Let them know that you know best.

Haha, yes, jag är bäst (H) Har nu fler kommentarer än inlägg, de ni! För att vara exakt blir det här mitt 180e inlägg, och ni har skrivit kommentarer 182 gånger. Bra kämpat boys and girls!

Sen vill jag klaga lite. Hur Kan The knife vinna årets artist? Förlåt, men Lars Winnerbäck är ungefär hundra hundra gånger bättre. Jag blev riktigt besviken, och den glädje jag haft i magen hela kvällen är nu som bortblåst.. Jävla skitjury. Nästa år vill jag sitta i juryn! Lite glad blev jag under galans gång iallafall, speciellt när Lasse var i bild, och när de även zoomade in Jocke Berg! Det hade jag inte trott, men se på fan, han vågade sig ut han med =) Men jag hade fortfarande velat att Lasse skulle vinna iallafall nån av priserna han var nominerad till.. Speciellt årets artist, eftersom vinnaren i årets textförfattare är bra hon med, så hon var iallafall lite värd det.

Och Elin, har du inte förstått mina hemliga meddelanden till dig? :o Det var jag helt säker på. Jag har ju förstått dina i din blogg. Och dina icke-existerande kommentarer har jag också tolkat som att du tycker så himla mycket om mig! :D Vilken tur att du tycker om mig iallafall, eftersom jag faktiskt också tycker om dig. Innerst inne. När du har lärt dig tolka mina hemliga meddelanden. Sådetså.

Kommentarer
Postat av: Ina

jaså, då kan du väl kommentera tillbaka lite då! ;)

Postat av: Ina

oj, du har bytt blogg-titel! :O
gillar den här!

2007-01-30 @ 23:19:07
URL: http://dearstockholm.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag fattar ingenting =/ Känner mig som Anna...

2007-01-31 @ 19:30:36
URL: http://www.orkavaradu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback