Dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär.

Ikväll är det svensk musik som gäller. På svenska också. Jag vet inte, jag har en förkärlek till det, jag tycker om vårat språk. Så det är Håkan Hellström och Lasse Lindh och några enstaka Winnerbäck. Det är väldigt jobbigt att jag glömde alla mina skivor hos pappa förra veckan.. All kent och all Winnerbäck. Just när jag behöver det också. Men på lördag får jag lyssna igen, wiho!

Och Johanna ringde just och gav mig beslutsångest! Jag vet inte om jag ska orka åka till henne ikväll och umgås/kolla på matchen med henne och hennes familj. Inte för att det är nåt fel på dom, verkligen inte, det är mer det att jag kommer känna mig ivägen^^ Johanna skulle plugga och packa och duscha och äta och grejer och sen ska dom åka hemifrån klockan fem i morrn bitti. Det känns som jag bara kommer störa. Men vi får se, jag har fortfarande en kvart på mig att bestämma mig innan jag måste gå till bussen. Möh.

Pratade med Elin förut också, det verkar som våra Göteborgsplaner blir bättre och bättre! :D Nu ska kanske hennes bror åka upp hit på söndagen och låna deras bil och köra ner med, och sen köra upp med den på fredagen igen. Och då får vi ju resan i princip gratis också. Plus boende. Jag tycker väldigt mycket om Elins bror redan ;D Haha, fatta kul vi kommer ha eller, fem hela dagar där nere, det känns som en hel del kommer hinnas med.. Hoppas det blir av också :)

Kommentarer
Postat av: johanna

5 hela dagar :O!! ska du lämmna mig ensam hela lovet :(

Postat av: Elin

Mohaha...det kommer bli grymt!

2006-10-11 @ 22:00:45
URL: http://www.elinwallen.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback