Ehm. Hej?

Fan, det var ju nåt vettigt jag skulle skriva.. Nu har jag glömt det =/ Fast jag skulle ju kunna skriva nåt ovettigt också. Typ som att jag har ätit fyra olika frukter idag på kvällen och att jag har bränt en skiva till min bror. Och att jag är helt sjukt trött, och kommer vara ännu tröttare imorgon eftersom jag ska ta Saltsjöbanan som tydligen går 08:05. Jag undrar om det kommer vara någon i skolan då ens.. =/ Det återstår att se. Vad som även återstår att se är andra halvlek mellan Valencia och Inter. Och se om jag lyckas titta på hela utan att somna. Eller få ryck på Glenn 'vad händer Glenn' Hysén som är världens mest negativa och tråkiga kommentator. Varför kan de inte ha samma kommentatorer som på Viasat sport? Där är de iallafall vettiga och säger saker som jag inte tänkt på. Glenn 'vad händer Glenn' Hysén är bara aaaaaaaaaaaaaaaah!! Så är han. Och om ni undrar varför jag kallar honom för Glenn 'vad händer Glenn' Hysén så beror det på ett internskämt som jag inte förväntar mig att ni ska förstå. Men jag förstår och det var roligt! Så, skratta!

Okej, jag är ungefär lika ovettig som Glenn just nu. Och varför handlar det här inlägget om Glenn Hysén? Jag borde verkligen sluta skriva, innan det spårar ur totalt.. Det går även rykten om att jag ska ha gympa med Therese på torsdag, i hennes skola, på hennes gympalektion. Ska jag vara med. Tycker hon.


Imorgon ska jag vara cool. Och trött. Eller nåt. Pigg kanske. Troligtvis trött. Kanske övertrött, och då blir det jobbigt.

Kommentarer
Postat av: Ina

ojoj, här blev det förvirrat mot slutet.. jag sätter pengarna på övertrött imorgon!

det är roligast då. för oss andra, alltså ;)

Postat av: Elin

FETT att vi ska va i skolan 8:15 imorrn bruden!

Kom igen! go go go go go! Spriiiing från saltsjöbanan så bliru pigg i benen!

Tänk om studievägledaren e snygg? =O

2007-03-06 @ 22:16:41
URL: http://orkavaradu.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback