Att inte göra saker

Ibland förundras jag över hur svårt jag har att genomföra saker. Det måste vara något slags personligt rekord jag slagit den senaste tiden. Det handlar inte bara om jobbiga saker, utan egentligen bara om saker som för något bra med sig i slutändan. Idag genomförde jag en av de tre mest akuta sakerna. Jag postade ett brev. Jag har tänkt posta det i en månad. Det står "Sundbyberg 2008-09-28" på det. En månad sen. Först idag kom jag mig för att vika pappret, skriva adressen på ett kuvert, lägga ned pappret, klistra igen det och sätta på ett frimärke. För det är inte direkt långt till postlådan.

Den egentligen mest akuta saken jag måste göra har jag i tre dagar nu tänkt 'okej, ikväll gör jag det. Nu gör jag det'. Men så blir det aldrig av. Jag måste, måste, måste ringa min chef. Jag måste verkligen det. För att få fler tider att jobba på. Om jag inte ringer får jag inga tider, vilket betyder att jag inte får några pengar. Det är stört att jag inte ringer. Hon vet inte att jag hatar att ringa folk. Jag måste bara säga 'hej, det är Cissi och jag undrar hur det blir nästa vecka'. Sen är samtalet igång och det löser sig. Fem minuter sen är det över. Ändå har jag inte gjort det än, och lär inte göra det imorgon heller. Jag blir så trött.

Den tredje saken finner jag egentligen ingen anledning till varför jag inte gjort. Okapacitet kanske. Jag ska skriva ett mail. Ett mail där jag ber att få veta vem jag ska kontakta om jag vill bli tränare för åtta-nio-åringar i fotboll. Kanske presentera mig lite kort. Men det är allt. Ändå har jag inte gjort det på två veckor. Trots att jag jättegärna vill bli tränare. Gärna redan nästa vecka. Men inte fan kan jag bli tränare om jag inte kontaktar någon..

Det handlar helt och håller om självdisciplin och det är kanske ett mirakel att jag gick ut skolan med så pass bra betyg som jag gjorde. Hur lyckades jag? Tur att jag är klar. Med skolan alltså. Nu väntar ju resten av livet. Hjälp, säger jag bara. Hjälp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback