"Att ingen tänkt på det!"

När jag ligger på golvet i mitt rum, precis framför spegeln, så luktar det gott. Mitt golv luktar av min parfym och det tycker jag är mysigt.

Sen har jag funderat på var alla mina hårnålar tar vägen.. Jag köper ett 30-pack och efter ett tag är hälften försvunna. Väldigt mystiskt, även om jag med flit lagt två i jackan och två i en väska. Men resten?

Nu vet jag. De är hos pappa. På skrivbordet här ligger det fjorton stycken. Hur kommer det sig att jag har hårnålar på mig när jag åker hit, men inte när jag åker härifrån?

På tal om hår ska jag nog pallra mig in till stan imorgon bitti och boka tid för att klippa mig. Jag vill bli snygg i håret, och det var ett bra tag sen Malin klippte mig. Jättelänge sen. Nu ska jag ha en häftig frisyr hade jag tänkt.

Det här blev ett konstigt inlägg, men det är fint när alla rader är uppdelade i två och två :) För att den här sista raden inte ska bli ensam kan jag berätta att jag hämtade ut mitt körkort idag. Det är fint.

(Okej. Raderna var två och två när jag skrev inlägget. Självklart blev det annorlunda när det publicerades. Då var de tre och tre. You get the point.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback