Never fear.

Idag har jag lekt med Therese hela dagen (: Det var tråkigt att det var dåligt väder, annars hade vi nog gjort lite vettigare saker.. Istället spelade vi barnspel (jag förlorade som vanligt) och Therese fick äran att locka mitt hår. Det blev faktiskt ganska snyggt, även om jag inte var van att se mig själv så.. Det mesta har i och för sig försvunnit nu, men jag ska nog besöka henne fler gånger när jag vill vara fin i håret på riktigt. Typ till skolavslutningen hade det passat. Om den inte hade varit i fredags ^^

En av anledningarna att jag var hos Therese idag var för att se fotboll. Det kunde vi ju struntat i. Okej om AIK är dåliga och inte kan spela fotboll, men vad fan har hänt med domarna?! Varenda jävla domare i år har dömt emot AIK, de har gett motståndarlaget frisparkar som inte AIK får. Det är så jävla orättvist och det är enbart för att AIK är AIK. Det beror inte på nåt annat, alla hatar AIK, alla som är utanför klubben hatar oss mer än nåt annat, vi är hackkycklingar i media och all skit kastas på oss. Jag börjar tröttna nu, speciellt när det går ut över domarna så att till och med de påverkas..

Jag har inte kunnat vara mig själv de här dagarna, jag har varit någon annanstans med mina tankar. Jag har inte varit helt fokuserad på vad som händer, jag har inte riktigt hängt med.. Och det beror enbart på dig. Jag är så sjukt jävla orolig, samtidigt som jag nästan gett upp. Jag har slutat skicka sms, eftersom jag tror att det är vad du vill. Jag har förstått vinken, om det är en sån du försökt ge. Jag har lagt av, men inte fan har det funkat. Inte fan har jag hört nåt från dig för det. Vad gör du och var är du? Finns du ens längre? Jag vill inte tänka den tanken, men det är klart att den dyker upp. Jag är ju orolig.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag står fast vid mitt förslag,coh jag tycker att du ska försöka det väldigt snart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback