Why do you come here?

Nu sitter jag här med ett sånt där fånigt leende på läpparna igen. Det är ofta jag gör det nu för tiden, och det känns bra. Jag har kommit ur det där värsta träsket och är påväg uppåt nu, och jag kommer landa mycket högre än jag varit på flera år. Jag vet det, för jag är nästan där redan nu. Och håller det här i sig, och det snart blir vår och sommar, ja då har jag ingen aning om var det slutar. Bra känns det iallafall, bra ända in i magen, ända i hjärtat känns det bra.

Felicia har ordnat myskväll imorgon. Det ryktas om en massa trevligheter, bland annat Ben and Jerry glass! (nu ska jag titta på film med min pappa, han kom in och sa att en jätteläskig film började.. Ska bli intressant.. I'll be back) Nu är jag tillbaka! Det var en ganska bra film, den var lite obehaglig och som alla andra filmer där någon blir mördad. Den man tror är mördaren är aldrig mördaren, så egentligen ska man inte tro att det är den, fast man gör det ändå. Öhm. Kan inte nån göra en film där det är helt uppenbart vem mördaren är? :D Det skulle jag tycka vara kul :)

Annars har jag vunnit över min storebror i badminton idag! (okej okej, han spelade med vänster. Men ändå!) Det var roligt, han är ganska udda. Sen åkte vi till farmor och åt mat, det var bara jag, pappa, Stefan och farmor till en början. När vi åkte därifrån var det en jävla massa folk där, det kom en hel familj till, min kusin och familj. Han hade fru, tre barn och svärmor med sig. Vääärldens sötaste unge, hon och jag blev värsta polare. Sofia fem år är min nya bästis ;D

Nu ska jag nog snart sova, jag är rätt trött faktiskt.

Bara för att den är så himla fin.

Nothing round here to me that's sacred,
'Cept you, yeah you.
Nothing round here to me that matters,
'Cept you, yeah you.

You're the one that reaches me,
You're the one that I admire,
Everytime we meet together,
I feel like I'm on fire.
Nothing matters to me,
And there's nothing I desire
'Cept you, yeah you.

Nothing round here I care to try for
'Cept you, yeah you.
Got nothing here to live or die for
'Cept you, yeah you.

As a kid I'd hear it yes in church all the time
Make me feel so good inside,
So pleaseful, so sublime
Now nothing does remind me of that,
Old familiar chime.
'Cept you, yeah you.

Used to run in the cemetery
Dance and run and sing when I was a child
And it never seemed strange
But now I just pass mornfully by
That place where the bones of life are piled
I know something has changed
I'm a stranger here and no one sees me
'Cept you, yeah you.

Nothing anymore seems to please me
'Cept you, yeah you
Your love hypnotizes me, and holds me in its spell
Everything runs by me just like water from a well
Everybody wants my attention,
Everybody's got something to sell
'Cept you, yeah you

I'm in love with you..
I'm in love with you

16 Horsepower - Nobody 'cept you.

Good sign.

Sportlov sa ni? Hittils har jag väl inte levt upp till det särskilt mycket, om inte träningen i söndags och pulkaåkningen igår räknas. Och det gör dom inte. Men imorgon blir det ändring, då fan ska det sportas! Först ska jag få spö av brorsan i badminton, och sen ska jag spela fotboll på kvällen. Eventuellt ska jag simma med Felicia och Ina också, men jag tror jag hoppar det.. Nån måtta får det faktiskt vara ^^

Usch vad dåligt humör jag varit på idag, verkligen.. Men det försvann när jag fick träffa Elin och Felicia, och Elins bror. Ni är så bra, ni får mig verkligen att tänka på annat, ni bryr er verkligen inte om ifall jag egentligen inte orkar. Ni struntar i det och kör på ändå, och det är det som gör det så himla bra. Som gör er så himla bra, att ni orkar med mig. Jag är så tacksam för att ni kommit in i mitt liv, för ni har förändrat det. <3 <3

För övrigt vill jag att det ska bli den fjärde april. Och den nionde. Meow, början på april kommer bli bäst :D Och då är det vår också. Hoppas jag. Det är bara en månad kvar, sen är det här hemska förhoppningsvis över.. En månad. Det har gått galet fort, den här vintern har bara försvunnit och jag är väldigt glad över det. Samtidigt som jag är väldigt rädd för att sommaren kommer gå ännu fortare =/

Jag har paxat framsätet i bilen när vi åker till Kolmården också! Bara så ni vet! Nu har vi bevis på det, nu kan ingen bråka med mig. Jag ska sitta fram. Yes.

"Jättehjärna!"

Ååh jag hatar att vara på ikea. Det är ganska okej tillsammans med Therese, men med mamma är det verkligen.. Hua. Nog om det. Jag var i stan innan, och köpte ett par nya jeans :) Betalade 400 istället för 1000. Det tycker jag var ett bra köp.

Igår lekte jag med Johanna. Ja, vi lekte. För vi åkte pulka! Har inte gjort det nån gång den här vintern, men så igår. På en i och för sig grusad väg, men ändå. Fort gick det :D Det var ganska kul faktiskt ^^ Innan dess var vi hemma hos mig och kastade en boll till varandra i typ en timme.. Jätteudda. Sen låg vi på golvet brevid varandra och bara.. Ja, låg där. Vi låg och sa 'men du är bäst på..' Det var också ganska udda. Men vi är udda, så då får man göra udda saker.

Elin är glad på mig tror jag :)

And so it only could go wrong.

Träningen igår gick åt helvete. Med en kvart kvar gav jag upp. Jävla skitsport.

Åkte hem till min bror efter det och åt jättegod mat, det var faktiskt ganska trevligt =) Vi ska spela badminton på onsdag igen.. Det är ju sportlov, man måste ju sporta litegrann iallafall^^ Och Johanna är påväg hit snart (haha, det lät konstigt, men faktiskt så tar hon en buss som går 34 från henne, så då är hon ju inte påväg ännu..) och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på.. Hon ville vara ute sa hon.. Jag undrar om hon varit ute dom senaste dagarna =/ Menmen, snäll som jag är så säger jag inte emot, vill hon vara ute så ska hon få vara ute (:



Och jag som trodde det skulle hålla i sig för evigt..? Vad fan tänkte jag med? Man lär sig inte av sina misstag.

Det ÄR en kanin!

Hahahahahaha jag har sett Huggefilmen :D Jag skrattade så jag grät, herregud vad roligt. Jag börjar fan garva nu när jag tänker på det. Ja shit alltså.. Tack Oliver för att du tog in Hugge i våra liv! =p

Kvällen igår blev riktigt trevlig faktiskt, Elin ringde och sa att hon och hennes pappa var i Täby och de kom och plockade upp mig här så åkte vi ut till henne. Middag med Elins familj, vilket var en upplevelse och sen gick vi och mötte Carro =) Vi chillade och tittade på bilder och filmer på Elins dator, sen spelade vi Rita och Gissa. Haha, det var fett roligt :D Carro tycker Sitting Bull är en kanin och jag ritar dinosauriehästar.. Det kommer nog upp en bild på min häst här senare, jag har den på mobilen men ligger i sängen och orkar inte hämta sladden på skrivbordet =p Den slår nog tillochmed Fredriks ko. Så illa är det. Och jag är mest stolt över att jag lyckades gissa när Elin ritade 'Väck aldrig den björn som sover'!

Life goes on.

Kvällen igår blev helt lyckad till slut ändå :) Galet roligt vi hade, filmen var helt sjuk :D Vi garvade konstant, från att den började med att man såg hur ett tunnelbanetåg åkte (vad det nu var för kul med det.. Det var nåt nån sa tror jag..) till sista repliken. Och det var inga 'hehe' skratt, utan riktiga jävla asgarv :D Jättehärligt.
Idag bar det av hem till Malin, där jag till en början var helt ensam med Malin, sen blev jag lämnad HELT ensam :o Fast sen kom Sanna och Amanda, och till slut även Malin och Simon, som hon hade varit inne på centralen och hämtat =p Vi bakade en kladdkaka och hade trevligt :)

Mina planer för kvällen försvann också, av helt förståeliga skäl. Jag vet exakt känslan, och jag beundrar dig för att du vågar säga ifrån. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir kanske till att bara ta det lugnt här hemma. Får se hur det blir (:

Heja.

Det löste sig. Ina räddade allt, tro det eller ej. Hon orkade inte åka ut till Elin så nu ska vi gå på bio istället =p Synd Ina :D

The space between?

Jag hatar att stressa som in i helvete, och sen bara. Jaha. Ingen svarar när jag ringer, och egentligen hade jag tänkt ta ett tåg som gick nio över, men eftersom jag inte fått tag på nån kan jag ju inte bara åka. Måste veta vad jag ska ha med mig och om jag ska träffa någon på vägen och om det ens är någon där. Kul att komma till Elins brorsa så är det bara han där, som jag aldrig träffat förut.. Nästa tåg går 29, då måste jag gå härifrån tjugo över. Om jag inte fått tag på nån då heller ger jag upp, då struntar jag i den här kvällen. Jag blir på så dåligt humör när inget blir som jag tänkt. Då får jag sitta här hemma, för om jag åker med nästa tåg är jag ute i hos Elin halv nio, och sen ska man hem igen också. Kommer ju knappt hinna vara där om jag åker med nästa tåg som klaffar, vilket gör att jag kommer dit vid nio antagligen. Ååh irritationen är oerhört hög..

Annars var det en jätteudda träning! Vi gjorde helt sjuka övningar, ingen förstod nånting och alla bara skrattade :D Nämnas bör väl att det var judo idag, inte fotboll. Vi byggde en pyramid också. Jag hamnade underst, tillsammans med tre andra. Aj min rygg. Men vi lyckades (H)

Suck.

I bet you're hard to get over.

Har helt plötsligt blivit jättetvungen att lyssna på Matchbox 20 - If you're gone. Brabrabra låt.

En väldigt trevlig dag, även om jag var sjukt trött imorse och blev på dåligt humör på pedagogiskt ledarskap (hur fan skiver man det i bestämd form?:o) men sen blev jag lite glad igen på historian, mycket tack vare Felicia :) Provet gick nog ganska bra, och sen åt vi lunch. Efter det satt vi (jag och Elin) och lyssnade på Felicias mp3 och sjöng med i låtarna medan Ina och Felicia gissade vilken låt det var. Det var roande, jag tror inte vi var så bra.. Folk tittade ganska konstigt på oss när de gick förbi =/ Sen gick jag och mötte Therese, hon hade äran att vara med på våran engelskalektion. Och bara därför var Max jättetråkig. Möh. Vi åkte iallafall till Ikea sen och åt mat och hade jättetrevligt. Hahah, det enda vi köpte, eller Therese då. För min peng, var en nalle för en krona. Heja :D Och sen var Therese jätteelak mot mig.. Jag vet inte om jag kommer kunna förlåta henne för det. Iallafall så är hämnden väldigt ljuv och du kommer få äta upp det där så jävla länge! Liksom, det är värt att hämnas på minst tre gånger! (För er som är nyfikna tryckte hon upp en semla i ansiktet på mig.. väldigt kul. Faktiskt så var det det. Men ändå. Elakt)

Och sen att jag saknar en viss person.. Du verkar inte sakna mig, men inte fan vet jag. Jag vet ingenting längre, varken om dig eller om oss. Det är jobbigt och det gör ont, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det. Du ger mig känslan att du klarar dig så mycket bättre utan mig, och då vill jag inte störa.

Jag är köpast. Vad är du?

Oj, det var många många veckor sen jag var hemma vid den här tiden en onsdag.. Min tränare var vettig nog att ställa in träningen idag på grund av kylan. Typ tack? Jag hade faktiskt ingen större lust att träna i tolv minus =/ Eftersom han skickade sms tjugo minuter innan jag skulle gå hade jag gjort klart historian och pedagogiskt ledarskap, så jag har bara slappat hela kvällen :o Jätteskönt =) Sitter just nu och tittar på Inter - Valencia (det är halvtid, eller rast som Eva skulle säga^^) och om man jämför med matcherna igår är den här typ hundra hundra gånger bättre. Lite att ta i kanske. Men den är underhållande, nästan lika bra som att spela fotboll själv =)

Idag har vi bekantat oss med kopiatorn två gånger - med lika dåliga resultat. Först skulle jag och Elin kopiera en sida i min mattebok. Vi tryckte och tryckte på den gröna knappen, det lät som den kopierade men det kom inte ut något papper. Till slut ger vi upp och frågar Max. Då trycker han på # och helt plötsligt kommer det ut ett ihophäftat häfte med sju dubbelsidiga sidor matte. Med samma sida överallt :D Hej vi är korkade. Sen skulle Felicia kopiera sina historiaanteckningar till oss. Det kom ut 17 stycken. Vi behövde tre.

Biest. Köpast.

Allt vi sagt, allt vi gjort blev en sång för dig.

Jag är som Felicia. Bara för att jag gör allt annat än att plugga. Men den här morgonen startade oerhört roligt, jag tror både jag och Felicia var ganska trötta, och det övergick i övertrötthet när vi kom till skolan.. Först höll vi på att bli överkörda när vi gick från Saltsjöbanan. Tre gånger. Ska väl kanske meddela att det är en promenad på kanske tre minuter.. Först av plogbilen, så vi flydde ut i gatan, men där var det en bil som vi fick springa för att inte bli överkörda av. Sen när vi gick över nästa gata kom det en cykel som vi inte alls hade sett eller hört. Jävla pucko att cykla nu! =p Det var iallafall spännande, och sen höll bussen på att krocka när jag och Elin åkte till Slussen :o Haha, vi var kvar i skolan i en halvtimme efter vi slutat. Och gjorde ingenting. Vi satt i en soffa och bara satt. Först för att det snöade så förjävligt ute, sen för att det var kallt. Och så gjorde vi en teckning till Daniel som vi inte gav honom. Värdigt. Sen åkte jag hem och pluggade inte, för jag somnade och sov i två timmar. SEN pluggade jag faktiskt! Sen lagade jag mat med pappa, sen åt vi den och jag drack gammal mjölk så jag hoppas att jag inte dör. Nu sitter jag här med Jesus framför mig (nej jag skojade. Men nästan. Han är på mina papper. Det står om honom, jag lovar!) och det bara skriker 'strunta i mig, strunta i mig!' så då måste jag nog tyvärr också göra det.. Enda problemet är väl att kvart i nio är det Champions Leauge på tv. Det ska jag se, och fram till dess måste jag alltså ha lärt mig allt. Fan, det här kommer gå asbra :D

Spanska is the shit. Eller nåt. Inte.

Jag har spanskalektion. Jag tycker spanska är jättetråkigt. Jag har skrivit allt på svenska än så länge, och kanske en fjärdedel av det är hittils på spanska. Det räcker för idag. Det är mycket roligare att leta festivaler och hittils finns två stycken jag är jävligt sugen på, med tanke på artister alltså. Peace and love (Anna, jag är fett på om du ska åka!) och Storsjöyran. Jag tänkte att om vi (för jag vill inte åka ensam) åker till Storsjöyran kan vi sova hos Mathias, han bor ju där. Höhö, han blir nog jätteglad :D Nej men, det är många bra band till båda festivalerna hittils. Peace and love: Backyard babies, Melody club, Anna ternheim, Crash diet, Neverstore, Snook, The ark, Timbuktu. Storsjöyran: Anna Ternheim, Ingenting, Lillasyster, Linda Sundblad, Millencolin, Neverstore, Nikola Sarcevic, The Ark, Timbuktu, Timo Räisänen.

Vem vill följa med? :D

We all wanna be big big big stars.

Först och främst: Grattis Micke på 18-årsdagen! :D

Sen har den här måndagen varit ungefär lika jobbig som alla andra måndagar. Det är alltså helt sjukt jobbigt att ha psykologi i två timmar efter man simmat, och sen käka lunch. Man lever knappt när man går till matsalen.. Men det var faktiskt kul att simma, även om 30 längder är det längsta jag nånsin simmat i sträck tror jag. Haha, nej jag brukar inte simma :D Men jag funderar fan på att börja göra det lite ibland, det är lite avslappnande. Öhm. Nånstans iallafall.. Sen hade vi kul på engelskan också, 'vilka djur finns på bondgården?' Moget värre.

Nu har jag precis suttit på kansliet tillsammans med mitt lag och innebandydamerna i över två timmar och lyssnat på en tjej som föreläste om kost. Visst, jätteintressant. Om man inte redan hört allt typ tusen gånger. Snacka om slöseri med tid liksom :o Men jag och Sara hade kul ibland iallafall, länge sen jag träffade henne. Therese var där också ska jag väl nämna, och vi bestämde även via lappskickande att vi ska ses på torsdag. Så kul hade vi liksom. Jag ritade en fin teckning dessutom. Eller inte. Nej på vettigare sätt kunde jag spenderat min måndagskväll. That's life. Nu ska jag titta på Ett herrans liv =)

Oh can't you see?

Åååh. Jag som trodde träningen skulle få mig ännu mer motiverad till att plugga. Tjena. Nu är jag på skitdåligt humör och mamma gör mig bara ännu mer irriterad. Hon har frågat ut mig om igår, verkligen korsförhör om vad vi gjorde, hur det är med alla, vad alla gör nu och åååååååååh. Det är okej med ett par frågor. Men det gick till överstyr. Det ovanpå träningen som gick åt helvete. Eller, egentligen gjorde den ju inte det, men jag blir så jävla irriterad på alla som inte kan koncentrera sig eller lyssna eller bara helt enkelt förstå vad vi ska göra. svårt är det faktiskt inte att passa en boll så den kommer fram till rätt mottagare på ett bra sätt. Nej, irriterad är ordet. Ska snart duscha och hoppas på att irritationen försvinner så jag kan göra klart psykologin iallafall. Möh.

Mortel - körtel. Madde?

Bästa kvällen på oerhört länge.

Det börjar med att jag får veta att Niklas har med sig filmer som vi spelade in typ 2001, och filmer på Niklas när han var liten :D Herregud vad vi garvade åt vad vi gjorde/hade på oss.. Vad fan fick vi allt ifrån? Niklas tyckte han borde vinna en Oscar för bästa manus till delar av filmen. Det tycker inte jag. Men kanske att Madde och Sofia kan få nåt pris för bästa skådespel när det var tal om galna ko-sjukan. Hahahahha :D Annars åt vi en jävla massa, och det känns som jag ätit choklad hela kvällen.. Vi spelade lite spel också, jag vann allt. Jag var helt enkelt bäst, jag, Niklas och Johanna vann pictionary, och jag och Sofia vann pratmakarna. Det måste ju vara jag som är bäst helt enkelt :o Sen dansade vi också. Och tittade på massa bilder Johanna och Sofia hade med sig från när vi var små. Det finns verkligen inte ord som kan beskriva hur oerhört mycket jag saknar den tiden.. Det går inte. Jag önskar jag kunde få uppleva det igen, att jag kunde få bo på gården igen och bara göra allt konstigt vi gjorde. Åh vad jag saknar.. Det är det som är nackdelen med att träffa er, eller vara där. Alla tankar på hur det var kommer tillbaka och det går inte att inte minnas och känna smärtan i bröstet. Smärtan av saknad och vetskap om vad jag gått miste om, men även vad jag fått uppleva. Det var en så bra tid, och jag vet att ni också tycker det. Jag vet att ni är de vänner jag aldrig aldrig kommer förlora. Det kommer alltid finnas ett gårdengäng. Det kommer alltid vara vi.

Nu blev jag jättenostalgisk men det gör inget. Jag är trött och ska sova, och imorgon ska jag plugga järnet! Jag är fett motiverad :o Och så ska jag träna, och det ska jag göra som fan också. Meow, imorgon kommer jag vara jätteduktig hoppas jag :)

Kärlek.
Stolpe ut.

Jättemycket tidsfördriv.

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] Pratat känslor
[ ] Tänkt på att matcha mina kläder
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[ ] Ringt upp en person utan konkret syfte
[x] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand (vemdå sa ni?)
[ ] Druckit Cosmopolitan
[ ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[ ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"
[ ] Känt mig sugen på en kopp te
[ ] Känt glädje över att få blommor i present
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] Blivit arg utan anledning
[x] Gråtit efter 9 fyllda år
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell
[ ] Pratat skvaller
[x] Varit arg/sur utan att tala om det
[x] Kramat en kille
[x] Dansat (högst ofrivilligt antar jag..)
Totalt: 11/22 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit
[x] Ätit en blodig stek
[ ] Läst en biltidning
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap (haha,såklart, jag har ju haft träslöjd i tre år!)
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] Skött grillen under en grillfest (faktiskt. Och med inte så lyckad resultat..)
[x] Läst en bok av Jan Guillou
[ ] Läst ett nummer av slitz
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad (flera gånger i veckan ju..)
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[x] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning (om nödgad betyder tvungen. Sen att jag förlorat är väl en annan sak?)
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil (som FAN!)
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] Lagat någonting på egen hand
[/] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan (räknas kom igen nu tjejer? =/)
[ ] Tävlat i att dricka öl
Totalt: 10,5/22 poäng



Öhm, betyder det här att jag är nästan lika mycket man som kvinna? Iofs är jag inte så förvånad, men ändå. Hjälp =p

Sommaren dör och min rastlöshet är min.

Haha, det känns jätteudda att ha träningsverk i bara höger arm. Inte vänster.. Jag ville bara berätta det =p

Ligger i min säng och lyssnar på Winnerbäck (jag tänkte skriva Lasse, men så kom jag ihåg diskussionen om han och Lasse Lindh och att det blev förvirrande och jag orkade inte vara förvirrande så jag skrev Winnerbäck. Nu vet ni det också) och så samlar jag kraft. Antingen till att städa eller att plugga, jag har inte bestämt mig ännu. Klä på mig måste jag också, men det är inte lika ansträngande.. Vännerna kommer redan vid halv tre - tre, så jag måste vara ganska effektiv sen när jag samlat kraft, så jag hinner göra allt jag tänkt mig innan de kommer. Kul som fan ska det bli, även om vi inte blir riktigt lika många som jag hoppats. Madde försvinner efter ett par timmar, och så kunde inte Jonas komma. Annars är det järngänget ;D Åh så kul det ska bli.

Kvällen igår var också rätt kul, 18-årskalas hemma hos Sannas vän i Råsunda. Tänk, jag hade nära hem för en gångs skull! Vi umgicks och lekte lite 'jag har aldrig..' och Felicia fuskade och drack cola =p Fast det handlade om principer, så det var okej ;D hon Elin och Anna drog senare iväg bort till Bagarmossen på nån fest och jag hade hängt med om vi varit nån annan stans, men nu när jag äntligen för en gångs skull hade nära hem så orkade jag inte åka iväg nånstans. Så det blev en tidig kväll :) Men kul var det! =)

Stolpe ut.
(haha, Ina, jag har glömt att använda det. Nu kom jag ihåg. Jag ska försöka använda det i varje inlägg :D)

Skynda långsamt. Öhm?

Jag skriver enbart här för att jag har tråkigt och för att jag väntar på att maten ska bli klar. Det är typ fem minuter kvar, sådär lång tid som är jobbig att vänta, men sådär kort tid att man inte hinner göra nåt annat. Typ duscha eller nåt, det skulle varit bra om jag hunnit det innan så hade jag kommit snabbare till Sanna. Men icke, det får vänta. Jag är ganska snabb ändå måste jag medge, och det är ju inte långt att åka heller. Fast det känns bra att det enda jag vet är att jag ska gå av vid Råsunda. Resten är ett mysterium, och jag har inga pengar på mobilen :D YES!

Idag har varit en tråkig dag, jag har varit på tråkigt humör. Men det är försvunnet nu, jag känner på mig att jag kommer bli lika kul som jag varit igår och i förrgår :D Speciellt om jag får lite alkohol i kroppen, som det har ryktats om. Jag är lite nyfiken på den där bålen som skulle serveras när man kom.. Haha, lite nervös är jag också, man vet aldrig vad som är i den liksom. Tänk om jag dör. Det vore inte så kul =/ Nu har jag fördrivit all tid, fan vad bra jag är! Nu ska jag äta puss och hej!

Guess.

113598-40

Hahaha, kan inte låta bli :D Det är bara för er att gissa från vilken konsert det är. Så jävla klockrent!

I don't feel like dancin.

Den här dagen har varit helt galet slapp :o Vi har inte gjort något vettigt, och den lek jag och Ina hittade på lekte vi inte ens på engelskan.. Iofs lekte vi förklara-ord-leken. Det var rätt kul, förutom att vi förlorade. Men det var med flit, och för att Ina och Anna fick alla lätta ord. Vi blev lite hysteriska ibland, och det var en hel del bra förklaringar från vårat lag..

Ord: Lack (Elin och Felicia förklarar) In swedish; nail... The whole car is covered with it!
Ord: Chinese (Elin och Felicia förklarar) Anna's little sister!!
Ord: (Kommer inte ihåg ordet.. Jag och Elin förklarade iallafall) It sounds like one of U2's songs!

Det var en rolig engelsklektion, vi lyssnade på Scissors sisters och fyllde i ord och Max dansade och sjöng och var allmänt flummig. Nån mer än jag som tänkte på att han hade en jättegullig frisyr? Han såg helt nyvaken ut :D

Har mått helt konstigt idag också. Känts som jag typ inte kunnat andas, men det gick över nästan direkt när jag kom till skolan.. Sen kom det tillbaka på vägen hem igen. Mysko =/ Haha, gjorde även ett test som visade att jag lider av mycket stark social fobi. Öhm, så illa är det nog inte. Hoppas jag. Jag tycker bara det är lite jobbigt att umgås ensam med folk jag inte känner, det är väl inget konstigt? :o

Bästa onsdagen!

Den här dagen har varit bäst. Från att jag gick upp imorse till nu. Helt perfekt dag, verkligen. Är fan hes, så mycket har jag pratat och skrattat.. Först i skolan, speciellt under 'svenskalektionen' när vi lekte hänga gubbe och jag skrev roliga historier på tavlan som alla bara analyserade sönder. Och Felicia fick äntligen säga de efterlängtade orden; enklien är det inte jag som är korkast. Det var gulligt.

Efter skolan bar det hem till Inas pappa, och efter en tunnelbanefärd där vi inte bara roade varandra, utan även killen bakom Ina :D Vi lagade mat (hackade grönsaker) och åt den och hade jättetrevligt. Tårta och kladdkaka åt vi också, det var också väldigt gott. Sen var jag väldigt mätt. Då skulle jag och Felicia åka, jag skulle sparka fotboll och hon skulle träffa Alex vid arlandaexpressen som hon inte hittade till :D På vägen till tunnelbanan (som för övrigt kom för tidigt så vi missade den  men det gjorde inget) så kom vi på vad som kommer hända i framtiden.. På riktigt. Fast det kan jag inte skriva här, för då kommer någon annan sno idén. Så tyvärr. Men de i mitt lag tyckte faktiskt det var en logisk tanke, de kom till och med på ett namn som jag ska berätta för dig imorgon Felicia!

Träningen var också galet rolig, vi skrattade mest hela tiden. Vi var iofs bara typ åtta pers, och tränade hörnor och frisparkar, men det var kul för det. Alla var dåliga utom jag. Öhm. Sen när vi gick till omklädningsrummet sa Mats; den som fångar en kanin får 1000 spänn av mig. (Det springer alltså kaniner lösa där. Och nej, det ÄR INTE HARAR. Faktiskt.) Så jag och Becka bestämde att vi skulle fånga en och dela på pengarna. Det sket sig och vi kom på att på söndag tar vi med något att fånga dom med :D

Nej, jag älskar alla som gör dagarna så himla lätta att komma igenom <3 Sen tycker jag lite mindre om folk som gör tvärt om, men det hör inte hit just nu.


Välkommen.

Haha, jag gillar att min blogg nästan fungerar som ett forum :D Om ni vill kan man säkert fixa användarnamn och lösenord också, så ingen annan kan utge sig från att vara er :o

Måste även tipsa om dagens inlägg i Felicias blogg. Hahaha, fan vad jag garvade :D Även kommentarerna är roliga..
http://detvackraste.blogspot.com/2007/02/neverland-here-i-come.html

För övrigt är min pappa väldigt snäll. Han gav mig en alla hjärtans dag present :o Vet att det inte är den dagen förrän imorgon och att jag i föregående inlägg klankade ner på alla hjärtans dag, och det gör jag fortfarande. Jag tycker fortfarande att det är en helt onödig dag. Men det hör inte till saken, jag kan trots allt inte styra över vad min pappa gör. Right? =p Så, ville bara försvara mig i förväg, eftersom folk annars skulle hoppa på mig. I know you people! Iallafall så fick jag ett par högtalare till mobilen! Jättevälkommet och galet bra ljud. Iallafall om man jämför med högtalarna i själva telefonen.. Här hör man basen och det är stereoljud och grejer. Tack pappa!

Har även spenderat ett par timmar tillsammans med Therese idag, det var jättekul :D Fast iofs, det finns ingen gång man har tråkigt med den människan, så vad hade jag förväntat mig? Det som chockade mig mest, och som jag fortfarande är jättechockad över är att en kille i våran mellanstadieklass har gift sig! Typ jaha? Okej han var zigenare (romer kanske det heter..jag vet inte) men ändå. Gift? Nu? Det är typ jättejättekonstigt..

Booooring.

Möh, jag har tråkigt. Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå i princip. Therese slutar tjugo i tre borta i Bromsten, sen ska hon ta sig in till stan också. Lär väl vara en timme kvar innan jag träffar henne iallafall. Hade tankar förut på att åka in till stan innan och leta jeans, men sen kom jag på att jag inte orkade det =p

Idag var spanskan faktiskt helt okej, jag lyckades skriva ett recept på köttfärspaj. På spanska! Det var duktigt av mig. Och på historian var jag och Felicia, eller mest Felicia, elaka mot Anna och Ina. Vi målade fina teckningar iallafall :D

Imorgon är det alla hjärtans dag. Och jag orkar inte ens reflektera över det. Bara ännu en dag för alla affärer att tjäna pengar på alla stackars kärlekssjuka människor som tror att de bevisar sin kärlek till någon annan genom att köpa något till den på alla hjärtans dag. Om man ska köpa något kan man väl göra det någon annan dag, när ingen annan gör det? Liksom, hur kul är det att bli uppvaktad samma dag som alla andra? :o Eller så är det för att jag är singel, jag vet inte =p

Jag har inget vettigt att skriva egentligen. Det snö/regnar ute. Det blir inget fjällen i år, det är lite tråkigt. Fast på ett sätt skönt, man slipper all kyla och alla kläder och alla förbannade besök i den där skidshopen :D Men det är jävligt roligt där uppe alltså. Jag kommer nog bli ganska så rastlös på sportlovet är jag rädd. Men det är väl smällar man får ta ^^,

It hasn't been the same since you left.

Shit, jag är helt andlös. Jag tappade andan för några minuter sen. Jag fick en idé bara, nåt jag inte trodde skulle klaffa alls. Det klaffade som fan, och nu vet jag att du fortfarande finns. Herregud, det är galet. Jag trodde att jag aldrig mer skulle få prata med dig. Iofs vet jag inte om jag kommer få göra det, men jag vet nu. Jag vet att du finns, jag vet att du kanske kommer läsa det jag skrivit också, och kanske komma ihåg mig. Jag hoppas att du kommer ihåg mig. Åh nu saknar jag dig ännu mer. Alla nätter vi pratade, du var som en storebror. Jag har kvar alla bilder, och ibland tittar jag på dem. Det ska jag göra när jag skrivit klart här. Se och minnas. Fan, det är galet.


"Shit, hon är rädd för att gå till jobbet.. Då ska hon nog byta jobb."

Vill ha.

Jag har blivit kär. I ett par skor. Jag måste ha dom, och har letat som fan nu. Och hittat dom. På en sida som bara levererar i usa. Pappa har sagt att om jag hittar dom i Sverige ska han betala :D Jag vill verkligen verkligen ha dom. Så om nån ska åka till usa inom närmsta tiden skulle jag bli kär i den personen också.. http://www.americanathletics.com/Detail.bok?no=7100

Forget.

Här borde jag väl skriva också, trots att jag är helt slut. Har tränat, och det var jättetråkigt. Det är tråkigt att stå i mål, jag vill spela ute. Möh. Innan dess var jag hos Anna och bakade, det var desto trevligare. När jag väl hade kommit dit. Lyckades åka bussen åt fel håll i 20 minuter först. Och fick vänta en kvart på bussen tillbaka, så det tog mig nästan två timmar att åka dit.. Var måttligt irriterad kan jag säga. Och igårkväll var vi hemma hos Malins kompis Becca, som inte själv var hemma, men vi var i hennes lägenhet. Tittade på Hot Shot som måste vara en av världens roligaste filmer nånsin. Helt sjukt. Jag slocknade lite halvt vid tio, kvart i elva somnade jag nog helt tills Johanna väckte mig kvart över när vi skulle gå. Jag var ganska trött ^^ Det är jag nu med.

Och jag hade chansen. Och jag tog den inte. Jag tar aldrig några chanser. Och jag hatar mig själv för det. Jag är så dålig, jag är så feg. Jag orkar inte lova mig själv att jag ska berätta det nu, jag orkar inte ta ansvar. Jag orkar inte ha det på tungan, ångra mig och bli besviken på mig själv för att jag inte tog chansen. Ni får veta på nåt annat sätt. Typ.

Ett obehagligt allvar.

Idag har varit en lång dag, och jag är oerhört trött. Men den har varit givande, jag har fått svar på en del frågor, och fått träffa människor som bara är så bra. Det är så naturligt, det finns ingenting konstigt. Visst, många där hade jag aldrig träffat förut, men det hindrade inte dem eller mig från att hälsa, man tog i hand och pratade med folk man satt brevid och så. Och det är så himla kustbevakningen. Det är så typiskt. Det är en så bra organisation, och jag är så stolt över att min pappa är en del av den. Och jag är helt säker på att om det hade varit min pappa som varit i planet, då hade det inte varit någon tvekan. Då hade jag också blivit kustbevakare. Det vet jag. I vilket fall kändes det bra idag, jag fick träffa Ullis och det var också bra, det var också sådär självklart. Trots att det var två år sen vi träffades sist.

Och imorgon tänker jag nog berätta för er, annars kommer det fan aldrig bli av. Jag måste skärpa mig, jag måste sluta tänka och bara göra. Det är inget farligt egentligen ju. Visst, risken för att jag kommer börja gråta finns ju, men vad är ett par tårar? Mitt största problem är hur fan jag ska orka vara ute hos Anna klockan tolv imorgon.. Måste gå upp typ tio, och jag lär ju inte komma i säng tidigt ikväll heller.. Men vafan, ska man baka så ska man ;D

"Du andas för mycket. Det är imma på ditt fönster."

You carry me.

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna det här. Vad har jag gjort för att förtjäna så underbart bra vänner? Hur har alla dessa underbara människor hamnat i mitt liv? Hur har jag hamnat i deras liv? Det kan inte vara slumpen, inte längre. Vi är gjorda för varandra, vi behöver varandra på alla sätt. Jag är bara så himla glad att det finns folk där som knuffar mig i ryggen när det är uppförsbacke, som får mig att skratta och som bara ger mig den där känslan i magen av total trygghet. Det känns så oerhört bra att veta att det är på riktigt, det är äkta vänskap. Det handlar inte bara om att få, det handlar lika mycket om att ge. Och den kärlek och värme ni ger, den är otrolig. Den skulle bära fram vilken människa som helst.

För vi faller. Faller. Faller.

Nu har jag hackat grönsaker ett bra tag. Och inte skurit av några fingrar. Det är tur tycker jag. I dubbel bemärkelse. För hade jag skurit av mig ett finger hade vi både blivit utan middag, och behöv spendera fredagskvällen på akuten. Ingen höjdare direkt. Men nu slipper jag det, eftersom jag är så duktig! (Och det är ju så svårt att hacka grönsaker..)

Alltså, det är så konstiga dagar. De går så himla fort, jag hinner inte med! Det känns som jag knappt varit i skolan, som att jag precis har gått upp. Men klockan är snart halv sju, jag har både varit i skolan, åkt hem, sovit en timme, tittat på störtlopp, pratat i telefon med både Ina och Johanna, och hackat grönsaker. Allt det har jag hunnit med, plus en massa andra saker som inte är sådär jätte väsentliga. Typ att Daniel fick en pappersfågel av mig och Felicia, och att han sen glömde den. Men han kom tillbaka för att hämta den, och lekte istället med den och två till pappersfåglar på overheaden så det blev stooora fåglar på tavlan istället. Han är som ett stort barn.

Lunchen var förvirrande, eftersom det råder lite tveksamheter mellan mig och Felicia om vem alla menar när dom säger en del saker. Det blir lite rörigt ibland, men så länge ingen av oss gör nåt alls så löser sig allt!

I don't believe in anything.

Mja, det enda roliga idag var väl när vi åkte hem från skolan. Jag och Felicia har äntligen fått svar på varför allt är som det är! Vi har fått svar på våra liv, och det är tack vare Ina och Anna. Eller, egentligen är det ju tack vare mig och Felicia, för det var vi som kom på allt från början. Men de sa det sista, det som gav oss en 'aha-upplevelse'. Dessutom är det en grej som jag och Felicia inte kan berätta för Ina och Anna, för då kommer hela deras värld rasa. Och om vi skulle berätta det skulle det leda till det ena som skulle leda till det andra, och vi tror inte att det skulle sluta så bra.. (Haha, jag hoppas alla förstår att jag skriver det här enbart för att det bara är jag och Felicia som förstår! We've got the power!)

Ikväll är en sån kväll när jag inte mår dåligt av ensamheten. Det är inte ofta jag gör det, men ibland blir den outhärdlig. Ikväll kommer den inte bli det, ikväll kommer den vara min vän. Det känns bra. Ska leta upp massa bra musik och bara vara. Jag ska förgylla min dörr med ett citat också. Sen ska jag prata med både Therese och Johanna, för det behövs.


För det är bara så det är ibland.
Livet.

Vi borde få en chans.

Lördag närmar sig med stora steg. Och jag får ont i magen när jag tänker på vad vi kommer behöva gå igenom. Vi kommer behöva sitta där och höra alla detaljer, höra allt som vi hört flera gånger innan, plus en massa annat som inte är berättat förut. Det ger mig så himla ont i magen, för jag hade börjat komma över tanken på att det kunde varit min pappa. Nu är de tankarna tillbaka. Nu handlar det om tänk om det varit jag som åkt ner med bara mamma och min bror. Tänk om det varit min pappa som inte varit med längre. Hur hade allt varit då? Det är en fråga som väldigt ofta dyker upp i mitt huvud; hur hade allt varit? Hur hade det blivit? Jag vill aldrig aldrig aldrig ha svar på den frågan. Lördag närmar sig, och på ett sätt är det bra att vi kommer få veta allt, att vi kan sätta punkt nu. Att vi kan få lämna det här bakom oss. Inte glömma, men leva vidare.

Träningen idag var kall, men rolig! När jag klev in i omklädningsrummet ser jag två ansikten jag inte sett på evigheter! Först Marcela som är hemma från Chile, och så Sessan som bestämt sig lite halvt för att börja igen. Jag ska tvinga henne att spela den här säsongen, hon och Fanny som mittbackar skulle bli perfekt.

Natt.

Jaha.

And again..


Jag undrar om det är du som är rädd för att diskutera, eller om det är själva grejen att jag uttrycker min åsikt som får dig att lämna..

Jag blir så trött.

I don't belong to anyone.

Hahaha, HJÄLP!! Jag trodde jag skulle bli ihjälskjuten när jag gick från pendeltåget för nån timme sen.. Seriöst, jag hann tänka; jahopp, ska jag dö såhär? Mitt på gatan?

Men hur fan ska man reagera när man ser någon ligga i militärkläder, fullt utrustad med en stor jävla k-pist riktad ner mot gatan där man går?! Fyfan vad rädd jag blev, sen när jag gick runt hörnet blev dom bara fler och fler.. Det tog ett tag innan jag förstod att dom inte skulle skjuta på mig, att dom bara övade. Eller, jag hoppas att dom gjorde det. Annars hade dom förhoppningsvis sagt åt mig att inte gå där.. Dom var liksom påväg åt ena hållet, och siktade bakom sig, och det blev ju i ryggen på mig sen när jag gått förbi.. Nej, det var lite spännande faktiskt. 30 militärer med varsin k-pist och skyddsväst och full mundering mitt i lilla sumpan.. Action it is! Jag var bara tvungen att berätta det, blev så chockad.

Annars har dagen varit slapp, hälsodag i skolan, inga vanliga lektioner. Vi har löst mysteriet mellan Peter (lärare) och barnet som Felicia såg i höstas.. Hahaha, så jävla typiskt Peter :D Han var på fett bra humör idag också, sa massa roliga saker =) Bland annat när Felicia sa att hon trodde det var han som stog där nere, fast det i själva verket var Max. Förolämpa mig inte! Och sen i korridoren lite senare gick jag och Felicia och knuffade på varandra och han undrade hur gamla vi var.. Jag förklarade då att det inte går att låta bli att knuffa på Felicia, då sa han att han skulle kunna få in henne i ett skåp. Med lite våld går allt. Sen kom han på vad han sagt och sa, lite förskräckt; fast säg inte till era föräldrar att eran lärare säger att han ska stänga in Felicia i ett skåp.. Ååh jag älskar mina lärare, så jävla klockrena :D

Fast med lite mera färg.

Mitt i allt klagande på min spansklärare glömde jag ju bort hur jävla kul vi hade på lunchen! :o Vi klippte ut kossor och skrattade åt indiern som satt på en stol och såg nöjd ut och ja herregud =p Det var en rolig lunch, och historian blev också kul. Det brukar bli det när man sitter brevid Felicia, på nåt konstigt sätt ;D Vi bildade en pakt mot Ina och vägrade låna ut papper till henne. Sen var vi duktiga också, och svarade på alla frågor vi fick av Daniel.

Mamma och jag har just lagat mat, och ätit den såklart. Hahaha, herregud vad mycket det blev. Lite Johanna-och-Cissi-lagar-mat-stuk på det hela.. Soppa skulle det bli, och det blev det väl också, på sätt och vis. Den hade iallafall räckt till ungefär fem pers till. Så mycket blev det. Så nu kommer jag få leva på soppa i en vecka =/

Felicia berättade även för mig förut på msn att hon en gång har gått på promenad med en kossa. Ni som känner Felicia och vet hur liten hon är - kan ni tänka er henne på promenad med en kossa? Det var nog snarare kossan som var på promenad med henne tror jag :D I vilket fall så målade hon det i paint till mig, och jag fick i uppdrag att rita Hugge. Bilder kommer kanske senare, när jag vant mig vid hur fula dom är..


Don't lie to me.

Haha, det är inte varje dag man blir väckt av sin granne.. Kan meddela att det inte är så kul heller. Anticimex har varit i alla lägenheter, så vi hade lämnat ut våran nyckel och han skulle lämna tillbaka den. Haha, han såg nog att jag var helt nyvaken, han verkade lite besvärad och avslutade med 'hoppas jag inte störde..' Men det gjorde han inte, annars hade jag sovit än, och det hade ju inte varit så bra. Började titta på skidskytte och det var en svensk som ledde ett bra tag, tills han bommade tre skott på sista skjutningen.. Då somnade jag och nu vet jag inte vem som vann :D Jävla granne, han skulle kommit tidigare! =p Fast iofs, han tittade kanske också på det.. Jaja. Vaken är jag iaf.

Och dagens spanskalektion... Herregud. Snacka om nervsammanbrott. Jag får myror i hela kroppen av den där läraren. Han är så irriterande långsam och så oerhört övertydlig. Som att vi går på sexårs förklarar han allt jääääättenoggrant. Så att alla hänger med. Det är viktigt såhär i början. Det tog honom en kvart att läsa igenom målen för spanska steg 2. Det var typ sju meningar. Han förklarade väldigt ingående ord som muntligt och skriftligt. Tror han vi är helt jävla pantade eller?! Nej, hua. Hoppas han bättrar sig, annars kommer dom där lektionerna bli en riktig jävla pina igen..

Tänk efter litegrann ibland hördu..

Förlåt, men jag är så jävla förbannad nu, jag måste skriva av mig. Att jag skriver här gör att jag vet att du kan läsa det, jag vet det. Men jag bryr mig inte om ifall du läser det här, för jag får ändå aldrig säga vad jag tycker. När jag väl vågar, när jag väl tar mod till mig och gör det, hur reagerar du då? Jo, antingen med att logga ut och totalignorera. Eller de få gånger du faktiskt svarar på nåt jag säger när jag säger vad jag tycker, då handlar det om hur dålig jag är som får dig att må såhär. Indirekt. Det är inget du säger rakt ut, men det är ju så. Det är ju jag som får dig att tänka så, för annars skulle du ju inte säga det. Inte till mig. Och jag hatar det så jävla mycket. Faktum är att jag inte vet vad det är jag hatar mest; att du överhuvudtaget inte bryr dig om vad jag känner eller tycker, eller att du säger som vilken annan vanlig sak som helst att du hoppas att någon skjuter skallen av dig. Jag vet inte vilket jag föraktar mest, men jag mår förbannat lika jävla dåligt av båda delarna. Det gör ont i mig att du behandlar mig såhär. Det gör ont i mig att jag inte kan strunta i det. Eller strunta i dig, det skulle jag nog behöva. Ett tag. För sen skulle jag vara tillbaka på ruta ett igen och sakna ihjäl mig efter dig och falla tillbaka in i den trygghet du faktiskt ibland innebär. Falla falla falla. Fast det är inte lika ofta längre. Jag står på egna ben flera dagar i rad nu, men fortfarande så kommer det där fallet ibland. Fortfarande drar det till i magen av glädje när du skickar sms, fortfarande får jag ett leende på läpparna när du är inne på msn. Men oftast så är det till ingen nytta, för du går oftast lika snabbt igen. När inget blir som du vill. När jag säger vad jag vill så passar det sig inte längre. Jag är rätt så trött på det. Och om du nu har läst hela vägen hit, eller bara stängt fönstret när du insåg att det handlade om dig, så vill jag att du ska veta att jag inte hatar dig och jag inte vill att du ska dö, även om det är vad jag vet att du tror nu. Jag är bara arg.

En sockerkaka kanske?

Finns det ingen frivillig därute som vill göra min spanskaläxa och min historialäxa? Som tack kan jag erbjuda mig att baka en sockerkaka eller liknande. Jag tror jag är bra på det. Jag har aldrig provat, men säg nåt jag är dålig på liksom :o Inte på att baka sockerkaka iallafall! Fast det är okej att göra mina läxor i utbyte mot ingenting alls också, så kan jag effektivisera tiden och sova medan eller något. Min säng är oerhört lockande nära, men det vore bara dumt att lägga sig i den. Då somnar jag ju, och då kommer jag vara jätteseg sen, och så kommer jag verkligen inte få nånting gjort. Och när jag tänker på hur tidigt jag måste gå upp på lördag blir jag ännu tröttare. Hua. Haha, jag har inget vettigt att skriva egentligen, men jag har så jävla tråkigt och vill verkligen verkligen inte plugga. Så då låter jag bli genom att skriva här. Jättelogiskt. Frågan är vad man ska börja med också; spanskan som är så oerhört jävla svår att jag kommer bli irriterad och ge upp, eller historian som är så förbannat jävla tråkig att jag kommer bli utmattad och inte orka göra spanskan.. =p Batterierna till min kamera är slut också. Och laddaren är hos pappa. Och jag kommer verkligen verkligen behöva använda den i helgen. Frågan är helt enkelt; vem vill åka och hämta kameraladdaren hos min pappa? Den som gör det kan få en sockerkaka av mig. Höhö, märkte ni nu hur fint jag band ihop det här inlägget? :D Det betyder att jag ska sluta skriva nu, annars måste jag hitta på  nåt mer om sockerkakor, och det har jag inte fantasi till.

Hejs.

You said it would be forever.

Eh, ja. Den här dagen kan väl sammanfattas i ett ord: Sämst. Jag alltså. Jag förlorade mot storebror min i badminton så hårt. Iallafall när han körde med höger. När jag tvingade honom att spela med vänster blev det lite jämnare, men lik förbannat vann han.. Skitsport. Det är en ganska töntig sport också, och dom som spelade på banan brevid intygade det :D Hahaha, riktiga jävla nördar, vi kom överens om att den ena jobbade med datorer och har lusläst regelboken och kan exakt alla regler, och den andra pluggade till något konstigt. Typ biolog eller nåt annat spännande =p Det första jag hörde den ena säga var 'Jag har lite ont i handleden, jag fick det imorse när jag skulle knacka ut is ur isförpackningen.' Hahahah!

Sen bar det av till träningen och där var jag helt övertrött efter att ha spela badminton i mer än en timme. Shit, det var lite annorlunda från att spela i skolan kan jag ju säga. Fick springa som en jävla dåre. Träningen gick jättedåligt och min målvaktstränare bara jävlas med mig hela tiden och låter mig göra saker jag inte kan så jag ser jättetöntig ut och känner mig jättedålig. Det var inget kul alls =/

Fast nu är jag lite glad igen, för jag hade fått ett mail från Lasse Lindh! :o Han är så himla himla söt, han är så klockren. Jag är nästan kär i honom. Fast bara sådär kändiskär :)

Time is passing by, and you can't stop it.

Ibland blir jag medveten om hur fort tiden verkligen går. Och om hur mycket jag saknar det som varit, hur mycket energi jag lägger på att älta och älta och älta det som var så bra, det som var så underbart bra. Hur jag fokuserar för mycket på det ibland och glömmer bort att jag faktiskt lever nu, idag, och för framtiden. Jag lever inte i det förflutna, det är bara det att ibland sköljer det över mig och det går inte att kontrollera. Det är som när det helt plötsligt på sommaren kan komma världens skyfall och man är ute och går. Man blir blöt, oavsett hur fort man springer. För oavsett hur mycket jag faktiskt trivs i det här livet just nu, så kommer det förflutna ikapp mig ibland, och då måste jag ta itu med det.

Hade en konversation med min tränare idag påväg till matchen. Som nämnt hade vi en tidig samling, och när jag gick hemifrån kvart över nio mötte jag enbart pensionärer. Och de var många också.. Så det konstaterade jag för min tränare, och han tyckte inte det var konstigt alls: De måste ju gå upp tidigt för att hinna göra allt de ska under dagen. Duvet, tiden går mycket fortare ju äldre man blir. Tänk på hur oändligt långa sommarloven var när du var liten. De tog aldrig slut. Nu är känns det knappt som att skolan slutar, förrän man ska börja igen. Det är därför de är ute så tidigt, pensionärerna. Så de ska hinna med dagen. Det var väldigt fyndigt sagt, för det stämmer ju så himla bra. Han är bra på många sätt, han den där Ubbe.

"Jag glömde bort att det hette halvtid, så jag sa rast.."

Åh det är så mycket på gränsen hela tiden. Fel låt - jag är tillbaka på ruta ett. Någon säger fel sak - Tillbaka på ruta ett. Jag gör ett misstag - Tillbaka på ruta ett. Det är så himla himla nära hela tiden, och det gör mig så himla försiktig och orolig, jag vill inte halka tillbaka nu när jag klättrat upp en bit.

Matchen idag gick ganska bra faktiskt, och tro det eller ej, men jag är ganska nöjd med min insats :o Vi förlorade med 3-1, det gjorde vi. Men å andra sidan ägde vi, vi hade tre ribbträffar och vi förtjänade minst oavgjort. Men ribban var inte på våran sida idag. Av de målen jag släppte in tar jag bara på mig ett, och så har jag aldrig resonerat förut.. Jag har tänkt att alla mål som släpps in är mitt fel. Nu var det inte så idag, och det känns skönt att jag har vuxit upp lite och slutat bli så jävla förbannad. Inte sagt att jag inte blir förbannad, men jag kan hantera det bättre. I andra halvlek släppte jag inte in några mål alls, och då bör väl nämnas att jag gjorde ett antal frilägesräddningar.. Jag är ganska duktig trots allt. Och så älskar jag mitt lag, alla underbara underbara människor.

"Det är bara du och jag som får för oss såna här saker.."

Oj vad jag borde sova nu.. Är helt slut, har fan hållit igång hela kvällen! Jag och Therese har möblerat om helt i mitt rum! Ingenting står där det stog förut, och jag som var helt övertygad om att det inte gick att möblera om särskilt mycket alls.. Nu har vi flyttat både skrivbord och säng och tv och stereo och hela alltihopa :o Allt går när man har en så kreativ vän som Therese, hon kommer med de mest smarta lösningar, och som hon sa själv 'Jag har fan mer koll på ditt rum än vad du har..' Och det hade hon nog :D En trevlig kväll, inte varje fredagkväll som ägnas åt ommöblering.. Grannarna under var nog inte lika glada åt vad vi gjorde, vi höll fan på i två timmar :s Men precis vad jag behövde också, få koncentrera mig på något annat, slippa allt annat. Och imorgon ska jag spela match. Jag vill inte inte inte inte inte! Dessutom måste jag gå upp typ halv nio, det gör inte saken lättare.. Så imorgon kväll ska jag ha filmkväll med min mamma har vi bestämt, och kanske även bror. Grönsaksdipp står på menyn. Åh vad jag behöver det. Slippa prestationsångest och bara vara. Det är skönt med en mamma ibland. Och nu låter det konstigt i mitt fönster så nu ska jag sova och slå huvet i elementet :D

Kärlek.

Jag klarade den här dagen också.

Jag är, trots hur dagen varit, stolt över mig själv. Jag såg det från en helt annan synvinkel när jag var påväg till judon. Jag vände det till något positivt; jag har varit duktig idag, jag har vunnit över mig själv. Till att börja med gick jag faktiskt till skolan imorse, när jag lika gärna kunde stannat hemma. Jag var även kvar i skolan ända till vi slutade, trots att jag mer än väldigt gärna bara ville lämna etiklektionen och gå därifrån.. Jag åt även lunch, även om det inte var några större mängder, så åt jag. Sen åkte jag hem och vid tre så sov jag en timme. Klockan fyra gick jag upp ur sängen, om än mycket motvilligt, så gjorde jag det. Jag bytte om och promenerade i regnet till judon. Jag var ytterst nära att ligga kvar i sängen, för jag ville verkligen inte. Men väl där så gick det ganska bra, jag vägrade bara göra en övning, och jag körde hela träningen. Jag är stolt över mig själv att jag lyckats med så mycket idag. Och snart får jag min belöning, Therese kommer hit och leker med mig. Då kommer jag vara helt glad.

Svaghet.

Jag borde sluta förtränga allt nu. Det försvinner inte. Det är lika mycket verklighet, hur lite jag än tänker på det, hur lite jag än pratar om det. Jag borde sluta förtränga det och ta steget och berätta för er. För jag vet att ni skulle säga så bra saker, jag vet att ni skulle försöka förstå hur jag känner.

Men jag är ju så jävla feg.

I've got eyes, but tell me can I see?

Hahaha, den här dagen blev riktigt rolig faktiskt =) Jag gick även från att ha varit fett pepp på att hålla i engelskalektionen, till att vädja till Max att jag skulle slippa. Så jag slapp också. Men jag och Elin kom på att vi skulle hålla i lektionen på måndag, så det ska vi göra nu :D Max trodde han var cool när han sa 'Ja, vi ska gå igenom The Black Cat, ni får fixa kopior och cd-skiva själva!' Hah, ingen match för oss smarta! Det låg ju en bunt kopior på bordet. Dom tog vi. Allihopa. Fan, det här kommer bli bäst. Eller nåt =p

På lunchen kunde jag nästan inte sluta garva heller. Elin berättade om sin allergi hon fått.. Eftersom jag inte tror att hon vill att massa folk hon inte känner vet vad hon är allergisk mot, så tänker jag inte berätta det. Men det är värre än både gluten och laktos. Ina, snart kommer vi bli allergiska mot varandra eller nåt. Det är bara det som fattas =p

Och jag har även världens sötaste vän. Vi satt och pratade om lite djupa och jobbiga saker, och jag frågade något i stil med vad man gör om man mår såhär dåligt eller ännu sämre när man är 30.. Då svarar hon, helt självklart, som bara hon kan: Då skulle jag tröstäta. Punkt slut liksom, end of discussion. Åh vad jag älskar dig <3

"Jag har inget etniskt ursprung.." - Ina

Yes, jag sitter i skolan! Var lite orolig imorse, kändes som hälften av gruppen gick vilse från Saltsjöbanan.. Iallafall så försvann både Anna, Ina och Felicia :o Anna och Ina kom till rätta sen iallafall, och jag hoppas att Felicia också gjorde det :D

Jag har ont i hela kroppen idag; i knäna, i axeln och framförallt så tror jag att jag har världens jävla blåmärke på sidan av mitt högra lår.. Varför? Jo, min målvaktstränare är så himla snäll så han bestämde att vi skulle träna på min balans och stadighet, så han sprang med typ full fart in i mig i 20 minuter igår.. Givande? Ehm, jag hoppas det. Jag och Fanny gjorde även lite fynd på planen, som vi först tänkte slå in och ge till Ubbe på söndag. Men jag ångrade mig. Det känns även som min helg kommer bestå av ganska mycket tränande.. Fredag judo, lördag match och badminton med bror och söndag träning. Och sen måndag gympa. Jag mår bra av att träna. Oftast :) Det är nog för att jag blir så himla glad av att vara där och gör det roligt. Liksom, hur många skulle ligga och asgarva med kramp i foten? JAG! :D