I don't feel like dancin.

Puh, jag överlevde. Jag ville verkligen verkligen inte gå till skolan imorse, av en anledning som jag inte vill berätta här. Det berodde på en person iallafall, och det var nästan så jag stannade kvar i sängen. Men jag tog tag i mig själv och gick dit, och det gick bra. Det känns bra att Max märker att jag inte trivs med den här personen också, utan att jag ens sagt nåt. Nej, bra lärare finns det gott om i skolan, och Max är en av dom :)

På tunnelbanan hem kom jag på den briljanta idén att göra kladdkaka när jag kom hem. Att jag alltid misslyckas! Jag förstår verkligen inte. Okej, den var god och så, men helt jävla rinnande inuti, och så ska den ju inte vara =/ Liksom, när man hade skurit en bit rann resten av innehållet i kakan ut genom det hålet.. Jippie. Näej, jag ska be Lova baka kladdkaka till mig nån gång, hon är nog bra på det, hon borde vara :D

Jag saknar min bror. Kom på det nu, det var fan tre veckor sen jag träffade honom sist.. Kanske ska ta en sväng hem till honom på tisdag efter skolan eller nåt, om han inte jobbar. Det är det som är bra med hans jobb, han kan liksom vara ledig mitt i veckan och då kan man träffa honom. HA! Nu fick jag bästa idén på vad vi ska göra. Jag vill ha revansch i den där badmintonmatchen vi spelade för nåt år sen när jag fick storstryk.. Nu jävlar :D Iofs har han typ asbra kondition och allt, men jag..öhm..spelar ju fotboll?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback