High on life


Det är mycket nu. Men det är mycket av det goda! Jag hoppas sommaren fortsätter såhär, med fullspäckade helger. Är uppbokad tre helger framåt nu, med start nu på fredag med Säkert! på Grönan och sen utgång på det. Jag är dock YTTERST tveksam till denna utgång, då förra gången jag och Felicia skulle ta det lugnt för att spara oss till en fest på lördagen blev det raka motsatsen. Men ja. Och på lördag är det fantasi-monster-fest, vilket jag vet redan nu kommer bli awesome! Allt som sker i Konfettihuset blir awesome. Nästa helg ska vi på kryssning med jobbet, och ja. Jag är inte jätteexalterad, men det blir nog kul. Hoppas jag. Annars simmar jag tillbaka till Stockholm. Men sen, helgen efter det, då jäklar i min låda! Då tar jag en väska på ryggen och åker till Norge :D Min vän Fredrik bor där, och frågade om inte jag ville komma och hälsa på. Och vem vill inte hälsa på honom, tänkte jag, och bokade ett flyg. Är väldigt glad över den här resan, då det var han som tog initiativet och frågade. Och jag menar, han kunde ha frågat vem som helst av sina massa kompisar i Skövde, men han frågade mig istället. Jättefint.

Fast mitt i det här roliga är det en massa man borde göra också. Som att röja i mitt rum och på mitt skrivbord. Dammsuga och dammtorka. Lära sig diska matlådor varje dag istället för var tredje. Gå ner i källaren med lite saker så jag slipper flytta dem mellan skrivbordet och sängen vareviga dag. Men jag känner inte riktigt för att göra de här sakerna. Inte alls, faktiskt. Även om de stör mig.

Nu ska jag sova, jag är helt slut. Tänkte gå och lägga mig tidigt igår, men då fastnade jag på att boka flygresor istället. Sen var jag för exalterad för att somna. Hoppas det går bättre ikväll, för det är jobbigt att vara trött. Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback