If you want me to..

Har precis lagt in en massa musik i en mp3 som imorgon överlämnas till Anna. Började även lyssna på massa musik jag inte lyssnat på hur länge som helst. Väldigt roande och även om jag blir glad sticker det till någonstans där inne. För att jag undrar var du tog vägen, fortfarande..

En ganska känsloblandad dag i skolan den här torsdagen måste jag säga.. Jag hann med att både vara ledsen, arg, flummig och jätteglad. På en och samma dag :o Hej humörsvängnigar! Men det som jag stör mig mest på är Karin, vår nya svensklärare. Visst, hon är helt okej som lärare, skriver jävligt stort på tavlan bara, men det är väl bra för Annas skull? Iofs så är hon ganska tråkig också, men om vi inte hade haft Daniel att jämföra med hade hon nog varit helt okej. Men det jag undrar är hur man kan hålla i en lektion för en klass på över 30 elever och blunda! Det är helt stört, men hon blundar i princip hela tiden när hon pratar.. Hur kul är det att lyssna på någon som inte ens tittar på en? Det blir intressant när hon ska prata om retorik och kommer till det där med att ha ögonkontakt med de som lyssnar.. Heja. Nej, någon som är på att börja i 3D och få ha Daniel eller? =/

Huh, två matcher den här helgen också.. Iofs ska det bli kul att träffa alla, det var ju trots allt en vecka sen, men ändå. Jag kommer inte palla. Jag orkar inte bli arg..

And I don't know.

Jag är lite glad idag :) Har en sån där skön känsla i magen ni vet. Och nu lyssnar jag på 'klappa händerna när du är riktigt glad', jag har ju trots allt visslat på den i skolan sen vi började :D Det är nog ett omedvetet tecken på att jag är glad över att vara i skolan ^^, Tror jag ska lägga in den på min mp3 så kan jag och Felicia dansa/göra rörelser/sjunga till den också. Och toffeldjur. Och sudditjuven. Och Delaila. Massa braiga låtar :) Som sagt, jag tycker om den här känslan, när den infinner sig. Den sprider liksom ett lugn och jag är glad så länge det varar.

Jag har två uppdrag jag ska avklara efter skolan imorgon. Uppdrag ett är att gå in på SL-center och byta mitt kort till ett pluskort. Uppdrag två är att fixa derbybiljetter till mig och Therese, eftersom hon är en mycket upptagen person och inte har haft tid ;D

Jag vill skriva nåt konstigt. Men jag tror inte jag ska det. Iallafall inte om att jag var på mördarjakt i lägenheten förut eller att jag är inbjuden till en tropisk strand. Ingen skulle ändå tro mig.. =/

I can't explain.

Första lektionen i psykosocialt arbete idag. Jag tror att det kommer bli en jäävligt intressant kurs, antagligen den mest intressanta, men även den jobbigaste. Det är ofta så med 'Matsämnen', man måste gå in i sig själv och tänka och ta reda på saker man egentligen glömt bort. Därför skrämmer den här kursen mig lite, vi kommer jobba bland annat med att ta reda på varför vi reagerar som vi gör på andra människors situationer.. Men intressant, det kommer det helt klart bli! Och ja, jag är glad för att vi inte har Monica i det.. Haha, de stackare som valt psykologi som individuellt val får henne =p

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har svårt att uttrycka mig (som om jag inte alltid haft det?) och tycker väl inte att något är särskilt intressant egentligen. Jag är liksom blockerad, det finns en vägg mellan tankarna och fingrarna, det kommer inte riktigt ut som det borde. Om det kommer ut alls. Åh jag vet inte vad jag pratar om. Nu ska jag massera in mina lår med tigerbalsam och hoppas på att den mördande träningsverken försvinner litegrann :)Du saknas..

I close my ears when words come flying out.

Välkommen förkylning! Som jag har väntat. Jag har ju trots allt inte varit sjuk på minst ett halvår så det är väl dags nu. Men jag tänker inte klaga, för jag vet vad andra går igenom. Det är nästan så jag är glad över att jag är förkyld :o Då kan vi liksom inte bilda en klubb, men om vi hade kunnat det så hade det nog varit en klubb för oss som inte kan träna :)

Alltså Nina måste vara den sötaste läraren som finns. Hon är så himla härlig och alltid så glad :) Fast jag tycker om att det inte är eleverna i skolan som mobbar varandra, för det sköter lärarna utmärkt! Vi pratade om projektarbetet och Nina frågade om det var någon som hade någon kompis som gjort något kul som projektarbete. Så säger nån, jag vet inte vem det var, 'nej, jag har inga kompisar' varpå Nina börjar asgarva :D Lite taskigt kanske, men hon sa själv sen att det var för att hon inte trodde på personen ^^

Jag har blivit hooked-up på blåbärssoppa! Det är helt galet gott. Tror jag ska gå och köpa det sen :) Eller skicka iväg mamma. Höhö.

Am I supposed by now just to let it go?

Möh, jag har egentligen inget vettigt att skriva. Ändå gissar jag på att det här inlägget kommer bli långt och handla om nåt jättekonstigt. Det brukar bli så.

Vad har hänt med mjukstarter i skolan..? Två lektioner och jag är redan stressad.. Jag kommer inte orka det här året, jag kommer inte ha någon lust alls att plugga. Liksom, allt det försvann förra året. Visst, de flesta ämnena är roliga i år (borde vara iallafall) men det betyder ju inte att det blir mindre plugg för det. Nej jag vet inte. Imorgon ska jag iallafall sova länge, satsar på att gå och lägga mig snart, är helt slut. Men det känns bra att skolan är sig lik iallafall. Klockan tio över tre är det ödelagt och alla har gått hem ^^ Tvingade Felicia att stanna kvar med mig, Elin sällskapade också och vi snackade lite skit med Daniel. Som det ska vara.


Jag undrar bara var glädjen över allt tog vägen? Den blev nog kvar på Skytteholm i ena målet på A-plan. Jag ska hämta den där imorgon och hoppas på att det blir bättre :)

(Inte ett ord från dig på snart två veckor. Det är sjukt. Du var nog inte som jag trodde, du är förändrad och jag är förändrad. För den jag trodde skulle förstå har inte ens velat bry sig. Det gör mig ledsen ibland.)

Det kallas tvivel.

Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma..?

Tröttheten sliter i kroppen och jag börjar bli hyfsat irriterad på den nu. Idag är den kanske lite mer befogad än andra dagar, men ändå.. Men ja, jag är glad över schemat jag har som gör att jag har en mjukstart på veckan, tio i tolv imorgon och klockan två på tisdag :) Det är nästan så att jag kan vara uppe och kolla på friidrottsVM, men jag skulle nog tyvärr inte orka vara vaken sådär jättelänge =/ Men tänkte gå upp till tio i tio imorgon för att se på eftersändningarna från natten iallafall :) Så duktig är jag!

Gah. Alla känslor bara drar och sliter. En stor del av mig är glad, en stor del av mig mår bra just nu och trivs i vad som händer. En annan, nästan lika stor del, av mig är totalt förvirrad och rädd. Rädd för vad jag lyckats med, rädd för vad framtiden kommer innebära. Rädd för att jag gjort fel, att jag tagit fel beslut. Men kanske är det vad jag förtjänar? Antagligen. Du tycker det helt klart, men jag vet inte om jag tycker det.. Fast det är väl bara din åsikt som räknas, det brukar det ju vara. Fan.

One Kenny Pavey, there's only one Kenny Pavey!

Bara för det tänker jag fokusera på det positiva med dagen..

- Jag och Therese fixade det som behövdes och fick beröm för våra släta pengar ^^ Imorgon börjar det på riktigt ;D
- Jag och Therese hjälpte två turister att hitta till ett museum som inte var öppet. De gick och tog en öl istället.
- Jag och Felicia dansade jättefint i kungsan igår, fråga Anna!
- Det var över 23 000 på matchen.
- AIK lekte med Malmö.
- Wiltons mål var årets märkligaste.
- Pavey fick göra mål och var därför inte så arg idag.
- Mamma hade gjort hemmagjord pizza när jag kom hem.
- Jag börjar tio i tolv imorgon vilket betyder att jag kan sova länge.


Min enda ståplats, min enda ståplats
Du gör mig lycklig, när allt går fel
Ni anar inte, vår stora saknad
När ni tar våran ståplats från oss

Snart är det inte värt det längre..

Tillbaka på ruta ett igen då. Allt det där jag sakta men säkert jobbat mig upp från, allt det där jag trott jag lämnat bakom mig är tillbaka igen. Jag visste väl att något var fel, jag förstod ju innerst inne att jag inte skulle komma över det så lätt. Anledningen till att allt rasat igen skrämmer mig också, för det är ju det jag lever för, det är fotbollen som lyfter mig till skyarna. Ibland. Nu har den sänkt mig till botten istället. Inte fotbollen i sig, men jag. Två minuter kvar var det. Två jävla minuter. Jag orkar inte tänka på det. Att folk sen försöker få mig att se det positiva i matchen, alla räddningar jag faktiskt gjorde, är bara helt onödigt. Jag kan inte se något positivt med en match jag förlorat. För nej, det är inte som Eva säger, det är inte laget som förlorar. För mig är det jag som gör att laget förlorar. Jag vet att det är helt rubbat att tänka så, men jag fungerar så, jag har alltid gjort det.

Imorgon är det en ny match. Nya tag. Ladda om och glöm nederlagen. Se det positiva. Tjena..

Din vän har gått ifrån dig.

Ibland skriver man en jättelång text om vad som händer i världen. Eller vad man tror händer i världen. Sådär när man försöker förstå sig på, men aldrig riktigt kommer någonstans med spekulationerna. Det gjorde jag alldeles nyss. Jag försökte svara på hur en förmodad gärningsman på tretton till femton år kan skjuta ihjäl en elvaåring. Jag tog bort det jag skrev. Fråga mig inte varför, men jag tyckte inte det var värt det. Varför lägga tid på ett problem du ändå inte kan lösa? Ödsla tid på något du inte har en chans att påverka? Det är därför jag struntar i att göra vissa saker ibland. För att jag tycker det inte är värt min tid, för att jag anser att det inte spelar någon roll om jag gör det eller inte, eller för att jag helt enkelt inte rår på situationen. För så är det med dig just nu. Jag rår inte på situationen, jag förstår ingenting, allra minst mig själv. Men jag tänker inte på det, för det leder ingen vart. För jag tror vi måste tänka tillsammans. Men det har jag sagt så många gånger att jag inte ens tror på mig själv längre när jag säger det. Därför säger jag inte det. Jag tänker inte på det, sen får du tänka hur mycket du vill. Kom till mig när du har kommit på något bra, så kanske jag ägnar lite tid åt att tänka på det. Kanske.


Tummen.

Igår fick jag ett uppdrag via sms och när jag fick det kände jag mig stolt. Därför skrev jag en text om vänskap och om att växa som människa. Jag kanske lägger ut den här någon gång, om jag vågar.

Idag var första riktiga skoldagen och den börjar med ångest ångest ångest. Varför i helvete valde jag engelska c?! Jag kommer aaaaaldrig klara den kursen.. Seriöst. Jag lovar att asmånga kommer ha valt Max (eh, varför inte liksom?) och då kommer jag bli tvångsflyttad till den andra gruppen med läraren som bytte engelskdialekt och pratade otydligt och var jättetråkig.. Om det händer vill jag inte vara med.

Men sen på lunchen kom årets första tårfyllda asgarv. Det kändes oerhört bra, en lärare gick förbi och klappade mig på ryggen och sa 'sluta skratta nu..'. Men det gick inte så bra, jag hade fastnat och hade nästan inga krafter kvar att skratta med när Elin kom till poängen med historien om Pål plutt? Per plutt? Pelle plutt? Kul var det iallafall! Sen upptäckte jag och Anna (när jag hade kidnappat henne) påväg upp till mitt skåp att om man asgarvar och formar munnen till ett i så skrattar man verkligen hihihihi. Och om man formar den till ett o blir det hohoho. Prova själva!

Dagens Johan Glans får Max stå för, bara för att han pratade svenska med sin halv-skånska dialekt (svar ja, det är tur att han är engelsklärare.. det skulle inte fungera annars)
"Nej, vi bilade på Grekland. PÅ Grekland?! Jag låter som en pensionär..."
Så himla Johan Glans :D

Du lever för skratten, precis som jag.

Svar ja; jag är glad. Glad över allt möjligt. Men väldigt mycket på grund av idag. Nu på kvällen var jag och Therese och testade kickboxning och satan vad roligt det var! Verkligen skitkul och asbra träning, man var hyfsat svettig efteråt om man säger så.. :) Var även tillbaka i skolan imorse och jag kände det när jag var påväg dit.. Jag kände mig trygg, jag kände ett lugn i magen. Jag visste var jag var påväg, jag visste vad det skulle finnas för människor där och jag visste att jag skulle må bra. Och bättre mådde jag när vi fick schemat. När vi rett ut vad jag hade valt i individuella val (som jag såklart glömt bort..) visade sig att jag har världens absolut skönaste schema.. Det är helt sjukt, jag har inga håltimmar och jag är knappt i skolan.. Men jag kommer nog vara där ändå när det kniper ;D Liksom, vad gör man på tisdagsförmiddagar? Om man börjar klockan två lär man hinna med en jävla massa om man går upp tidigt ^^Jag trodde inte det skulle komma så fort, den här tryggheten jag känner just nu.. Men den är på grund av många olika faktorer, skolan är en stor. Jag tror det blir sängen tidigt ikväll eftersom jag aldrig somnar.. Inatt hann klockan bli över två innan jag slocknade, och då gick jag och la mig tolv efter mycket om och men. Var har mina sovrutiner tagit vägen?

I took a shot and didn't even come close.

Ibland undrar jag vad du tror. Hur din hjärna fungerar? För när du gjort som du gjort mot mig, när du inte bara dragit ner mig på botten, utan sparkat på mig också, då undrar jag hur du ens för två sekunder kan tro nåt sånt?! Det visar bara ännu mer av hur din bild av mig är, som om jag är någon förbannad jävla sak som du tror du kan bestämma över? Som om jag skulle vara så förbannat korkad, som om jag inte har någon värdighet i kroppen alls? Nej, det visar bara att du tror att du fortfarande kan få mig att göra som du vill. Men svar nej; dina trick fungerar inte längre. De biter inte på mig, inte efter det här. De kommer aldrig mer göra det, för det du sa kan du aldrig ta tillbaka, inte med några ord överhuvudtaget. Jag har sakta men säkert börjat radera ut dig helt från mitt liv. Det är skönt att veta att du inte finns i mobilen längre, för ibland får jag ryck och vill skicka ett sms till dig. Men så kommer jag på allt, så inser jag vad du gjort mot mig och då har jag ingen lust med det alls längre. Jag har bytt mail (ja du följde med men du är inte så välkommen som du tror. Du är blockerad och snart tar jag bort dig helt) och jag har inte svarat på ditt mail. Mitt gamla jag hade gjort det, men nej, inte nu. Jag vet att du försökte men du får stå ditt kast. Den här gången kommer jag inte tillbaka.

Imorgon.

Imorgon börjar jag trean. Dagen jag aldrig trodde skulle komma. Jag trodde jag skulle få leva i det där bra konstant, jag trodde aldrig jag skulle behöva börja sista året på gymnasiet. För på samma sätt som jag längtat till imorgon, ser jag fram emot det med fasa. Det är bara ett år och om vi har lika kul som vi hade i tvåan kommer det gå så jävla fort. Sen kommer jag inte få komma tillbaka dit något mer.. Om två terminer är det meningen att jag ska veta vad jag vill göra med mitt liv, det är meningen att jag ska ta hand om mig själv, jag kommer ha fyllt nitton år och jag kommer vara nästan vuxen. Jag ska ta beslut om att plugga vidare, flytta hemifrån, skaffa mig en seriös inkomst och om jag inte vill kommer jag aldrig mer vara tvungen att gå upp tidigt.. Det är läskigt när man tänker på det, det är ju det. Jag är inte redo för det här, jag har ingen lust att gå ut trean och aldrig mer få gå till en skola där man vet vad som förväntas av en och där man inte ens behöver göra det om man inte känner för det.

Imorgon blir vi äldst i skolan och jag har egentligen ingen lust. Ettorna vet inte vad de har framför sig, de vet inte vilken bra skola de valt, de vet inte att de hamnat på världens bästa ställe ännu. Jag avundas dem. Vem är på att börja om från ettan igen? :D Och ha Peter som mentor! Hahaha, jag undrar hur mycket han skrämt sin klass redan ^^,

Om att äga Nordpolen.

Jag har tänkt på en sak.. (Nej det har jag inte egentligen, men en konversation fick mig att börja tänka på det). Jag tycker det är oerhört töntigt att Ryssland har satt en flagga på botten under Nordpolen och påstår nu att det är de som äger den (säger man den om nordpolen? Jag gör..) istället för Kanada. För det första är det inte sådär väldigt kul om de ska börja kriga om Nordpolen, då vi, Sverige, ligger lite illa till i sånt fall. Men sen så är det ju totalt onödigt, vem vill äga Nordpolen? Tills jag började tänka efter..

Om jag skulle äga Nordpolen (Först måste jag designa en egen flagga, sen måste jag på nåt sätt ta bort Rysslands flagga och sätta dit min egen, sen kan jag äga Nordpolen) skulle det ha väldigt många fördelar. För det första skulle jag ha typ helt galet mycket land att göra vad jag ville med. Sen skulle jag kunna starta en djurpark där man kunde åka skidor och titta på alla djur om man vågade. Alla djur som fanns där skulle alltid få finnas där och alla skulle vara vänner. Jag skulle bygga världens bästa pulkabacke och ett par skidbackar där jag kunde roa mig när jag ville. Jag skulle kunna ha snögubbeparty varje helg och bo i en igloo. Det skulle vara ganska nice att äga Nordpolen och jag förstår varför Ryssland har satt sin flagga på botten.

Men när jag tänker efter så tycker jag ju inte ens om snö.. Det skulle vara bättre att äga nåt varmt ställe.

Snart faller regnet igen.

Utmattad är ordet. Det här känns ju bra liksom.. Tre dagar innan skolan börjar igen och jag är tröttare än nånsin.. Det är ju nu man ska vara utvilad och pigg! Det är långt ifrån vad jag är, trots mycket sömn.. Nåt är fel och jag har en känsla av att när jag varit i skolan ungefär tre dagar kommer jag vara jättesjuk. Det har jag ingen lust med.

Måste tillägga att minigolf framkallar det onda ur alla människor.. Jag var iofs ganska lugn idag, men det var inte alla på banan som var det. Det var ett par som gick och skällde och tjafsade med varandra hela tiden. Typ hej hitta på något annat att roa er med? ^^ 

Nu vill jag sova.. Det vore dumt men det är så himla nära till sängen och det vore så himla skönt. Vi får se :)

30 seconds to Mars - The kill.

Vem vet vad de gör med oss sen?

Vissa kvällar känns mer än andra. Den här känns ovanligt lite. Kan bero på att min mage tar all uppmärksamhet och nu är första gången på hela kvällen jag kan sitta upprätt.. Stå upp gör däremot för ont fortfarande så jag går så fort jag kan så jag slipper stå upp länge. (Okej nu var det tio minuter sen jag skrev det där.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, samtidigt som folk på msn pratar med mig) Jag kan skratta åt att Elin glömde sin glass i Felicias frys igårkväll.. Jag tippar på att den kommer vara slut när hon kommer dit nästa gång. Eller att Felicia är så smart och tar med sig den till skolan på torsdag :D Det skulle vara kul! Helt ärligt så är sängen väldigt lockande just nu.. I en vecka drygt har jag varit helt slut på kvällarna. Det här sommarlovet har tagit musten ur mig. Eller nåt. Jag har verkligen ingen energi alls. Nu får jag krav från Elin..

Gnutt/ Han sa; vi gör så mot kunder vi gillar. säger:
klart jag inte gör jag bloggar^^

Gnutt/ Han sa; vi gör så mot kunder vi gillar. säger:
skrev precis om dig faktiskt!

E /gaah varför e min msn cp o tar bort folk! säger:
hahah ooohh jag vill vara med jääääätte mkt!!!
E /gaah varför e min msn cp o tar bort folk! säger:

Och en bild också snälla så blir jag glad


What would you do?

Det är inte varje dag det bara är 20 spelare på planen när en match startar. Svar ja; det var vi som var två man (okej, tjejer är vi..) kort. Men det gick förvånandsvärt bra, och ju längre matchen gick, ju mer övertag fick vi. Kanske berodde det på att det kom två till efter 20 respektive 30 minuter och vi fick vara lika många iallafall, men ändå. Och första matchen efter sommaren, när ingen har kondis? Bra jobbat tjejer, verkligen. Att det blev vinst med bara 4-3 när det egentligen borde varit typ 5-1 (för deras första mål var egentligen det enda som räknades. En sån där once in a lifetime-träff) gör inte så mycket. Tre poäng som tre poäng :) På grus också. Gud förbjude grusmatcher.

Felicia och Elin; jag kan inte lyssna på Hey there Delilah nu utan att höra era falska stämmor i refrängen.. TACK!

If I had no other way?

Igår spenderade jag och min pappa tid tillsammans. Vissa kallar det kanske kvalitetstid, men det tycker jag låter fel. Det låter som något man har på ett schema: Fredagar; kvalitetstid med pappa. Som något man är tvingad till.. Jag umgås gärna frivilligt med min pappa, för han är rolig. Iallafall så tog vi en tur till Kista, käkade god mat (min var iallafall god, och pappa blev mätt på sin. Han hade velat ha pizza, men hittade ingen. Så när vi käkat klart och är påväg till bion går vi förbi stället där dom sålde pizza. Lite surt) Iallafall så gick vi på bio efter vi käkat men eftersom båda var sjukt mätta köpte vi inga popcorn. Filmen (Simpsons) var konstig att se på, det var ju liksom som en vanlig film, fast tecknad och med simpsonsfigurerna.. Men den var helt okej, den hade sina poänger. Sen åkte vi hem, och på tv var det Shrek. Jag tittade på den för jag visste att den har bra filmmusik och då fick pappa för sig att baka äppelpaj. Den blev helt sjukt god! Tur att vi bara var två, för halva finns kvar ^^ Sen spelade vi kort halva natten. Jag förlorade mest, enligt pappa. Enligt mig och pappret vann jag, men det berodde inte på att jag la till massa poäng..

En överlag trevlig kväll med bara ett par bakslag ibland, men det är väl smällar man får ta. Typ hela Shrek satt jag och tänkte på dig för jag vet att du älskar den filmen. Möh.

Plain white T's - Hey there Delilah.

En sån där vän, ni vet.

Hela det här inlägget är ett tack. Ett tack till en person som gjort den här sommaren uthärdig. Ett tack för att du alltid finns där. Det är inget du bara säger, du lever upp till det också. För vilken tid man än hör av sig vet man att man får svar, vad man än har att säga, viktigt eller oviktigt, får man ett fyndigt svar tillbaka. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på hur nära vi kommit varandra den här sommaren, och att andra har märkt det också. För jag har bara känt dig i drygt ett och ett halvt år, men det känns som mycket längre. Det finns inga krav tillsammans med dig, det finns inget man måste vara eller göra. Men framförallt så har du stöttat mig så jävla mycket under den här perioden och jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för det. Du har ingen aning om hur glad jag är över att du har lyssnat, tagit dig tid, dragit med mig på konstiga äventyr, försökt få mig att tänka på annat eller försökt få mig att förstå min situation. För visst har det tagit emot ibland att höra av sig, för jag vet hur du har det, jag vet vad du har gått igenom. Jag känner ingen som är så stark som du, ingen som har gått igenom så mycket som du och kommit ut med rak rygg efteråt. Kanske är det därför du är så bra på att lyssna och förstå, för att du vet hur det känns att vara där jag är. 

Jag är bara så sjukt tacksam över att du finns i mitt liv Felicia, utan dig hade jag nog aldrig klarat det här. Du förtjänar en stjärna i himlen! Kanske tillochmed två :) Då kan dom bli kompisar.

image54

Ingen känner mig så väl som du.

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu.

Ny singel. Underbart bra, och om skivan ger samma känslor som den här låten kommer den nog inte vara så nyttig.. Har ont i magen, på grund av låten. Han är så jävla jävla  bra, hans röst berör som ingen annan och hans texter.. Ja, det känns dumt att skriva något, ord blir konstigt.

Malin fyllde år igår! Vi var hemma hos henne och åt bullar och hade det jättetrevligt :D Tyvärr var jag inte tillräckligt pepp på att gå ut på kvällen (det känns som jag aldrig aldrig kommer bli det) men jag hoppas ni hade det trevligt ändå :) Så nu är även Malin en stor flicka =)

Det är ju bara det att gör så sjukt jävla ont.. Ont ont ont.

Lost under the surface.

Det är läskigt hur det kan skifta. Igår hatade jag fotboll, idag älskar jag det. Träningen gick bra, och kanske var det för att jag fick målvaktsträning och fick stå i mål och göra det som jag är van att göra på träningarna? Eller så var det för alla bra saker Ubbe sa till mig, allt han tipsade om som gjorde sån jävla skillnad. Vem kan tro att ett steg på tio centimeter och en vinkling på foten framåt kan göra så stor skillnad? Men det gör det. Såna småsaker. Och typ som att jag måste lära mig att utnyttja hela min längd på höjdbollar, sträcka ut armarna helt och plocka bollen framför mig. Sen det bästa han sa (det är läskigt hur väl han vet hur jag fungerar..) var hur jag skulle hantera matcher och insläppta mål.. Tricket var att dela in matchen i fem-minuters delar. Jag fokuserar fem minuter i taget. När jag klarat fem minuter tänker jag; bra, jag höll nollan, nu är det fem minuter till som gäller. Släpper jag in ett mål är tänket istället; det där målet tillhörde förra femminuters perioden, det går inte att göra något åt, nu ska jag fokusera på den här istället. För att hålla fokus en hel match, 90 minuter, det är svårt, speciellt när man som jag är expert på att tänka på vad man kunde gjort istället. Åh min tränare är så bra.

(Felicia jag har planer för oss. Bara så du vet)

..och vi glömde våra minnen..

Det känns som man bara går och väntar på att sommarlovet ska ta slut.. Jag gör inget vettigt om dagarna längre liksom. Väntar på träningen ikväll typ. Det känns ju värt, det är ett bra tag kvar. Men jag ska ha välbehövlig målvaktsträning, det känns bra att ha haft det iallafall en gång innan första matchen =p

Vaknade tio idag och var inte sådär överdrivet pigg. Men jag gick upp ändå, gjorde god frukost och tog med mig dne och tidningen till sängen igen. Har man ingen som ger en frukost på sängen får man väl göra det själv, right? Jag börjar nästan bli  hungrig igen nu och jag ska laga jättegod lunch. Jag tror det är därför jag är hungrig, för jag vet vad jag ska äta ^^ Och kycklinglasangen igår blev jättegod! Den ska jag bjuda någon på nån gång. Någon som känner sig manad kanske? :o

Och jag som trodde jag hade planer för dagen. Det har jag nog inte. Jag trodde vi skulle hämta ut biljetter idag, men det var nog imorgon har jag för mig. Synd att jag inte kan imorgon bara.. Det är lite jobbigt att inte ha några pengar på mobilen, man kan liksom inte höra av sig till folk ^^

Du vet inte vad du har förrän du förlorat det.

Helt udda träning och jag kände att ju längre träningen gick, ju mindre energi hade jag.. När jag promenerade hem var det knappt att benen bar och jag ville bara ge upp och sätta mig ner mitt på trottoaren och sitta där i all evighet. Det är så det känns när jag har tränat. Jag släpper allt för två timmar, fokuserar enbart på fotboll, enbart på det som är där och då och det är så himla skönt. Jag vet knappt att det finns en värld utanför. Men sen, på vägen hem, kommer allt tillbaka. Det känns inte som ett slag i magen; det känns som tjugo. Det blir så jävla tungt att gå, varje steg tar en sån enorm kraft när jag tänker på vad den här jävla sommaren har gjort mot mig. Alla människor jag har förlorat. För att jag varit som jag varit. Eller för att jag inte varit som jag brukar. Eller nåt. Men alla måste väl få förändras? Det går inte att förbjuda förändring, det förstår ju alla. Jag har förändrats gradvis under hela året, jag är långt ifrån samma person idag som jag var för ett år sedan. Om det är till det positiva eller negativa vet jag inte ännu, men just nu skriker det negativt om det. För ingenting går ju min väg. Jag försöker tänka på det Anna sa, tänka på de personer som kommit in i mitt liv. Men det är ju så svårt. Det är så svårt att glädjas åt det man har, när det gör så sjukt ont att veta vad man saknar..


(Och nu fick jag ett mail som tog mig lite närmare beslutet. Som gav mig ännu mer ont i magen. Jag borde inte spela fotboll längre, jag måste lägga av innan det går för långt.. När jag fortfarande har chansen. FAN JÄVLA...... )

När hälften av dig själv försvinner.

Forever's a thing I didn't know you're losing..


Men kanske måste jag förstå att det som har en början, måste ha ett slut. För så är det med allt. Sommarlovet har ett slut, livet har ett slut, vänskap har ett slut och samtal har ett slut. Men jag trodde ju aldrig att det vi hade skulle ta slut..Jag var väl naiv. Det var väl som alla andra sa. Det var väl alla andra som kände mig bättre, som kände dig bättre. Det är iallafall vad ni vill få mig att tro. Men jag tänker inte tro, för jag vet. Jag vet, det är mina känslor och mitt hjärta vi pratar om och då vet jag bäst. Jag vet exakt vad jag behöver och inte behöver. (Och just nu behöver jag det där.. forever..)

So won't you try to catch me?

Det är mycket att räkna ner till nuförtiden! Här kommer en lista. Öh.

- Skolan börjar om 9 dagar.
- Uppsala = Johan Glans och Henrik Schyffert om 35 dagar.
- Lars Winnerbäck släpper nytt album om 43 dagar.
- kent släpper nytt album om 64 dagar.
- kent spelar på Annexet om 94 dagar.
- Lars Winnerbäck spelar på Annexet om 102 dagar.

Det känns som att jag kommer överleva den här hösten. Iallafall på att räkna dagar. Det är bra att jag får upprätthålla min matematiska del av hjärnan eftersom jag aldrig mer kommer läsa matte. Åh det är så skönt!

Annars då? Jag håller på att svälta ihjäl och väntar på att kycklinglasangen i ugnen ska bli klar. Jag har faktiskt lagat den nästan själv. Sen försöker jag allt jag kan att inte glömma bort att det är samling halv åtta, inte åtta som jag trodde sist. Jag ska alltså gå hemifrån kvart över sju, inte kvart i åtta!

Jag gav blod igår också för första gången på riktigt. Det var lite obehagligt, men det är inget jag kommer avlida av direkt. Tvärt om så räddar jag ju någon med blodet jag lämnar :) Var lite rädd att jag skulle svimma när det var klart, och det var hon sköterskan med. Så jag fick ligga där ett bra tag, vi tog allt sakta men säkert ^^ Jag kände mig bra.

Kraftsamlare.

Varmt vatten, vanlig toalett, diskmaskin, vanlig säng, normal stereo och vanligt vatten. Jag är hemma igen!

Det har varit en så oerhört skön vecka. Jag har haft så himla roligt, umgåtts med underbart bra människor och bara njutit. En stuga för oss själva, som vi bestämde över, vi lagade mat när vi var hungriga, diskade när vi kände för det. Inga krav över huvudtaget. 30 meter till bryggan och vattnet. Perfekt väder, både stekheta dagar och dagar med moln och regn och sol. Picknick i gräset och frukost på bryggan. Grillning i eldstaden vid vattnet på kvällen. Monopol och andra spel när vädret inte var inbjudande. Roddbåt för konstiga utflykter och radio med p3 som en extra vän. Sjuka diskussioner, asgarv och elaka kommentarer. Pussel (gud förbjude) och mani. Inga byxor när det regnar och vem är egentligen sugen på vad? Dans mitt i natten i mörkret i skogen med en radio med världens konstigaste musik. P3 marathon och lämna en stackare på en ö och sen nästan gå på grund. Ostbricka bestående av, just det, ost. Igloo-drink med tillhörande vindruva. Gasolkaos och glutenmat. Monopol med väldigt udda spelpjäser.

Jag har haft den bästa veckan på hela sommaren och jag vill bara säga tack tack tack tack för att ni är mina vänner och har blivit mina vänner och för att jag tog tag i mig själv och vågade ta steget. Bryta barriären och se stupet men inte falla. För att alla som var där hade det där lilla extra, och gav mig den där lilla extra energin att orka.

Var det du som höll för hårt, eller är det jag som är för svag?

Promenadseger och det är bara så synd att Kenny inte får göra mål. Han skulle behöva det som bot mot sin ilska.. Jag blir orolig när han är så arg hela tiden, trots att det ibland är ganska befogat.. Men det var bra tryck på läktarna och Östra sjöng årets sång :D Eftersom matchen inte var så jätteunderhållande (BP hade inte en chans) så sjöng vi lite mot östra, bland annat 'Tjockisar på östra, finns bara tjockisar på östra..' Då svarade dom med 'Fattiga norra, ja ni är fattiga norra' :D Det tyckte jag var väldigt fyndigt ^^

Hahaha. Igår lämnade Felicia lite choklad till mig här, och jag har kvar pappret. På svenska heter det Scheizernöt. På finska blir det jävligt mycket längre.. Maitosuklaata ja rouhittuja hasselpähkinöita. Liksom, vad fan betyder alla ord? Det första förstår jag ju att det är mjölkchoklad, och det sista hasselnötter. Men de två i mitten..? Tänk om schweizernöt innehåller nåt mer på finska :o

Jag visste inte varför..

Jag har sett världens härligaste och nästan klokaste människa! Om inte klokast, men kanske fyndigast. Han sa så oerhört mycket bra saker, han vände och vred, sa motsatser och rimmade. På samma gång. Åh det var så bra! Tack Malin för att du tog med mig! (: Hela han var bara så cool, det är inte alla som cyklar runt på turné (vilket resulterade i 300 mil under sommaren..) eller har en tröja med tv:s testbild på. Ni vet den där färgglada saken. Så jävla coolt, jag vill också ha en sån tröja. Nej, Emil Jensen är min nya idol, och jag tror även att Felicia håller med mig.


Det absolut bästa han sa (han sa mycket småroligt, ni vet sånt där som egentligen är självklart och man stör sig på att man själv inte tänkt på det) och som jag skrattade jättelänge åt var Ligg inte ner på den som sparkar. Hahahaha, så jävla klockrent :D

Nu blir det snart bad med Felicia, idag igen :) Det ska bli hyfsat skönt, med tanke på att det redan är 36 grader ute. Haha, iallafall enligt våran termometer som jag gissar ligger i solen =pFörstår du inte att jag behöver dig? Gör du verkligen inte det..?


Let the sunshine in?

Men hallå? Igår på vädret sa de faktiskt att det skulle vara sol idag! Här är det iallafall stora gråa moln som täcker himlen, inte ens en skymt av solen.. Sluta luras! Jag som hade tänkt sola hela dagen..

Men imorgon ska det iallafall vara sol, i hela Sverige och utan ett enda moln! Någon som vill åka och bada med mig kanske? ^^,

Bleh, drömde världens mardröm hela natten.. Så jävla jobbigt, jag var så sjukt rädd och när jag väl vaknade vågade jag inte vara vaken för jag trodde det var på riktigt. Det sitter fortfarande i, delar av rädslan.. Åh jag hatar mardrömmar. Make them go away!

You said it'd be forever..

Backstreet Boys är så jävla underskattat. Det är perfekt att lyssna på när man inte känner nåt, när det inte är några känslor som kan tränga sig in i tankarna. Det är lagom ledsamt och lagom smörigt, det är precis lagom så att man inte börjar gråta.. Jag väntar på när känslorna ska komma, jag väntar verkligen. Det här är så konstigt, det är så himla konstigt hela situationen (jag är medveten om att det är i princip första gången jag skriver nåt om det här nu, och det är medvetet. Och jag skiter i ifall du läser, för jag saknar dig. Jag kan inte förneka det. Jag skiter i ifall du får veta det. I början ville jag inte visa min svaghet, men nu bryr jag mig inte. Du får läsa bäst du vill..). Hela den här situationen känns inte så främmande, för jag har varit i den förut. Skillnaden nu från då är väl.. jag vet inte.. Då var det inte på allvar, nu är det på allvar. Då gick det att få tag på dig, nu går det inte. Då kunde jag få ett sms efter ett par dagar, nu har jag inte fått det och kommer inte få. Aldrig mer.. Åh det gör ont.

Even the  lovers makes a mistake sometimes
Like any other
Fall out and lose his mind
And I'm sorry for the things I did
For your teardrops over words I said
Can you forgive me
And open your heart once again?

It's true
I mean it
From the bottom of my heart
Yeah, it's true
Without you I would fall apart

Whatever happened
I know that I was wrong, oh yes
Can you believe me
Maybe your faith is gone, but is it?
But I love you and I always will
So I wonder if you want me still
Can you forgive me
And open your heart once again, oh yeah

It's true
I mean it
From the bottom of my heart
Yeah, it's true
Without you I would fall apart

I'd do anything to make it up to you
So please understand
And open your heart once again

"Alla heter Glenn i Glentoran"

Jag gissar på att Felicia har tappat sin mobil i vattnet nu när hon varit ute i skärgården.. Hon har inte hört av sig på två dagar, och det är verkligen inte likt henne.. Jag är inte så förvånad, för det är så typiskt henne. Så frågan är hur jag ska få tag på henne, då hon inte har varken internet eller hemtelefon.. Gah!

Igår var så jävla bra. För ett par timmar fick jag bara släppa allt, skratta tillsammans med Therese och titta på AIK när de spelade ut Glentoran. Det var seriöst det sämsta laget jag sett :D Så jävla roligt, de var så sjukt dåliga :D Helt flummig match, publiken kändes helt udda och allt var bara konstigt. Vi konstaterade att Therese verkligen inte kan blinka med ena ögat och att den ena toaletten hade fått damp. Även att Obolo var borta pga personliga problem, men att de tagit fel och att det egentligen skulle vara Pavey som borde vara det. Han borde få behandling för sin islka mot sina lagkamrater ^^

Ge mig tisdag, jag vill bort härifrån :)

Oj.

070801 I morse kl 09.00 släpptes biljetter till extrakonserter med Kent i Stockholm, Göteborg och Lund. Stockholm och Göteborg tog slut på 3 minuter och extrakonserten i Lund sålde slut på 16 minuter. Vi vill nu meddela att vi släpper biljetter till ytterliggare några extrakonserter imorgon bitti, torsdag den 2 augusti kl 09.00.


Det är helt stört. Den som säger att kent inte är Sveriges största band fortfarande måste ha ganska bra underlag.. Biljetterna som släpptes imorse, hur fort tog de slut då? En minut? Jag är ännu gladare för att jag har biljetter nu kan jag meddela. Till den första konserten i Stockholm också, innan killarna är slutkörda ^^ Fett jobbigt att ha konsert fyra dagar i rad.. =/

I don't wanna say good bye..

Suck.Det är nåt seriöst fel på mig. Men jag väntar, jag väntar fortfarande på reaktionen. Jag väntar fortfarande på den där explosionen av känslor när allt kommer på en gång och det är omöjligt att trycka undan. Jag väntar inte med glädje, jag väntar med oro. För det kommer bli värre än såhär, jag vet ju det.


Imorgon ska jag sola och tycka synd om mig själv. Sen ska jag gå på fotboll och skrika ut mina aggressioner.