Kärlek

Vi var aldrig ute igår. Men satan vad mysigt vi hade det. Först åt jag, Felicia, Pia, Nina och Filip middag, tacos, och efter det tittade vi på Mumin medan Filip fixade i köket. Plötsligt kommer han ut med världens finaste efterrätt. God var den också. Vi klämde ihop oss fyra stycken i en 90-säng, både liggandes och sittandes, med kuddar och täcken och en himla massa kärlek såg vi på Svensson Svensson en stund, innan Ina och Linus kom. Då möblerades det om, och vi tittade på The Holiday. Jag tror att det var en ganska mysig film, om jag hade varit mer koncentrerad. Kvällen fortsatte i mysighetens tecken, och kärleken och värmen från de här människorna är otrolig. När jag låg där, inklämd mellan två-tre kroppar och kände Filips hjärtslag i örat, försvann alla mina bekymmer för en stund, och jag kände mig trygg.

Tanken var att jag skulle sova där, men kände att det nog inte skulle fungera, trots allt. Så jag åkte hem istället.

Nu är Johanna på väg hit och det ska bli bra att träffa henne. Man bör kanske inte ta ut något i förskott, men det känns som att det är på väg åt rätt håll igen. Vi har träffats, kanske inte ofta, men oftare den senaste tiden. Vår vänskap är värd det, den är värd alla försök i världen. Nu ska vi kanske lyckas.

Nu ska jag klä på mig.


Kommentarer
Postat av: Bea

Det finns en någorlunda rolig historia bakom Britney-bilden. Det helade började med att jag kände ett enorm behov av att posta en Britney-bild tillsammans med mitt inlägg. Jag googlade då kort och gott på Britney Spears. Det tråkiga var att Brittan då var avklädd på de flesta bilder, och jag kände inte för att posta Britney i underkläder i min blogg. Jag funderade på vad jag skulle googla på för att hon skulle ha kläder på sig. Britney Spears milkshake fick det bli. Och bilden i min blogg var den första jag fick upp. Hahaha! Så var det, ungefär. Men det är en ganska amerikansk milkshake, det måste jag hålla med om. Inget Anna Skipper skulle ha gillat!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback