När jag blir grå..

Idag är det typ första dagen det riktigt känns att det är sommar och sommarlov på en gång. Förut, innan skolan slutade, kändes det som sommar. Sen när skolan väl slutat blev vädret dåligt och det kändes bara som sommarlov. Idag fick vi alltså ta del av bådadera :) Den molntäckta himlen som var utanför fönstret när jag gick hemifrån försvann framåt på dagen och tjocktröjan jag hade på mig kunde jag med glädje ta av och njuta i den värmande solen medan jag och Felicia tittade på knattefotboll vid Medis. Vi satt där med våra tio ballonger som vi blåst upp i Kungsan, men fega som vi är, inte delat ut.. Det löste sig senare, det var ett gäng barn som blev jättelyckliga över ballongerna vi gav dem. Oliver kom och sällskapade med oss också, det var väldigt trevligt. Han hade köpt ett par rutiga byxor, så nu är jag inte ensam längre :) Nej, det var verkligen en jättehärlig dag, ingen koll på tiden, inga krav, ingen stress, inga måsten. Helt jättebra. Så vill jag att alla dagar ska vara.

Men imorgon är det passa tider som gäller! Jag och Nickepicke ska på Accelerator vid Universitetet. Det blir intressant, det är inte så många band man känner igen, men det ska nog bli bra det här tror jag. Trevligt sällskap har jag ju i vilket fall, och det är ju tur. Hur kul skulle det vara att gå med någon humorbefriad liksom? Det blir party i över tolv timmar iallafall, det ska vi nog klara ;D

Om varje dag fortsätter att vara fylld med aktiviteter som idag och imorgon kommer jag glömma bort att tänka. Det är så jag vill att sommaren ska vara, men jag känner mig själv och det kommer inte bli så. Men jag ska göra mitt bästa, jag lovar.

Man måste leva vidare, det går inte annars.

Jag har gått vidare, jag har lagt det bakom mig och tänker bara på det ibland. Men så när vi träffade dig i måndags, när jag såg tröttheten i dina ögon, när jag såg hur sliten du såg ut, då kom det tillbaka till mig. Jag såg hur oerhört mycket du antagligen kämpar. Varje dag. Du har inte gått vidare, du har inte lagt det bakom dig och antagligen tänker  du på det varenda jävla dag. Det som fick mig att tänka efter när vi hade träffat dig var att det lika gärna hade kunnat vara jag som var i den sitsen. Det kunde lika gärna ha varit jag som varje morgon kämpade för att gå upp ur sängen, som tog en dag i taget, men inte en dag utan att tänka tillbaka. Det var slumpen som avgjorde att det blev du och inte jag, och jag hatar slumpen. Jag hatar att det är så jävla orättvist alltihop, jag hatar att folk tror att det är något som går över, för det gör de. Men det kommer aldrig gå över. Du kommer aldrig vara samma människa igen, du kommer aldrig bli den du en gång var. På grund av slumpen. Är inte det orättvist så vet jag inte vad som är det.. Och du hade vigselringen kvar..

"Men.. Vart växer köttfärsen då?"

Blogga ska jag väl göra också, jag har ju trots allt kommit hem igen. Känns som jag har varit borta i flera veckor, trots att det bara är drygt fem dagar.. Har haft det oerhört bra, har bara slappat och haft det skönt :)

Det började på Johannas land där jag bodde tillsammans med hennes familj plus lite annat folk från torsdag till söndag. Vi firade midsommar, åt god mat, badade, spelade pingis, basket, kubb och fotboll, cyklade på för små cyklar och plockade smultron :) Jag fick spö i pingis sex gånger av sju av Johannas lillebror som är 13, det var väl sådär lagom kul.. Får väl skylla på att han har generna.. På söndagen dumpades jag i Vagnhärad och där blev jag upphämtad av pappa och Kerstin. Vi åkte hem till Kerstin utanför Nyköping och grillade. Igår åkte vi till Femöre och badade i havet. Eller, det gjorde vi inte alls det. Pappa badade, jag hade ingen lust, det blåste för mycket. Idag jobbade pappa, så jag och Kerstin var barnvakt åt två små knottar. Världens sötaste ungar, Greta ett år och Nora två och ett halvt. Greta var glad hela tiden och Nora pratade konstant och älskade muffins. Sen åkte jag med dem och deras pappa upp till Stockholm.

En trevlig midsommarhelg som avslutades med en hel del sol, så nu har jag äntligen fått en behaglig bränna också (: Imorgon är det färg-letning som gäller! Heja!

Förlåt för min rädsla.

Jag är glad :) Träningen gick asbra, trots att vi inte var så många, och jag kommer sakna fotbollen nu under sommaruppehållet =/ Nu ska vi träna själva istället, det kommer ju gå bra.. Jag förklarade för Ubbe att jag har lite svårt för det där med självdiciplin och då föreslog han att vi skulle dra ihop ett gäng och träffas och springa tillsammans.. Då kläcker Rebecka ur sig: Ja, vi bestämmer tid och plats allihopa, men så kommer ingen så får Cissi springa själv ändå! Så snälla lagkompisar har jag ^^ Fan vad jag tycker om dom hela bunten. Bästa blandningen människor med bästa humorn och bästa självdistansen.

Men idag har jag ju varit på skansen! Jag och Therese var där halv elva i princip, och vi var inte ensamma. Det var vi, massa skolbarn och massa mongon. Men de försvann sen, det är ju trots allt ganska stort på skansen ^^ Vi kom överens om att inte stressa och ta allt i lugn och ro, och det gjorde vi :) Jättehärlig dag, solsken hela dagen och trevligt sällskap med en hel del vettiga diskussioner faktiskt :o När vi åt våran massäck satt vi kvar där i nästan två timmar skulle jag gissa, så skönt var det. Vi pratade om allt möjligt, allt från skolan till politik till invandrare. Och för övrigt kommer jag få typ tio barn när jag blir stor, och Therese kommer få ett mongobarn. Och ja, vi såg en massa djur också! Lo var nog det enda djuret vi inte såg.. Ganska lyckat tycker jag (: Till min stora lycka åkte vi Djurgårdsfärjan hem, det var spännande^^, Och på McDonalds i Slussen träffade jag på Johanna och Johan, det var komiskt =p

Och imorgon bär det av. Söderut! Jag har ingen plan på hur länge jag blir borta, men jag ska fly Stockholm och storstan och stress och jobbiga människor ett bra tag har jag tänkt. Resans första mål är Johannas land där jag tillsammans med hennes familj och en familj till ska fira midsommar och bada och ha det skönt ett par dagar. Sen när jag är trött på familjen Andersson drar jag vidare hem till pappa och Kerstin och chillar där tills jag tröttnar. Det är ju sommarlov; inga krav!

Abstinens.

Ååh. kent kent kent kent <3 Fråga mig inte varför, men helt plötsligt började jag leta upp massa videor på Youtube och satan vad jag längtar till i höst/vinter. Jag vill höra Mannen i den vita hatten igen live, den är oslagbar. Det måste vara en av de mest genialiska låtar som är skrivna, en av de finaste låtarna och en av de mest sanna. Extraverserna som inte finns inspelade, utan bara sjungs på konserter är nästan (om möjligt) bättre än originalverserna.. http://youtube.com/watch?v=4SMpl1oWfdw&mode=related&search= Hela låten med extraverser från 2005, http://youtube.com/watch?v=YWSvsKdNq48  Bara extraverser från Hultsfred 2006. Det är kärlek och gåshud så att det räcker och blir över.. Fatta den som avslut på en konsert. Man är i himlen och vill aldrig gå hem.

kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)

En bänkrad i en rastlös sen april,
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till.
Jag kan få dig när du vill.
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång,
Och du och jag håller andan och håller händer i språnget,
Det är inte så långt hem

Och än fanns det tusentals tårar kvar -
De var dina att ge vem som helst: Äntligen.
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen: Äntligen, passerar vi deras gränser.

Minns du vår blodsed, våran lag?
Dumma korståg mot en lika korkad stad.
Jag minns allt som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning,
Din jagade blick att det känns.
Att det är långt hem.

Och snart finns det inga tårar kvar -
Och de var våra att ge vem som helst: Äntligen.
De är de dyrbaraste smycken vi har,
Så be aldrig om ursäkt igen: Äntligen, sätter du själv dina gränser.

Och den där pojken jag aldrig kände,
Som gick på gator jag aldrig såg,
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår.
Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände, i en stad som aldrig sov

Men älskling vi var alla en gång små..
Vi var alla en gång små..

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla,
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker,
Där växer allting klart och grönt
Och jag är livrädd för att leva,
Och jag är dödsrädd för att dö

Men älskling vi ska alla en gång dö..
Ja vi ska alla en gång dö..

Jag ska vinna till slut.

Jag har köpt världens coolaste shorts. Tyvärr har jag glömt kamerasladden hos mamma, så bild kanske dyker upp nångång efter midsommar =p

Jag och Felicia åkte in till stan för att köpa lite saker och det började med att en otrevlig jävla gubbe stog bakom oss i bankomatkön. Bara för att han inte kan planera. Mongo. Men det hindrade inte mig och Felicia från att ha roligt iallafall! :) Vi avslutade dagen med att åka till Hammarby Sjöstad och hälsa på Elin och hennes bror på hans café. Vi fick gratis glass. Jag kommer nog och hälsar på imorgon med ;D höhö. Nej det gör jag inte, för imorgon ska jag till Skansen (: Så idag blir det skriva skriva skriva på uppsatsen till Raoul Wallenberg. Faktiskt så är det ganska kul att skriva, jag skriver ju om nåt som intresserar mig, så det här blir nog bra hoppas jag.

Never fear.

Idag har jag lekt med Therese hela dagen (: Det var tråkigt att det var dåligt väder, annars hade vi nog gjort lite vettigare saker.. Istället spelade vi barnspel (jag förlorade som vanligt) och Therese fick äran att locka mitt hår. Det blev faktiskt ganska snyggt, även om jag inte var van att se mig själv så.. Det mesta har i och för sig försvunnit nu, men jag ska nog besöka henne fler gånger när jag vill vara fin i håret på riktigt. Typ till skolavslutningen hade det passat. Om den inte hade varit i fredags ^^

En av anledningarna att jag var hos Therese idag var för att se fotboll. Det kunde vi ju struntat i. Okej om AIK är dåliga och inte kan spela fotboll, men vad fan har hänt med domarna?! Varenda jävla domare i år har dömt emot AIK, de har gett motståndarlaget frisparkar som inte AIK får. Det är så jävla orättvist och det är enbart för att AIK är AIK. Det beror inte på nåt annat, alla hatar AIK, alla som är utanför klubben hatar oss mer än nåt annat, vi är hackkycklingar i media och all skit kastas på oss. Jag börjar tröttna nu, speciellt när det går ut över domarna så att till och med de påverkas..

Jag har inte kunnat vara mig själv de här dagarna, jag har varit någon annanstans med mina tankar. Jag har inte varit helt fokuserad på vad som händer, jag har inte riktigt hängt med.. Och det beror enbart på dig. Jag är så sjukt jävla orolig, samtidigt som jag nästan gett upp. Jag har slutat skicka sms, eftersom jag tror att det är vad du vill. Jag har förstått vinken, om det är en sån du försökt ge. Jag har lagt av, men inte fan har det funkat. Inte fan har jag hört nåt från dig för det. Vad gör du och var är du? Finns du ens längre? Jag vill inte tänka den tanken, men det är klart att den dyker upp. Jag är ju orolig.

I never ment to be so cold.

Aj. Baksidan av mitt högra lår brinner upp.. Det känns som det iallafall, och jag får tårar i ögonen av ångorna från tigerbalsamet.. Sträcka sig är inte att rekommendera.

Innan jag glömmer bort det så lovade jag att skriva om Eva idag. Jag tror hon blev avundsjuk bara för att jag berättade att jag skrivit om Amanda igår ^^ Eva sitter alltid i ett hörn (där skulle Felicia få problem) och hon är äcklig. Jätteäcklig om jag får säga det själv. Men jag tycker det är bra, för då slipper jag vara värst. I Evas väska kan man hitta allt möjligt, om man letar. Till exempel brukar hon ha väldigt väldigt mogna bananer, eller tuggummin i skorna. Sån är Eva. Men trots att hon är äcklig så är hon ganska snäll ibland. Eller, nej nu ljög jag. När har Eva nånsin varit snäll mot mig? Iallafall så är hon rolig :)

Match var det ja.. Jag blev placerad på ytterbacken. Jippie. Inse att jag är för långsam för att spela ytterback! Hur fort jag än springer så hinner jag inte ikapp! Att de enda två stora vattenpölarna på planen fanns på min sida i första halvlek gjorde det inte roligare heller. Andra halvlek var lite roligare, då förstod jag iallafall vad jag skulle göra och var jag skulle springa. Annars var det en skitmatch. Domaren var iofs cool. Han var döv-stum. På riktigt! Han hörde inte vad man sa och kunde inte prata själv :D Så jävla häftig.

"Vad är det för lag vi har egentligen?"

Såklart jag tycker om dig ändå Elin, trots att du vägrar dyka upp när vi gör roliga saker =/

Haha, den här dagen har varit så jävla värdelös, jag har inte gjort ett skit =p Men det är väl så det ska vara när det är sommarlov gissar jag^^ Har bara gått och väntat på att klockan ska bli tre, vilket den faktiskt är snart :) Då ska jag ta mitt pick och pack och bege mig ner till kansliet och bli mobbad. Iallafall om alla är på samma humör som igår, då de kastade sten på mig och slängde iväg mina tofflor som sen blev överkörda av Ubbes bil när han kom.. =/ Jag förstår inte hur jag alltid hamnar i de situationerna ^^

Fan, nu kom jag på vad jag kunde gjort idag! Jag kunde ju bränt en massa sommarskivor.. Jaja, det är för sent att göra nu iallafall. Men jag har laddat upp en hel del bilder på bilddagboken, och det är ju bra. Eller nåt. Jag hade ju egentligen planerat för svampbobsmacksparty idag med Malin och Simon, men jag har inte orkat höra av mig så det blev inget av det :D


När jag såg att du torkade dig i ögonvrån kände jag att du brydde dig. På riktigt. Jag vet inte om det var pga vad jag sa, eller om det var pga vad du tänkte, men det spelar inte så stor roll. Och jag vet att jag inte sa så mycket och att allt rann ut i sanden för att jag vägrar vara svag, men för mig betydde det så jävla mycket. I mina ögon var jag modig ändå, trots att det fanns så mycket mer att säga. Så mycket mer som jag hade sagt om jag vågat visa mig svag.

Jag ljög när jag sa att saknad kan vara skönt..

Sommarlov nu då. Jag måste erkänna att det faktiskt var lite jobbigt att lämna skolan igår.. Och om det var det iår, hur kommer det då vara nästa år? :o Hua.. Men nu är det sommar, och jag har aldrig förtjänat ett sommarlov såhär mycket tror jag :) Nu ska jag njuta i drygt två månader, göra precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill, utan att någon kan bestämma. Så det så.

När vi väl hade tagit oss från skolan bar det av till.. öh. Ett berg. Det låg vid Zinken och jag har glömt vad det heter ^^ Men det var mysigt iallafall, trots att det blåste och vi frös efter ett par timmar och begav oss hem till Ina. Där chillade vi och var egentligen ganska trötta och precis när jag hade bestämt mig för att åka hem för att äta ryktades det om tacos. Så då stannade jag kvar och tur var väl det, för kvällen blev faktiskt ganska trevlig :) Vi spelade kort, lekte lite olika udda lekar som Anna hittade på och jag och Felicia åkte på en cykeltur. Det var spännande, men vi åkte inte ens vilse! Vi kom hem levande också ^^

Idag spelades det match på Stockholms minsta gräsplan.. Haha, herregud, den var verkligen liten :D Jag kom jättelångt med mina in/utsparkar, iallafall i första. I andra hade jag världens jävla motvind så de stannade liksom upp.. Jag gjorde även årets mest udda räddning, jag vet inte vad jag tänkte eller tittade på, men räddade gjorde jag. På nåt konstigt sätt och med kroppen åt helt fel håll.. Och årets comeback-barn gjorde comeback! :D Haha, Amanda Heed, du är cool. Du gjorde comeback för typ två månader sen. Då var du med på en träning, sen dess har man inte sett dig. Så kommer du idag och ska vara med och lira :o Tycker du lyckades ganska bra, det gula kortet var befogat iaf ;D

Infokomp :)

Jag tycker om min klass :) Eller, den delen av klassen som var med idag iallafall. En riktigt härlig dag, trots snålblåst och ganska mycket moln.. Och trots en förlust i brännboll med en poäng. En poäng! Vi var i Hagaparken och spelade brännboll, fotboll och så fikade vi också :) Daniel och Max spelade även tennis, jag undrar vem som vann.. ^^ Vet inte riktigt om man ska fråga det imorgon, med rädsla för att förstöra stämningen på avslutningen :D Fan, jag vill inte sluta tvåan.. Det är bara ett år kvar nu, ett ynka år som kommer gå så jävla fort, sen får vi inte komma tillbaka till skolan mer =/ Sen ska vi vara vuxna och veta vad vi ska göra med våra liv och tjäna egna pengar och aldrig mer tönta oss eller vara konstiga. Men det är ett år kvar, och det året ska bli ännu bättre än det här, det hoppas jag verkligen! Jag tycker bara om min skola så mycket, och som min mamma brukar säga; du har sån himla tur som får gå i en så bra skola. Och det har jag verkligen. <3

"Ehm, var kommer det här håret ifrån..?"

Idag klippte jag Felicias hår.. Någonstans mitt i, när det såg som värst ut undrade jag hur det skulle sluta.. Anna grät av skratt och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag undrar hur Felicia mådde.. =p Men jag lyckades lösa det, med lite tips från Anna, och till slut blev Felicia faktiskt nöjd med det! :o Men det är en stund jag kommer minnas när jag blir vuxen; jag Felicia och Anna i Felicias badrum lyssnandes på Westlife och klippandes hår. Det blev iofs ganska så mycket kortare än jag tänkt mig, men det var bara för jag var orutinerad och tog för mycket hår först.. Bilder dyker upp i bilddagboken sen när batteriet till kameran är laddat :)

Annars har jag inte gjort mycket idag, började till religionen där jag fick veckans chock.. Mitt religionsarbete som jag hatade och tyckte att jag gjorde jättedåligt, jag tyckte seriöst att det var det sämsta jag gjort, det fick vi tillbaka idag. Jag vågade inte titta på betyget så jag lät Elin titta först.. Hon sa lugnande; du kan titta, jag lovar. Jag fick VG+. Helt konstigt.. Men man ska inte klaga :) Sen lekte vi Jeapordy! Vi vann nästan.. Vi ledde hela tiden, fram till finalfrågan som var på ämnet Peter såklart.. Frågan var hur många poäng han hade läst eller nåt. Möh. Sen fick vi godis av Daniel på svenskan, trots att vi inte uppfyllt vår del i överenskommelsen. Men det var bara för att han skulle fått ont i magen annars =/ Och Max förlorade i pingis mot en etta! HA!

Från himlen trillar spik ner..

Det här var det värsta jag varit med om. Seriöst. Jag vet att jag tjatat om dåliga domare i tidigare inlägg den här veckan. Glöm det! De där domarna har fan varit bra jämfört med puckot till domare vi hade idag.. Jag tänker inte ens försöka förklara vad han gjorde, jag kommer bara bli förbannad igen.. Men jag kan väl säga att det var en jääävla tur att vi vann, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Seriöst, jag hade nog skällt ut honom eller nåt. Så förbannat jävla dålig var han. Det finns inte ord. Jag vill aldrig mer ha med den domaren att göra, inte i nåt sammanhang. Vem fan har gett honom domarlicens undrar jag..?

Jag gjorde iallafall bra ifrån mig på matchen! Målgivande pass och allt ;D Från eget straffområde. Inte varje dag ^^ Nog om fotboll. Jag har brännmärken på benet och jag ska försöka sova. Sovmorgon imorgon och det är välbehövligt :) Imorgon är även dagen med stort D. Jag ska klippa Fesse.. Hjälp =/

Så nära.

You had to have it all
Well have you had enough?
You greedy little bastard
You will get what you deserve
When all is said and done
I will be the one
To leave you in your misery
And hate what you've become


Inatt kom alla frågor. Inatt kom ilskan över vad du tänkte göra. Jag har fortfarande inte förstått, för jag har inte sagt nåt till dig, jag har inte frågat varför. Jag har inte vågat. Men jag ska göra det, jag vill veta. Jag vet att du tror att jag inte tänker på det, att jag inte brydde mig och att jag aldrig reflekterat över det. Du ska bara veta hur mycket jag har försökt förstå... Du ska bara veta hur mycket jag önskat att jag brytt mig lite mer och gjort lite mer för dig. Men en dag när jag tagit mod till mig ska du och jag reda ut det här och jag ska få svar på alla mina frågor. Fram till dess får jag spekulera i min ensamhet.

Swallow me.

Vem har gett mig ett blåmärke på knät? Jag tycker det är obehagligt när jag har blåmärken som jag inte vet var de kommer ifrån.. Kan dock ha varit från tjejen som tacklade mig igår, men jag minns inte att jag fick ont :o

Sitter och letar desperat efter någon som kan rätta min spanska.. Ska ha redovisning imorgon och jag har varit jätteduktig och skrivit en, för mig, jättelång text. Men det är tusen fel i den, det vet jag, och därför stör jag mig på att ingen av mina spansk-kunniga kompisar är inne på msn.. Marcela skulle jag behöva nu!

Dagen har varit ganska onödig.. Bara betygssamtal på gympan, sen slutseminarie på psykologin som väl gick sådär tycker jag, men Mats tyckte det gick bra för oss alla. Sen ägnade jag och Fesse alla lediga minuter till att planera klart våran engelskalektion som vi höll på eftermiddagen. Det var lite kul, men lite trist att de roligaste orden till pictionary inte blev tagna =/ På matten lämnade jag tillbaka min bok, sen åkte jag hem och sov. Det behövde jag. Vem gissar på att morgondagen blir ungefär lika onödig?

Jag ska aldrig glömma hur det känns..

Blogga borde man kanske också.. Jag har spelat två matcher och tittat på en match i fotboll på två dagar. Sammanlagda målskillnaden blev 7-2, och då är AIKs 1-1 match inräknad.. Jag fick äran att spela ytterfält igår, på en stekhet konstgräsplan, seriöst, det gårinte att beskriva hur varmt det blir på de där planerna om man inte har sprungit där själv.. Det var jobbigt som in i helvete med tanke på att jag bara står stilla alla träningar och matcher.. Idag fick jag dock stå i mål och det gick bra :) Så bra att jag fick en tioliters hink med vatten över mig efter matchen. Hämden är ljuv säger jag bara.. Höhö.

I fredags var det gårdsfest på schemat och vi hittade Madde redan nere vid Konsum :) Det bar av upp mot gården och till en början var det bara jag och Madde som var 'barn', men sen kom även Johanna och hennes kille Johan som var en riktigt trevligt typ. Ännu lite senare kom även Jonas och Niklas och samlingen var nästan komplett, Sofia undantaget. Kanske Hampus, Felix och Olivia också.. Vi åt gott och spelade kubb och pratmakarna. Det var oerhört roligt och en sån där bra känsla i magen fanns konstant. Jag är så trygg med de här människorna så det finns inte.. Maddes förklaring på King Kong slog allt, till och med Niklas '..det är ett djur. Ja, ett djur!' när det var en mammut.. Heja! En riktigt trevlig kväll som jag behövde och saknar.

På lördagen var det som sagt match och när jag kom hem klunkade jag nästan två liter vatten innan det bar av till min moster som fyllde 60. Åkte med Stefan och Karin i deras flashiga bil med GPS och grejer, skitroligt ju :D Jag var helt slut hela kvällen och gjorde egentligen inte så mycket nytta. Vi blev tidiga och jag fick skjuts hem av Stefan och Karin vid elva. Jag skulle ju trots allt upp nio morgonen efter ^^ Det bjöds iallafall på oerhört god mat, och jag vet verkligen vilka som ska få slava i köket när jag tar studenten ;D

Idag spelades det också match och det var skönt att trycka ner de där kaxiga tjejerna i skorna. Domaren var helt mysko också och dömde helt konstiga saker, men vi klarade det. Trots att jag och Rotan försökte få liiite spänning i matchen. Men det var ingen som uppskattade det tror jag ^^ Sen var det bara att gå hem, duscha, träffa Therese och gå tillbaka till Råsunda igen för AIK-match där domaren var helt värdelös! Det var seriöst det sämsta jag sett någonsin. Han dömde fan sämre än vad domarna som dömer oss gör.. Det var läskigt.

Nu blev det ett långt inlägg och jag ska sova snart.. Jag är helt sjukt trött, den här helgen har varit ansträngande.. Väldigt ansträngande. Men rolig och varm :) Tack <3

Som du sa, det är dags att dra.

Igår var trevligt. Grill, folk, fotboll framförallt, både spelande och tittande. Det var varmt och solsken, goda grillspett och en udda paj. Trevligt helt enkelt, även om jag var helt sjukt trött och slut i hela kroppen..

Idag var också trevligt, tillbaka i skolan och alla var på jättebra humör! Det märks att skolavslutningen närmar sig och att det är sommar ute :) Vi lekte i två timmar på pedagogiskt ledarskap, Nina tänkte släppa oss en timme för tidigt först, men vi protesterade för vi ville inte ha så lång rast.. Då lekte vi fem spalter istället, och jag var i lag med Nina. Höhö, det var roligt, hon är lika konstig som jag :D Samma humor också.. Det kanske är nåt man får av skolan :o Max och Daniel var också på fett bra humör, jag och Elin hängde hos dem innan historian. Hon och Max hade passgångstävling idag. Den slutade nästan med att Max hällde kaffe på Daniel för att vinna. Men han förlorade, det är jag vittne till. Sådetså. På historian gjorde vi inte heller mycket vettigt, tittade på slutet på filmen som jag inte sett början på och bestämde till klassens dag nästa vecka. Yes, vi ska vara i Hagaparken, nära och bra :) Engelskan tänker jag inte ens prata om. Blä. Jag kommer inte klara engelska c. Elaka Max =/

Jag ska snart gå och lägga mig tror jag :D Tänkte vara tidigt i skolan imorgon och göra klart religionen, och jag måste ju försöka få nån sömn iallafall..

Bara för att jag vann en piggilin idag. Och för att färgaffären mitt emot skolan säljer sprutor med tillbehör. Men det är nog mest för att vattnet inte hunnit bli varmt riktigt ännu.

Bara stjärnorna och jag.

Ååh vad tråkigt det är! Jag gör ett arbete, jag orkar inte anstränga mig ett dugg, jag vet att jag kommer få G på det, det är omöjligt att jag får mer och IG har jag svårt att tro att jag får. Och får jag det, så synd då. Jag har iallafall gjort det och det är väl det som räknas om man vill ha högre än G på kursen. Men det är bara så jääävla tråkigt och all motivation är försvunnen, när det egentligen borde vara tvärt om när man vet att det är det sista stora arbetet på iallafall tre månader. Sen har jag klarat den här terminen, sen har jag klarat det här året. Det här jobbiga jävla året kommer jag ha klarat då. När jag är klar med jävla religionen och spanskan. Men det är ju så tråkigt! Jag har inte ens kommit halvvägs.. Och det är lockande att bara skita i det och ta ett G i religionskunskap. Men jag tänker inte göra det för jag tänker inte ha kämpat hela jävla året för ingenting. Och det är så svårt att skriva en uppsats helt fritt. Inga riktlinjer alls, inga krav på vad man ska ha med, inga frågeställningar att reflektera kring. Ingenting! Allt måste man komma på själv och det är ju jättesvårt! Blä säger jag bara! (Haha, det här var mest för att fördriva tid och för att få mig själv att inse att jag verkligen måste göra det där förbannade arbetet. Nu ska jag skriva ett par rader till.. Borde jag nämna att jag ändrat min frågeställning typ fem gånger..?)

Tell me to run.

Yes! Sommar sommar sommar! :D Jag är så glad över värmen och solen :)

Har lekt med Felicia hela dagen, vi har vandrat i stan, tittat på flak och shoppat litegrann. Sen begav vi oss till Kristineberg (det är det nya stället att hänga på, fett nice) och satt på en brygga och solade och åt jordgubbar, kex och riesen. Vi dinglade med fötterna i vattnet och jag mådde bara så bra. Felicia badade tillochmed :o I sin nya bikini! Jag har också köpt en ny idag, iallafall en överdel. Den är jäävligt snygg :D

Nu ska jag snart iväg på träning, och jag har klunkat vatten som fan.. Har nog druckit en liter på en halvtimme nu. Måste man så måste man. Är bara rädd för att middagen inte var tillräcklig. Jag blir så när det är varmt, min aptit försvinner, så jag åt inte sådär jättemycket.. Hoppas min energi inte tar slut på träningen, jag orkar inte det =/

Solsken.

Nu vet jag varför jag kämpar och orkar när det är som jobbigast. Det är det jag får tillbaka, det är ögonblicken av total lycka och bara skratt, det är de ögonblicken jag så lätt glömmer bort när allt är svart runt omkring.. Men de finns där, och de har funnits idag.

Jag, Oliver och Felicia bestämde oss för att dissa bion och spela minigolf istället. Det var roligt och Felicia var sämst :D Fast ett tag var jag illa ute, men jag klarade mig från att komma sist ^^ Iofs var det sämsta banan nånsin, inget man åker tillbaka till. Men vi hade det trevligt på en brygga i närheten sen, dit Felicia vill åka imorgon och bada :) Jag tror det blir så, om det är någon som vill bada med henne är det bara höra av er, för jag tror inte hon vill bada själv..

Sen nu på kvällen fick jag sms av barndomskompis Niklas! Han föreslog att vi skulle gå på Accelerator tillsammans, han bjuder :) Det var jävligt nice, så nu måste jag lyssna in mig på massa artister för att kunna utnyttja dagen till fullo. Jag har nästan fyra veckor på mig, det här kommer bli bra :) Min värld är lite ljusare nu, framförallt har jag ingen lust att tänka på allt jobbigt. Mailet från Ubbe värmde också, han bryr sig och han ser, trots att jag inte säger nåt. Det är så en tränare ska vara.

Let them slip away.

Blä, precis vad jag inte behövde den här morgonen.. Inte en kotte från min klass var på Saltsjöbanan och ganska fort drog jag slutsatsen att jag missat nåt och att gympan antagligen var inställd. Jag ville inte stå ensam och se ut som en idiot där nere, så jag gick upp till skolan och hamnade här i friendsrummet där jag suttit en timme nu. Jag som verkligen skulle behövt sova imorse, sist jag tittade på klockan inatt var den 02:49. Så pigg är det sista jag är. Särskilt bra humör är jag inte heller på.. Jag vill sova.

Jag skulle följt med mamma, hennes syster och mina kusiner till Irland.. Det hade varit så mycket bättre tror jag. Dessutom är Lars Winnerbäck där och spelar in sitt album. Tänk om man skulle springa på honom liksom. Det skulle vara coolt.

Okej, en dryg halvtimme kvar till psykologin börjar. Det skulle bara fattas att Mats var sjuk också.. Då skulle jag ha åkt hit helt i onödan. Då skulle jag typ börja gråta, så trött är jag ^^

Idag tog det stopp.

Jag orkar inte duscha. Jag har ingen ork i kroppen, allt försvann idag. Idag var droppen, idag blev det för mycket, idag orkar jag inte helt enkelt. Jag kommer inte orka imorgon heller, och inte på tisdag. Inte på onsdag eller torsdag heller. Jag vet inte ens om jag kommer orka försöka, jag vet inte ens om jag kommer orka något över huvudtaget. Det märker vi. Som det känns nu vill jag bara.. jag vet inte. Jag vill inte tänka iallafall, och jag vill än mindre prata och vara trevlig. För det orkar jag definitivt inte.


Var det säkerhetsvakt du var?

Nu ska jag skriva ett upprört inlägg. För jag är ganska arg.

Det är en EM-kval match. Det är Danmark som spelar mot Sverige, alltså derby. Det är på Danmarks nationalarena. Det är 42 000 personer som är där och tittar. Det är världens stämning och samtidigt självklart en högriskmatch. En supporter springer in, slår domaren, blir bortknuffad av två danska spelare och går sedan självmant av planen. Utan att en enda säkerhetsvakt rör sig ur fläcken, utan att en enda säkerhetsvakt ens går in på planen. Det var en supporter och det kan vara "okej", misstag kan alla göra. Men sen?! När supporter nummer två, ungefär tre minuter senare, springer in på ena kortsidan, tar med sig bollen, springer över hela planen och gör mål utan att någon kommer ikapp honom! Det är helt jävla sjukt! Vad i helvete är det för säkerhet? När det sen händer en tredje gång vet jag inte vart jag ska ta vägen. Tre supportrar springer alltså in på planen och springer tvärs över den utan att någon vakt gör ett skit. Om man jämför med Råsunda som jag ibland tyckt varit tafatt i sitt agerande, så är det här det sämsta jag sett. På Råsunda hinner man max fem meter innan man blir nertacklad av två gigantiska vakter och sen utsläpad därifrån. Den tredje supportern som sprang från långsida till långsida alldeles ensam blev invinkad och i princip omhändertagen av någon nisse i orange väst. Jag trodde man var utbildad för att vara "säkerhetsvakt".. Och framförallt borde de ha utbildade såna på den här sortens matcher. Nej, det är helt sinnessjukt hur det kan vara så dålig säkerhet på 2000-talet, när de vet vad som har hänt i fotbollsvärlden förut. Eller har danskarna missat det? Man kan ju undra...

Allting är försent.

Jag har lekt med Johanna två dagar i rad nu, det har varit roligt :) Igårkväll, öhm.. Tittade vi på finalen i nåt Talang 2007, sen gick vi på en långpromenad. Det var en mysig kväll och precis lagom vad jag orkade med.. Hade sovit två timmar på eftermiddagen så jag var lagom pigg. Det blev inget Lasse Lindh på Re:publik, jag hade aldrig pallat det, mådde alldeles för dåligt för att orka ta tag i och organisera. Det blev en lugn kväll i Sundby istället och det var vad som behövdes.

Idag gick jag upp kvart i elva, satte mig och gjorde en himla massa engelska, så nu är jag nästan klar. När jag hade tröttnat när klockan blev mot ett ringde jag Johanna och åkte över till henne igen. Vi solade och chillade mest, innan vi promenerade till Spånga station och hon åkte till jobbet. Jag blev lämnad ensam kvar, och här sitter jag nu, mätt och belåten och väntar på att fotbollen ska börja.

Vill även tacka Elin för att hon var så bra i skolan igår, trots min dåliga dag fick du mig att skratta, och det betydde oerhört mycket ska du veta. Du fick mig att tänka på annat och ångesten jag hade under natten försvann under iallafall ett par timmar. Tack <3

Match imorgon. Fotboll. Värme. Sol. Konstgräs. Yes :)