Don't give up.

Just precis nu när jag klickade mig till 'nytt inlägg' kom jag på att jag verkligen borde slå in Johannas present. Jag ska göra det efter jag har skrivit klart, jag måste komma ihåg det :)

Dagens första lektion innebar att en sten släppte från mitt hjärta. Vi ska inte alls redovisa i etik och livsfrågor vecka 13. Det var den trettonde. Vi har alltså fyra veckor i princip på oss. Gud så skönt det känns, verkligen. Ingen panik längre, och nu kommer det bli bäst :) Det är läskiga siffror vi får fram, och jag märker hur bra vi verkligen har det här i Sverige.. Verkligen.

Jag, Anna och Felicia köpte jordgubbar, vindruvor, loka och Ben and Jerry's glass efter skolan. Vi skulle sola. Det gick inte så bra, för solen gick i moln. Då bestämde vi oss för att åka tunnelbana istället. Vi kom hela vägen till Hässelby strand :o Sen vände tåget, då åkte vi tillbaka. Eller, jag åkte bara till Vällingby, och därifrån åkte jag buss hem. Lite trevligt att åka hem på annorlunda sätt ^^ Och i sommar ska vi gå av i Kristineberg och spela minigolf och sen sola vid klipporna. Det såg mysigt ut!

Och jag är så himla glad, det känns som att allt bara går min väg hela tiden. Kvällen kommer antagligen bli jättejättetrevlig. Jag och Johanna bjöd smidigt in oss hos Malin med följande sms: Jag och Johanna skulle jättegärna vilja träffa dig. Vill du träffa oss? Du behöver inte anstränga dig, vi kommer hem till dig! Det låter väl trevligt?  Och se på fan, det funkade! :D Nu ska jag slå in hennes paket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback