löste sig.

Jag och Johanna lyckades med att laga mat till oss själva för en gångs skull! Jävligt gott var det och tyvärr var det ingen annan som åt med oss, så ingen kunde berömma oss mer än vi själva ^^ Vi lyssnade på massa gammal musik och hade galet roligt. Det är ett mysterium (hahahhahah, verkligen inte meningen) att man alltid blir övertrött. Jag låg i princip och pratade med mig själv halva natten =p Mysigt är ordet.