Pussel.

Den vetenskapliga uppsatsen är helt klar nu. Därför ska jag spendera förmiddagen imorgon hos polisen. Inte för att uppsatsen är klar, utan för att jag då har tid att fixa ett pass. Det känns som att det är ett ganska nödvändigt ont om jag ska komma till Österrike i sommar. Att jag är klar med uppsatsen innebär att jag inte behöver spendera morgonen med plugg. Därför hänger jag hos polisen istället, mycket häftigare.

AIK vann idag. Det gjorde inte Spånga. På grund av domaren och en hel del otur/klanterier förlorade vi med 2-0, när vi lika gärna kunde vunnit med samma siffror. Jag spelade inte alls, var ombytt till målvakt men slapp spela. Och jag tyckte helt ärligt att det var ganska skönt. Har varit sjuk i en vecka, inte haft målvaktsträning på ett bra tag och det skulle bara varit konstigt om jag spelat. Istället fick jag chans att prata lite mer med de andra som satt på bänken och lära känna dem lite mer. Jag är ändå ganska glad, trots en förlust. Kanske för att jag lyckats med saker som jag tyckt varit jobbiga? Antagligen.

Polisen imorgon och nästa tisdagförmiddag blir det häng på Karolinatappen. Jag fick ett sms idag där det stod att de hade brist på min blodgrupp. Snacka om dåligt samvete jag fick eller? Men jag har faktiskt varit sjuk.. Ska höra på torsdag om jag kan få med mig Eva också, så kan vi bli ett helt gäng som sitter där :) Ina och Anna har ju lovat att följa med också. Elin nästan, men hon säger att hon vill och det är väl bra nog.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag vill, vill, vill...
Men jag lovar...jag kommer svimma, hatar verklige sprutor. Kan inte ens se det på tv...
Ingen har någonsin sett min rädsla inför en spruta...

2008-05-07 @ 22:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback