Time to forget?

Man blir utmattad efter en hel dag i stan tillsammans med Therese. Hua ^^ Men har iallafall köpt ett linne och ett par ascoola trosor :D Vi hade det trevligt, förutom att jag hade jätteont i fötterna och vi båda var väldigt trötta. Att hon var trött förstår jag, hon hade bara sovit från tre till åtta, men att jag var trött.. Ett mysterium. Sov elva timmar inatt, och det lär bli tidig sänggång ikväll med. Har ingen ork i kroppen alls och vill bara sova sova sova.

Jag har egentligen ingenting att skriva.. Jag smakar äckligt i munnen av tzatzikin jag åt till middagen och jag funderar på att slå en signal till Johanna och checka hur hon mår, och kanske träffa henne. Men det kommer jag inte orka tror jag. Känns som den här kvällen kommer bli rätt värdelös, för jag kommer helt enkelt inte orka göra något.

Och jag önskar jag var som du.

I'm crazy like a fool. How 'bout Daddy cool?

Ja, det fattades väl bara det här.. Jag håller på att bli sjuk! Yes! Precis vad jag behövde. Lyckades iallafall läsa ut svenskaboken innan jag däckade, men jag har kvar att skriva alla lässtopp.. Tur att det inte är nåt seriöst jag ska göra, har ingen ork i kroppen alls. Möh.

Idag har varit en rätt slapp dag, om man ser till skoldagen. Hade bara en lektion, och den var eget arbete, så jag och Elin skrev lite på vårat Etik och livsfrågorarbete. Sen åt vi lunch, sen frös jag så jag skakade, så det blev inget sitta på berget och läsa för mig, jag åkte hem istället. Sällskapade med Oliver, och vi diskuterade hur det var när man var liten när man alltid fick sitta vid barnbordet med en sketen tallrik med mat på, medan de vuxna hade hur mycket mat som helst. Han brevid Oliver var väldigt road av våran diskussion, han satt och skrattade =p

Nu ska jag äta ^^,

En and flera ander.

Idag har jag, av någon konstig anledning, varit i skolan. Jag har inte gjort ett skit, har inte haft en enda lektion, men likförbannat var jag kvar från kvart i nio till tolv.. Sen bar det av in till stan, närmare bestämt Nybrokajen. Där satt jag, Felicia och Oliver och solade och testade vad för godis som sjönk och som flöt. Det var spännande, men det blåste lite kallt, så vid halv två åkte vi tillbaka till skolan. Egentligen skulle jag bara hämta mina grejer, men istället plockade vi upp Elin och Micke och gick upp på berget och satte oss. Hur mysigt som helst, vi åt goda mackor och drack Loka och lyssnade på musik och bara njöt. Micke och Oliver hittade lite udda saker. Okej om man har kastruller och lådor under en sten. Men en tv-box? Och ett tangentbord? Och en telefon? Eh, nej. I vilket fall så låg det där under en sten. Det var väldigt udda.

Och det roligaste hände när jag och Oliver satt på tunnelbanan på centralen. Vi satt vid de dörrar som är vid rulltrappan, så om någon kommer ner från den och ser att tåget står där springer man som fan. När man sen märker att man kommer hinna med, alltså två-tre meter innan dörrarna saktar man ner och småspringer in i vagnen. Inte den här killen. Han satsade verkligen allt. Ända in i kaklet. Antagligen gick det upp för honom först när han kom in i vagnen att han borde stanna.. Vilken tur att det fanns dörrar på andra sidan som stoppade hans fart! Han verkligen flög in i dom. Så jävla roligt :D

   

You called me weak.

Och jag trodde att våren skulle göra mig odödlig och ge mig mod och styrka? Ah jo tjena. Fan. Jag hatar hatar hatar hatar det här! Och det är inte ens nån idé att försöka förklara nåt, det är inte det. Bara acceptera. Bryta ihop och komma igen. Men snälla låt det gå bra på träningen ikväll iallafall.

Vår <3

Åh bästa dagen. Solsken, värme och glädje. <3

Själva skoldagen var väl inte sådär jätteseriös. Fastnade i historiasalen när de andra gått tillsammans med Felicia, Elin, Elin, Julia och Emma. Daniel berättade bland annat att han är livrädd för sin hantverkare han har hemma :D Iofs var det ganska befogat, och när Julia sa att han ju hade nycklar hem till Daniel gick han.. =p Sen gick jag ut i solen till Ina, Anna och Micke och vi såg dagens underligaste. En sightseenbåt åkte förbi nere i vattnet, och från högtalarna från den hörde man hur någon (guiden) sjöng Helan går.. Ehm? Sen åkte jag in till Slussen med Felicia och mötte mamma och vi strosade runt och solade och fikade och bara hade det skönt.

Återvände till skolan runt fem för att prata lite med lärarna. Och det är nästan lite läskigt hur glad jag blir av mina lärare :) De sa så snälla saker, de lyfte verkligen mitt självförtroende och nu är jag övertygad om att jag både kommer klara matteprovet imorgon och kanske tillochmed kunna genomföra talet till svenskan bra :o Och lätt att jag ska läsa engelska c. Åh min skola är så bra. Och jag blir så glad av solen och värmen och jag har nästan fått en rand under mina armband :)

Back to study. Matte. Jag ska ha VG imorgon.

"Åh då kan vi göra äppeljuice!"

Åh jag hittade bästa skivan nyss :) En egenbränd skiva med bara kärlekslåtar. Meow, jag tror jag är vår-kär. Jag håller fortfarande fast vid det Hanna sa förra våren; det är som att vara kär, fast man inte vet vem man är kär i. Så kommer man på att det är vår!

Snacka om surt att behöva vara inne en hel dag när vädret är såhär.. Fast det var nog tur att vi inte visste hur varmt det var medan vi var i skolan; i femton grader och sol sitter man bara inte inomhus! Imorgon ska det iallafall fikas utomhus med min kära mamma, men jag lovar att det kommer vara molnigt =/ Men hoppas kan man ju alltid. På att det blir sol alltså :) Åh jag är så glad över att våren är här. Det finns verkligen inga ord som kan beskriva hur oerhört mycket jag älskar den här årstiden och vad som kommer..

Och nej, jag och Felicia har inte träffats sen i fredags. Det märktes nog rätt väl i matsalen. Möh, vi är som två små barn.. Fast det är roligt tycker jag, äntligen någon som är som jag :D Och vi dansade magdans på gympan imorse! Hahahaha, herregud säger jag bara. Elin hade iallafall väldigt kul åt mig. Tydligen var jag inge bra på det där.. Camelwalk var fett coolt, jag fick Elin att nästan ligga på golvet av skratt när jag föreslog att hon skulle gå så till bussen :D Eller ännu bättre; springa så. Nej hua. Ganska soft dag, den har gått fort, trots att jag och Elin inte fick spela pingis. Jävla ettor som snor bollarna!

I'm waiting.

Yes! Våren och värmen har kommit! Jag har fått använda mina nya solbrillor, jag har varit cool och jag har spelat fotboll. Perfekt fotbollsväder var det :) Gick faktiskt hem i shorts. Alltså, jag gick inte hela vägen hem, men från kansliet =p Lite långt att gå från Vaxholm, så skulle jag nog inte vara hemma än tror jag.. Matchen gick väl sådär, vi förlorade med 1-0 och målet var min misslyckade insparks fel. Möh. Men jag gjorde iallafall en enhandsräddning. Med höger! Inte varje dag det händer ^^

Och jag som trodde att alla skulle komma försent för att de glömt att ställa om till sommartid. Icke :) Bara Julia, men det var inte därför. Hon hade glömt bort att det var match överhuvudtaget :D Och det var inte nån som var förvånad egentligen.. Vart är hennes snowboard?

M - Vart är Jenny?
Jeppe - Hon ligger i bilen och sover..
M - Åh, då vill jag gå och ligga med henne!

Och så undrar hon varför vi skrattar..

"Ska hon också leka här?"

Idag låter jag två sånger tala! Jag och mamma har haft väldigt kul vid matbordet, och tro inget annat än att jag kommer plåga er med dem i skolan imorgon ;D Observera att det finns rörelser till båda sångerna :D

När kråkorna klappar takten
Till min lilla kråksång
När kråkorna klappar takten
Blir den lagom lång

Meeeen när älgarna klappar takten
Till min lilla kråksång
När älgarna klappar takten
Blir den alldeles för lång

Och när myggorna klappar takten
Till min lilla kråksång
När myggorna klappar takten
Blir den alldeles för kort!


Fem fina fåglar satt på en gren, en ramla ner
Då var dom bara en, två, tre fyra fåglar kvar.
Fyra fina fåglar satt på en gren, en ramla ner
Då var dom bara en, två tre fåglar kvar.
Tre fina fåglar satt på en gren, en ramla ner
Då var dom bara en, två fåglar kvar.
Två fina fåglar satt på en gren, en ramla ner
Då var det bara en fågel kvar.
En fin fågel satt på en gren, den ramla ner
Då var det bara grenen kvar.


Gunvald är så jävla cool.

Och vart fan är det fina vädret?! Någon (min pappa) har fått mig att hela veckan gå och längta till helgen för att det skulle bli så himla fint väder. Eh, jaha? Vart? Det är ju bara molnigt ute =/ Jag vill använda mina nya solglasögon!

Mja, det där udda som jag och Johanna skulle göra igårkväll blev det inget av.. Men vi hade roligt ändå! :D Vi impulsgick på bio, och för andra gången på ett år har jag impulsgått på en Beck-premiär. Först i somras med Fredrik när vi bestämde oss på eftermiddagen att se den, och så igårkväll när jag och Johanna bara åkte in och tog någon film som gick. När vi kom halv nio var det liksom 390 biljetter kvar :s Så vi satt fett bra. Och det var en ganska bra film, men kul att den handlade om tjejer som blev våldtagna påväg hem från tunnelbanan.. Jättekul att gå hem sen =/ Men jag kom hem levande inatt med!

Idag har mamma bestämt att hon och jag ska hitta typ glas och tallrikar som jag ska önska mig när jag fyller år.. Hon säger att det är bra att börja samla till jag flyttar hemifrån. Möh. Alla som känner mig vet att jag inte bryr mig ett skit om sånt där, jag skulle kunna ha alla glas olika, det skulle inte spela mig nån roll alls. Det vore iofs ganska coolt :o Men jag planerar att hitta ett Carlings också, och lite andra klädaffärer :) Förhoppningsvis kan jag muta mamma att betala också ^^,

Det är vår nu Hjärter Dam.

Sprakvard och sprattagg!

Nu skulle man kunna tro att jag är bästa kompis med Inas mamma. Men det är jag inte. Fast man skulle kunna tro det. För jag är hemma hos Ina, och Inas mamma är också hemma hos Ina (öhm, ja.. hon bor ju här) men Ina är inte här. Inte Anna heller. För dom gick och handlade, och jag skonades. Jag slapp gå ner för backen och sen behöva gå upp för den igen. För jag ska inte äta av maten dom ska laga. Så nu sitter jag här i en lägenhet som inte är min, med en mamma som inte heller är min. Det lät jättekonstigt detdär, för varför skulle Inas mamma vara min liksom? I vilket fall så är hon inte det :)

Annars har Daniel varit besviken idag med.. Bleh, det är obehagligt när han är besviken, trots att man inte ska ta åt sig så gör man det =/ Men å andra sidan; det är väldigt befogat. Jag och Felicia avslöjade att vi har knäckt hans riktiga identitet, och han verkade ganska ställd.. Sen gav vi teckningen till Max som tyckte det var väldigt kul :D Och jag måste ju berätta om Daniels deal! Om 22 eller fler i gruppen har G och högre till sommaren ska han bjuda alla på godis, och om (jag minns inte hur många det var.. Var det 22 också?) har VG till sommaren ska han bjuda på godis plus en överraskning. Det blir spännande, och nåde den som sumpar det =p Fick veta att vi är 32 pers i våran svenskagrupp.. Jag har alltid trott att vi varit max 20 :s

Ett positiv inlägg. Typ?

På begär från Anna.

Eftersom jag klagade på Inas negativa lista i hennes blogg tyckte Anna att jag skulle göra en positiv lista. Here it is!

Det är torsdag. Imorgon är det alltså fredag, och då är det helg och bara en vecka kvar innan lovet.
Jag har lyckas fortfarande med min målsättning.
Det är vår, det går mot ljusare tider och det blir varmare och varmare.
Jag har sovmorgon imorgon!
Jag är oerhört stolt över vilken stark människa min pappa är.
Snart är det sommar.
Jag har fått äta middag idag också. Det är det inte alla som får..
Min familj är vid liv och friska. (iallafall levande..)
Det är minst sju månader kvar innan det blir höst och vinter och elände igen.
Jag lyssnar på bra musik.
Lasse Lindh ska spela på Debaser om exakt en månad. Och han bor vid Odenplan.
kent släpper ett nytt album i höst.
Det är bara 18 dagar kvar till premiären.
Träningen igår var den roligaste på väldigt länge.


Nu orkar jag inte vara kreativ längre =p Hoppas du är nöjd nu Anna :o :D

(Jag och Johanna ska vara udda imorgon. Det ska bli spännande.)

"Gud vad fult han har skrivit!"

Jag har kommit på varför jag är så beroende av fotboll, förutom att det är kul då. Det är för att det är en trygghet för mig att gå ut på den där fotbollsplanen. Att dra på sig fotbollsskorna är för mig att dra på sig självförtroende. Lika mycket som det kan vara att dra på sig brist på självförtroende, beroende på vad för sorts period jag är i. Men tryggheten finns alltid där; jag vet exakt vad som förväntas av mig. Jag vet när jag gör fel, och andra vet när jag gör fel och säger det till mig. Det finns inget konstigt, det är rätt eller fel. Det är det som jag tycker är så skönt, jag behöver inte fundera på om jag gör rätt för det märker jag direkt om jag gör. Sen är det ju självklart alla lagkompisar, utan dem skulle jag ju inte vilja spela fotboll. Den blandningen av människor är svår att hitta någon annanstans, och den är så himla bra och den får mig att bara trivas och må bra. Lukten av fotboll; konstgräs, omklädningsrum och Skytteholm är trygghet för mig, hur konstigt det än låter.

Dagen har varit rätt så bra faktiskt, svenskan var ovanligt rolig. Vi gjorde inget vettigt, Daniel berättade roliga saker och var allmänt trevlig =) Men sen förstörde han allt med att börja prata om nationella och det där förbannade jävla talet... Jag kommer aldrig klara det.. Seriöst. Det kommer inte gå, jag får ont i magen av att tänka på det redan nu liksom. Och det ska vara klart den elfte april. Daniels pep-talk med mig fungerade inte så bra, för det är inte gruppen det beror på, det är helt och hållet mig själv. Jag vet vad jag klarar av, och jag vet vad jag skulle vilja klara av. Och jag vet vad jag måste klara av för att få mvg, och det kommer jag inte kunna. Åh, panik.



Bara för att det är rosa moln på himlen.

"Vad som helst, bara det påminner om dig!"

Åh jag mår så bra av att umgås med människor jag älskar och är trygg med. Som jag vet att jag kan vara hur konstig som helst med, men ändå vara omtyckt, trots mycket protester mot vad jag gör och många taskiga kommentarer. För jag vet att det är av bara kärlek, för jag vet att det är så vi är; som syskon. Åh du är så bra Therese, mitt dåliga humör blev som bortblåst när jag träffade dig och nu är det borta med vinden och jag är fett pepp på att plugga :) Som vi iofs skulle gjort tillsammans men som det inte alls blev nåt av.. Men vi hade trevligt ändå, som om vi inte skulle haft det liksom?

Tummarna hålls även för Johanna (inte riktigt ännu, men nog så mycket klockan kvart i) som är på sin andra arbetsintervju. Fast egentligen är det ju onödigt att hon går dit, jag vet att hon är bäst ändå. Hon nappade lite på min idé om att skriva en lapp med allt hon är bäst på och lämna till dem (H)

Tänker inte ens nämna nåt om hur dagen var fram till klockan ett.. Hua.. Tur att man har en Oliver som kan muntra upp en och få en att skratta lite iallafall :)


Alla hoppas på sol imorgon!

Believe in yourself.

Ibland är det faktiskt bra att ha andra människor i sitt liv. Till exempel min mamma som hjälpte mig och gav mig lite idéer till psykologin nyss. På telefon. Jag hatar att prata i telefon med henne, men nu gick det faktiskt bra :o Jag var glad när jag kom hem från träningen, var arg när jag skulle sätta igång med psykologin och blev glad igen när jag hade pratat med mamma. Hej berg och dalbana?  Hon gav mig lite hopp iallafall, det ska nog lösa sig.

Trodde träningen skulle gå åt helvete också, det skulle liksom inte ha förvånat mig ett dugg. Det hade varit exakt vad jag inte behövde, en dålig träning. Men den gick faktiskt bra! Nog mycket tack vare Jesper som började med att säga positiva saker och få mig att tro på mig själv. Sen gjorde vi lite alla möjliga konstiga saker, typ som att stå några meter i mål och skjuta över. Haha, när han hade sagt det sköt jag först - i ribban. Sen sköt han - i ribban. Yes, över var det =p Och mina vader mår inte så bra längre.. Vem röstar för tåhävningar imorgon på gympan? :D

Vi fick dagens historialektion av Ubbe också. Han berättade om hur många tv-program det fanns när han var liten :D Haha, vad fan hette det nu då? Andy pandy! Det var tecknat, Ubbes favoritprogram alla kategorier skulle jag gissa ^^,

Bara föratt.

AIK är på träningsläger i Portugal. En daglig blogg går att läsa på aik.se, och det här gav mig dagens första skratt, då jag varit/är på väldigt dåligt humör idag..

En skotte kom fram och sa "the players speak English really well" och nickade mot en kille i Adidas-overall. Det var Kenny Pavey.

Så klockrent :D (för de som inte vet så är Kenny engelsman..)

This will be over soon.

Det regnar ute. Jättemycket. Jag tycker inte det är så kul. Speciellt inte eftersom jag ska träna sen. Att det regnar just nu är väl egentligen bara bra, eftersom jag verkligen måste plugga. Men som jag inte alls känner mig motiverad till. Och jag som hade lovat mig själv att inte sitta med alla uppgifter kvar till söndag? Eh, jag är inte så bra på att hålla löften tror jag =/

Gårdagen spenderades hemma hos Elin tillsammans med en massa annat folk. Det var öppet hus eftersom hon fyllde år i måndags och hennes pappa fyllde år igår. Vi snodde två eniro-affischer och gav henne, tillsammans med en penna och ett mjölkpaket. Eller, ja, hon fick ju biljetter till Kvarteret Skatan i måndags också, men det kändes dumt att komma dit utan nånting :) Så där åt vi god mat och god tårta, umgicks och tittade på ett bildspel på datorn som det var sådär lagom smickrande bilder på.. Men det var trevligt, och jag var hemma hyfsat tidigt, eftersom de som var över 18 skulle ut. Möh. Hoppas ni hade trevligt iallafall :)

Haha, för övrigt har jag träningsverk i vaderna :D Det känns bra, eftersom jag satsar på att få en massa muskler i mina vader genom att göra tåhävningar varje dag. Dom igår tog alltså ^^,

Det enda positiva med att ha såhär mycket plugg är väl att tiden går så jävla fort för att man har så mycket att göra, och det är faktiskt bara två veckor kvar, sen är det lov igen. Men innan lovet måste vecka 13 komma. Och jag vill inte ha vecka 13. Verkligen inte.

"Jag behöver bara säga mutter"

Årets första solbränna. Lite iallafall ^^ Som säkert försvinner snart, men den finns där just nu. För jag har solat på balkongen. Det är inte alla gånger man gör det i mitten av mars :o Men fan, är det varmt så är det =)

Kvällen igår blev oerhört lyckad! Det började med att jag och Johanna skulle vara snälla mot Malin för att vi fick komma hem till henne, så vi tänkte baka. Problem ett: båda vi är nyttiga, så vi fick inte äta av varken kakan eller smeten. Problem två: vi var ganska stressade och bestämde att vi inte hann grädda den hemma hos Johanna. Vi ringde Malin och sa att hon skulle sätta på ugnen :D Den blev uppskattad iallafall (: Malin hade även en söt hund hemma, den var liten och len. Ehm. Och sen! Malin: Ska vi spela bowling? Jag och Johanna: eehm.. Här? I vardagsrummet..? Visst.. Det visade sig att Malin lånat ett Nintento Wii! Och satan i gatan vad roligt det var :D Vi spelade både tennis, bowling och baseball. Trots att jag inte var bäst var det faktiskt kul =) Nästan så jag är lite sugen på ett sånt. Kankse nåt att skaffa när man flyttar hemifrån en vacker dag :o

Och jag hade planerat att plugga psykologi idag. Jag tror inte det kommer inträffa, jag ska åka om mindre än två timmar. Jag kommer inte 'hinna'. Rättare sagt; jag kommer inte ta mig tid. Shit happens.

Don't give up.

Just precis nu när jag klickade mig till 'nytt inlägg' kom jag på att jag verkligen borde slå in Johannas present. Jag ska göra det efter jag har skrivit klart, jag måste komma ihåg det :)

Dagens första lektion innebar att en sten släppte från mitt hjärta. Vi ska inte alls redovisa i etik och livsfrågor vecka 13. Det var den trettonde. Vi har alltså fyra veckor i princip på oss. Gud så skönt det känns, verkligen. Ingen panik längre, och nu kommer det bli bäst :) Det är läskiga siffror vi får fram, och jag märker hur bra vi verkligen har det här i Sverige.. Verkligen.

Jag, Anna och Felicia köpte jordgubbar, vindruvor, loka och Ben and Jerry's glass efter skolan. Vi skulle sola. Det gick inte så bra, för solen gick i moln. Då bestämde vi oss för att åka tunnelbana istället. Vi kom hela vägen till Hässelby strand :o Sen vände tåget, då åkte vi tillbaka. Eller, jag åkte bara till Vällingby, och därifrån åkte jag buss hem. Lite trevligt att åka hem på annorlunda sätt ^^ Och i sommar ska vi gå av i Kristineberg och spela minigolf och sen sola vid klipporna. Det såg mysigt ut!

Och jag är så himla glad, det känns som att allt bara går min väg hela tiden. Kvällen kommer antagligen bli jättejättetrevlig. Jag och Johanna bjöd smidigt in oss hos Malin med följande sms: Jag och Johanna skulle jättegärna vilja träffa dig. Vill du träffa oss? Du behöver inte anstränga dig, vi kommer hem till dig! Det låter väl trevligt?  Och se på fan, det funkade! :D Nu ska jag slå in hennes paket :)

I wouldn't change a thing.

Paus i pluggandet. Är i full färd med hemtentan i psykologi, och det är inte lätt kan jag säga.. Men jag tror fan jag kommer klara det, iallafall känns det så just nu. Antagligen går väl den känslan över, men det är i sånnafall ett senare problem ^^ Jag tänker iallafall inte ligga så illa till att jag måste sitta med två frågor kvar på söndag kväll. Det är bara det att jag inte känner att jag har tillräckligt med information, jag vet för lite för att känna mig säker på det jag skriver om =/

Och det är vår ute! Idag solade jag för första gången, vi gick ut på våran långa lunch och satte oss på en trapp. Det blev lite kallt eftersom det blåse i ryggen på oss, men då kom jag och Elin på att vi skulle sätta oss nedanför en vägg, så vi satt i lä. (hahahha, lä lä lä lä lä) blev det varmt! Och det var så skönt. Jag verkligen kände hur varm jag blev om benen av mina svarta jeans, och jag hade bara linne på mig. Sen gick solen i moln. Då gick jag och Felicia och hittade porten där David Batra bor. Han hade även en orange tröja på sig idag för de som är intresserade :)

Nej, jag blir bara så glad när det är fint väder. För trots att jag är inne i en sån där jobbig period märker jag knappt av det. Det är framförallt tack vare ni underbara personer i skolan som det är omöjligt att inte vara glad tillsammans med. Men det är också tack vare vädret. Jag vet vad som väntar nu, jag vet att det är nära nära. Dessutom fick jag mail från Enskede idag om fotbollsskolan i sommar. Jag ska prata med Ubbe, sen ska jag nog anmäla mig till att vara ledare iallafall en vecka. Leka och få betalt, vem vill inte det? :o

Felicia är en räka och en sparris.

Jag och Felicia är riktiga människokännare.

Åh man blir så glad när det är vår och sol och varmt ute! Det verkligen känns i hela kroppen och man fylls av något slags lugn. Mitt i all stress går jag runt och känner mig lugn. Hur normalt är det på en skala? Det känns iallafall bra :)

Haha, vi var på universitetet idag. Det var ganska spännande och jag tänker inte ens försöka mig på att förklara allt vi skrattade åt :D För tro mig, det finns mycket (och många) att skratta åt där. Nästan så jag ska börja där bara för att få ha lite kul. Eller nåt =p Men jag kan ju återge alla kommentarer vi skrivit på mitt papper. Det är bra, då kan jag titta tillbaka och minnas :) De kommer i slutet av inlägget, håll till godo ;D

Jag har även lyckats få undan en massa plugg. Eller, såna smågrejor som tar upp tid, eftersom jag glömde psykologihäftet i skolan och inte kan börja med hemtentan ännu. Det blir imorgon, och idag har jag gjort svenskan, religionen och matten. Ska läsa engelskan sen också, och lära mig alla länder i Indien, så kan jag fokusera på psykologin imorgon helt. Det här löser sig, iallafall det som är till nästa vecka. Vecka 13 tänker jag inte tänka på. Inte alls. Daniel berättade även för mig och Felicia idag att han är känd och rik. Och det är tydligen jobbigt. Vi kom senare på varför han var känd och hur han blivit rik. Men det är hemligt :)

Nu följer allt som står på mitt papper. Varning för osammanhängande och observera att inget hör ihop typ.
Han ser ut som en sork!
Han kan inte säga R..
Limno - Nolim? Vad är motsatsen till lim?
Han verkar rätt stolt över allt han varit med om och jobbat med..
Motsatsen till lim är tejp såklart!
LENNART PALMQVIST!!!
Min idol. Lätt.
Erik Stefan Björn <3 Ulla Britt
Dom är uppdelade efter hur roliga de låter!
Tejp är ju en utveckling av lim..
Vem fan vill läsa kulturvetarlinjen nu?!
GUD vad nervös hon är.
Det är ju som att säga att motsatsen till trä är papper?!
Gud vad jobbigt det ska bli och sitta och lyssna på henne en halvtimme..
Nej lim är ju flytande, tejp är plast och o-flytande!
Okej. Motsatsen till smör är mjölk!
Han skulle prata om humanoria.
Jävla mupp som bara babblar om sitt eget ämne!
Det var en snubbe i min gamla skola som hette Mohammed Mohammed Ali.
Kinesen ser ganska oberörd ut. Hon är säkert döv.
Tänk om Erik Stefan Björn skulle heta Björn i förnamn..
Hon typ "Vad fan, jag hör inte vad han säger.."
Är det någon som undrar något? - Nä, det brukar det inte vara..

Jag såg rädslan i din blick.

Jag tycker det är bra att vi ska formatera om min dator. För då har jag en anledning till att inte plugga; jag rensar i mappar istället. Till exempel har jag hittat en massa bra musik jag inte visste att jag hade :o Eller, jag visste att jag hade den, men jag har aldrig orkat lyssna. Så det blev en massa 'ahaaa, den låten!' -upplevelser. Och så hittade jag bilder och filmer från sommaren 2004. Det känns, och jag minns hur bra allt var då. Speciellt två filmer från dig.. Fan. Jag saknar den tiden.

Och jag är så frustrerad över allt. Det är så mycket jag borde göra och så bra jag borde göra. Jag orkar inte göra nånting. Och jag orkar inte göra det bra heller. Därför struntar jag i det. Men det håller inte i längden, jag vet ju det. Jag hatar det här. Möh.


Men jag är den enda du har
Dina vänner har glömt dig
Och jag tror du glömt vem du var.

"Badar du?!"

Idag börjar vi med att säga GRATTIS!!! till världens bästa Johanna och världens bästa Elin! Nu är ni 18 och vuxna och jag och Felicia vet vad det innebär. Nu kommer ni vara jättemogna och jättetråkiga!   Så, det var dagens gratulationer som tog upp jättestor plats :D


Och jag blev precis asförbannad. Okej att jag visste att skolorna i Stockholm skulle ha lov olika veckor, och självklart har vi och S:t eriks gymnasium lov olika veckor. Vilket innebär att jag inte kommer ha tid att träffa varken Therese eller Johanna under lovet. Åååååååh jag blir så arg. Det är så jävla idiotiskt, vad fan tänker dom med? Tror dom att man bara har kompisar som går i samma skola eller vad? Och vad gör familjer med barn på olika skolor som har lov olika veckor? Om de ska åka till fjällen? Lycka till liksom. Jävla Stockholm.

Annars har det varit en bra dag. Jag har skrattat en massor, och jag blir helt enkelt på bra humör av att vara i skolan. Jag och Felicia har inte träffats sen i torsdags och hade en massa konstigheter för oss :) Och Max var tråkigt brun i ansiktet. 

Jag har en storebror och Felicia har en sparriiiiiissss.

.

Varför spelar jag ens fotboll?


Jävla skitsport. Jag hatar den här känslan efter träningarna. Och känslan av att inte räcka till på träningarna. Känslan av att ååååååååååååååh. Fan.

Burkina Faso.

Först vill jag bara klargöra en sak. Felicia är inte konstig, jag är jultomten och Daniel är påskharen. Nu vet alla.

Söndagar är frustrerande. Först gör man inget vettigt, sen klockan två - tre inser man att man kanske borde göra något av dagen. Då orkar man inte, och hinner inte heller, eftersom jag måste gå till träningen klockan fem. Och Felicia är arg på mig för att jag ska träna. Annars hade jag följt med henne och Anna in till stan och ätit glass. Fast det är söndag. Då ska ju jag vara nyttig. Synd Felicia. Ännu en anledning till att inte följa med ^^

Jag har iallafall lärt mig alla 54 länder i Afrika! Det är kul att lära sig sånt tycker jag. Och jag vet att jag är konstig som har lärt mig alla. Men jag har iallafall gjort det och tänker ha alla rätt. Och så tänker jag förhöra min bror imorgon. Jag borde bara göra engelskan också. Men jag har ingen lust och funderar på att göra den efter träningen.. Risken då är bara att jag är på dåligt humör och inte kommer kunna göra den. Men det är en risk jag får ta, för jag orkar faktiskt inte nu ^^ Och om det inte märks så skriver jag här bara för jag inte har nåt att göra. Jag väntar ut tiden helt enkelt. Och är rädd för vecka 13. Igår kväll kom jag på två saker till som är till den veckan.. Jag kommer avlida =/ Det är matteprov, spanskaprov, redovisning i etik och livsfrågor på minst en halvtimme, redovisning i historia, en bok utläst i svenskan + redovisning + fem lässtopp i den. På en och samma vecka.. Det är mer än vi haft hittils i år sammanlagt. Jag hatar att min skola inte kan planera.

"Är den som vanlig mjölk?"

Okej, jag erkänner. Jag tittar på melodifestivalen. Jag - den mesta motståndaren mot det där tjäna-pengar-programmet som har gått till överdrift. Men jag och mamma kom överens om att det vore kul att se vad Sverige skickar iväg egentligen. Inte för att det egentligen spelar någon roll, många säger att det är pinsamt om Sverige skickar 'fel' låt. Hur många tänker 'oh shit vad pinsamma Italien är som skickade den där artisten för tre år sen!' ? Nej, precis. Ingen bryr sig, förutom han Björn Kjellman som kan allt om allt om schlager.. Nej, kommersiellt är det, tråkigt är det, dåliga låtar är det överlag och så oerhört överskattat.

Annars är jag fortfarande helt utmattad, trots att jag sovit tolv timmar inatt. Jag förstår inte vad det beror på, verkligen inte.. Jag hoppas att det går över, för den här veckan och fram till påsklovet kommer vi ha sjukt mycket i skolan. Ingen tid att vara trött här inte.

Om 45 minuter börjar El clásico. Den ska jag titta på, och njuta av riktigt bra spansk fotboll =) På tal om fotboll: Jag tror att (utan att vara elak, jag är bara realistisk) Bajen kommer få det ganska så svårt i år, om försäsongen ska spegla den allsvenska säsongen. De förlorade med 5-1 mot BP. AIK spelade mot BP idag. AIK vann med 5-0. Det känns som att det i såna fall är ganska så stor skillnad mellan laget. Det kan vara tillfälligt, det vet jag inte, men det känns ju som att det är ganska stora kontraster. Men fortfarande så tror jag inte på mer än en fjärdeplats från AIK i år. Jag vill inte hoppas på bättre än så, för jag vet hur det blir när AIK får press på sig från publik och media. Det tar stopp och alla blir handlingsförlamade och allt går åt helvete. Så jag tänker inte hoppas, jag tänker bara se vad som händer. Och som jag längtar, som jag längtar till den nionde april.

Jag sjunger för mig själv, fastän jag vet att sånt kan kallas ensamhet.

Åh den är så oerhört fin. Så rogivande, så sorglig. Det är en sån låt som bara får tårarna att rinna, utan att man har kontroll över det, utan att man vet varför. Lars Winnerbäck - Vänner.

Annars har jag varit hemma idag. Och även om jag velat gå till skolan imorse hade jag misslyckats, eftersom jag inte har den blekaste om hur jag stängde av alarmsignalen på mobilen.. Vaknade inte då iallafall, men däremot halv tolv. Det är galet hur mycket jag sovit.. Och jag är fortfarande helt trött och slut i kroppen. Och vad har jag gjort idag? Legat i min säng och läst och lärt mig några länder i Afrika. Jag tänker lyckas med den omöjliga läxa vi fick av Daniel! Alla 54 länder i Afrika tänker jag lära mig! Jag är en ..öhm, god.. bit på väg! Jag kan typ tio kanske. Bara 44 kvar. Yes.

Och situationen mellan dig och mig gör mig rädd. Du tar sånt avstånd, du bryr dig inte och jag blir så arg att jag skulle kunna skrika åt dig och slå på dig. Allt för att få veta vad som är fel. Fick veta här om dagen vad du förväntar dig av mig, men hur fan ska jag kunna fråga om saker jag inte vet något om? Åh, det är så mycket jag saknar.. Hur det var mellan dig och mig för länge sen. För det var så himla himla länge sen det var riktigt bra mellan oss. Sådär bra i magen-bra. Sådär skratt-bra. Sådär längta-bra. Det är inte så längre, och jag märker att jag slutar bry mig mer och mer. Men jag vill inte förlora dig. Och om jag gör det vet jag vad det beror på. Eller, jag tror mig veta vad det beror på. Och det gör ännu ondare.

And wouldn't you?

Mm, det här känns bra.. Vaknade för en kvart sen. Har sovit sen halv åtta, och jag sov även typ en kvart innan mamma väckte mig när vi skulle äta förut. Har ont i hela kroppen och det här slutar nog bra. Kallt är det också, och sängen bara skriker efter mig. Jag vill inget hellre än att lägga mig under det där varma sköna täcket igen och lyssna på Lars Winnerbäck och på kent. Jag fryser om tårna. Mest. Jag fryser om hela kroppen. Som mamma sa 'inte så konstigt om du blir sjuk, det är 150 000 stockholmare som är sjuka nu också..' Men tänk om jag inte vill vara en av dem då! Bajs. Den här dagen vill jag inte ha en gång till. Jag lyckades iallafall kämpa mig igenom engelskan utan att somna, även om jag var ytterst nära med ett par sidor kvar..

Nu kallar sängen. Men först ska jag lyssna på två låtar. Sen ska jag sova sova sova.

Jag förlorade.

Den här dagen har sugit. Som fan. Och jag tycker inte om att mamma är ledig imorgon, jag som tänkt stanna i sängen.. Får se hur det blir med det.

Sitter här med engelskan framför mig. Måste läsa den, förstå och svara på frågor. Med ingen ork i kroppen alls. Om jag hade kunnat hade jag lagt mig i min säng nu och somnat.. Men jag har väntat på det här, jag visste att det skulle komma, jag visste att jag skulle hamna här. Det handlar inte om någon annan än mig själv, det sitter i mitt huvud och jag kan inte göra något åt det. Det bara är där. Och jag hatar det.

Okej, djupa andetag och engelska nu. Du klarar det.

Det är en svår balansgång.

Jag ville inte veta.. Jag ville inte veta det där. För jag vill inte tänka på det, jag vill inte tänka på hur du var förut. Innan jag kom och förstörde ditt liv. Jag vill inte tänka på hur mycket bättre det där var. Jag önskar att det var jag. Vad i helvete är det med mig? ..Och varför bryr du dig inte om mig längre..?

Jag och Elin är spec-barn. Vi träffade studievägledaren klockan kvart över åtta imorse, trots att han bara pratar med treor. Vi skulle träffas en gång till, tillsammans med biträdande rektorn, och göra upp ett studieschema. Fast det blev inte så, för han ringde till skolverket och det verkar som det mesta har ordnat sig. Och jag ska inte säga vad Elin satt och tänkte på när vi pratade med honom :D Det plus din kommentar slog nästan allt =p

Vill även tipsa om en underhållande sida!
www.foundmagazine.com Det är lappar som folk hittat ute, vissa är helt roliga ^^,



Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej.

Ehm. Hej?

Fan, det var ju nåt vettigt jag skulle skriva.. Nu har jag glömt det =/ Fast jag skulle ju kunna skriva nåt ovettigt också. Typ som att jag har ätit fyra olika frukter idag på kvällen och att jag har bränt en skiva till min bror. Och att jag är helt sjukt trött, och kommer vara ännu tröttare imorgon eftersom jag ska ta Saltsjöbanan som tydligen går 08:05. Jag undrar om det kommer vara någon i skolan då ens.. =/ Det återstår att se. Vad som även återstår att se är andra halvlek mellan Valencia och Inter. Och se om jag lyckas titta på hela utan att somna. Eller få ryck på Glenn 'vad händer Glenn' Hysén som är världens mest negativa och tråkiga kommentator. Varför kan de inte ha samma kommentatorer som på Viasat sport? Där är de iallafall vettiga och säger saker som jag inte tänkt på. Glenn 'vad händer Glenn' Hysén är bara aaaaaaaaaaaaaaaah!! Så är han. Och om ni undrar varför jag kallar honom för Glenn 'vad händer Glenn' Hysén så beror det på ett internskämt som jag inte förväntar mig att ni ska förstå. Men jag förstår och det var roligt! Så, skratta!

Okej, jag är ungefär lika ovettig som Glenn just nu. Och varför handlar det här inlägget om Glenn Hysén? Jag borde verkligen sluta skriva, innan det spårar ur totalt.. Det går även rykten om att jag ska ha gympa med Therese på torsdag, i hennes skola, på hennes gympalektion. Ska jag vara med. Tycker hon.


Imorgon ska jag vara cool. Och trött. Eller nåt. Pigg kanske. Troligtvis trött. Kanske övertrött, och då blir det jobbigt.

Jätteviktigt. Jättejätteviktigt.?

Jag måste säga att Babelfish är en jättebra uppfinning! :D Helt plötsligt blev det ju kul att göra mitt spanskaarbete, och fort gick det också. Sen om det inte blir så rätt är en annan sak, för jag tänker låta Marcela få äran att rätta det imorgon på träningen ^^  Haha, undrar vad det beror på att jag alltid bloggar vid den här tiden på tisdagar.. Det är nog för att spanska är så himla tråkigt. Och för att jag faktiskt är klar med arbetet! Yes!

För övrigt blev jag typ jättejätteglad nyss. Var inne på playahead där man kunde vinna biljetter till lite spelningar. Bland annat Lasse Lindh. Först får jag typ panik. Den 22 april ska han spela på Debaser. Den tjugoandra. Jag fyller 18 den tjugosjunde. Besvikelsen var enorm, men så gick jag in på Debasers hemsida, och det visar sig att det är "all ages". Vilket jag hoppas innebär att jag också får komma in :o För jag tänker se honom. Wiiiie :D

Okej, det är tjugo minuter kvar på den här lektionen. Jag har jättetråkigt och snart kommer Felicia och äter lunch med mig :) Det tycker jag är snällt av henne, när hon hade kunnat komma hit om en timme istället, när historian börjar.

Läste på text-tv igår också.. Fan. Jag vet inte vad som händer, jag måste prata med min pappa. Jag måste få veta vad fan som är fel på planen nu. Varför de har flygförbud igen, efter att ha varit uppe och provflugits i helgen.. De från haverikommissionen sa ju på anhörigdagen att inga sprickor eller liknande hade hittats i de två planen som är kvar.. Vad är det för fel? Har vi inte fått nog av oro nu, det har gått mer än fyra månader.

En av världens finaste låtar. Alla kategorier.

På vägen tvättas spåren bort
En olycka blir minnen blott
Rusningstid strax innan jul
Så glömmer nån ett varningsljus

När jag blir grå
När jag faller, orkar du för två?
När idag blir igår
Kommer du att älska mig ändå?

En gammal sång får en helt ny text
En äcklig röst som billig sex
Jag har inga vänner kvar
Visst är livet underbart?

När jag blir grå
När jag faller, orkar du för två?
När idag blir igår,
Kommer du att älska mig ändå?

Det spelar ingen roll om du håller mig hårt
Ingen kommer minnas om hundra år
Jag är rädd att man glömmer
Glömmer allt
Som vi glömde att vi älskade varran


Håll ut, jag behöver dig
Håll ut, jag behöver dig
Håll ut, jag behöver dig
Håll ut, stå ut med mig

Stå ut med mig, jag behöver dig
Jag behöver dig, stå ut med mig
Jag behöver dig
Jag ...älskar... dig..
Stå ut med mig, jag behöver dig
Stå ut, med mig, jag behöver dig..

Jag antar att du vet; ensamhet är det enda vi har kvar.

Jag skulle ha brytt mig mer. Jag borde bry mig mer. Jag hatar att jag inte vågade, att jag inte hade mod nog att fråga. Att jag inte hade mod nog att ringa. Jag vet att det är jag som har förstört allt, jag vet att det är min frånvaro, både fysiskt och psykiskt, som gjort att det är såhär nu. Och jag vill be dig tusen gånger om ursäkt för det. Förlåt.


Dagen blev väldigt mycket bättre än jag trott. Mycket bättre än vad jag befarade igårkväll/inatt. Bland annat har vi insett att värsta grejen har hänt i Lidköping och lett till att folk har mitt nummer. Hua. Tänkte vara elak och dryg stockholmare, men jag ville inte vara elak. Hon hade ju trots allt bara fel nummer. Höhö. Det tog även ett tag för mig och Elin att komma från skolan. Tror vi inte var därifrån förrän närmare halv fem. Vi slutade tjugo över tre =p Men vi pratade med en lärare om tyska och så spelade vi pingis. Det var ruuuligt. För jag VANN!

Vi räknade också ut medelåldern på våra lärare. Eller, ja, det blev kanske inte så exakt eftersom vi inte riktigt vet hur gamla alla är.. Typ "Mjaa, hon är mellan 30 och 40 typ. Kanske 34? - Ja så säger vi!" Så det är inte så pålitligt. Men medelåldern blev iallafall 33 år. Det är i vilket fall väldigt lågt tror jag, jämfört med andra skolor. För jag älskar min skola.

Annas katt är också lite konstig (:

Det var länge sen jag skrattade så mycket som igårkväll. Ett helt dygn sen var det nog, eftersom vi skrattade hyfsat mycket i torsdags också :D Men det vi skrattade åt var nog mig och Felicia, konstigt nog.. Vi fick för oss att göra frisyrer på varandra, och ja.. Resultatet finns det ju delade meningar om, men jag tror Elin skrattade så hon höll på att dö =p Bildbevis kommer inte. Iallafall inte i den här bloggen. Vi lekte lite också, och spelade barnsliga spel. Det är roligt att Anna har en lillasyster på fyra år, det finns så kul saker att göra :D Vi målade även en teckning till Elin som inte var sådär jätteuppskattad.. Vi som kämpade så =/ Jag tycker iallafall den blev fin!

Elin skulle hinna med en buss som gick strax efter två tror jag.. Motvilligt följde vi med henne till busshållplatsen, men fick snällt gå tillbaka allihopa eftersom bussen kom för tidigt och hon därmed missade den. Då blev jag trött och la mig i Annas säng och låg där tills de kom hem efter de följt henne en timme senare till nästa buss. Då blev jag utkörd till vardagsrummet och sov där till halv elva. Då väckte jag Anna och Felicia =) Jag tror de blev jätteglada av det (:

Det var en spännande kväll igår, även om det periodvis blev lite jobbigt. Det var inget ni märkte av, och det var något jag fösökte skaka av mig. Jag lyckades till hälften, och den halvan är tack vare er :) Hade jag inte varit med er hade jag fallit, det vet jag. Ni håller mig över ytan <3

Remember when we needed each other?

Okej, det börjar kännas nu. Längtan börjar kännas outhärdlig nu. Med 38 dagar kvar dyker det upp i mitt huvud mer och mer. Snart står jag där, om exakt 38 dagar står jag på Råsunda nu. Precis nu. Jag vågar inte tänka på hur mycket folk det kommer vara där. Jag vågar knappt hoppas på hur många säsongskort som blir sålda, när det är över 8000 sålda i nuläget. Med mer än en månad kvar till premiärer har 8000 pers köpt säsongskort och det är 1000 fler än vid den här tiden förra året. Och då slog vi ändå rekord.

Annars var torsdagen en mycket underhållande dag. Först var jag hemma hos Malin och tittade på Jonas Gardell och åt skorpor. Sen åkte jag hem och åt middag, och sen bar det av hem till Felicia för myskväll. Och mysigt var ordet. Förutom när vi behövde gå till vivo för att Elin inte köpt chips. Enligt Felicia skulle det vara en promenad på tre minuter. Enligt mig och Anna och Elin var det en promenad på ganska låååånga tre minuter. Vi lyckades komma överens och Elin fick ont i magen av att tänka på hur sugrören fungerade. Sen spelade vi pratmakarna och under första omgången som inte räknas, det vet ju alla, så vann Felicia och Anna. Men sen var ordningen tillrättaställd och jag och Elin vann överlägset. Det hände mycket kul, bland annat trodde Felicia att muslimer går till en 'monark' istället för till en kyrka. Heja! Och Felicias katt ville spela yatzy med oss. Hahahahaha. Sen tittade vi på Sacha och Tim Hibbins, som det mest var jag och Elin som uppskattade. Felicia tyckte inte det var kul alls =/ Sen fick vi springa till bussen och jag tryckte på stoppknappen fast jag inte behövde och det var kaos. Sen åkte vi pendeltåg. Slut. (Haha, jag är trött. Gick upp för en timme sen. Yes.)