Citymail

Jag är typ kär i mitt jobb. Det är helt fantastiskt att få cykla och motionera på arbetstid. Speciellt nu när det har varit så fint väder också, det är verkligen jättemysigt. Jag gissar att tankegångarna är lite annorlunda vid spöregn, men det är ett senare problem.

Det är en himla massa att lära sig, och jag fick veta idag att jag på fredag ska göra ett test :o I och för sig är det mest för att se hur inlärningsprocessen varit, både hur mycket jag lärt mig och hur bra min handledare varit. Typ. Men ändå. Jätteläskigt. Jag har fått låna hem en pärm som heter Cityman Handbok CMC 172. Där jobbar jag. Det är en tjock pärm. Den beskriver, i detalj, alla arbetssteg under en dag. Jag fattar i princip ingenting när jag läser den, trots att jag utfört stegen i två dagar nu. Men det är lättare att göra det med händerna än att läsa om det. Och Paul är en bra lärare. Han är rolig.

Jag hade faktiskt ingen träningsvärk idag, men jag tror att det kommer imorgon. Utdelningsrundan slutar nämligen med en mjölksyreframkallande uppförsbacke.. Så muskler lär jag få. Däremot har jag ont under vänster fot. Det är konstigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback