Och du trodde vadförnåt?

Spenderat kvällen hemma hos Johanna, det var trevligt! Länge sen vi sågs, vi är ganska dåliga ibland.. Men jag saknar verkligen att inte gå i samma klass som du längre =/ Jag skrev iallafall ett väldigt bra inlägg i hennes blogg som jag tänkte publicera här med, för det var lite kul om jag får säga det själv^^

HEJ
Det finns en teori: Jag tror Stig har blåst bort. Det tror inte Johanna, "inte lilla Stig". Dessutom tror min mamma på allvar att jag sörjer honom. Det är nog bara Johanna som gör det, det var bara för henne som han betydde något. Det kan verka hemskt att skriva, men så är den bittra verkligheten. Okej om Stig var en kompis till mig som jag berättade alla mina hemligheter för och som jag sov med så var han ändå inte så mycket för mig som för Johanna. Han var liksom.. För liten. Eller för ful, jag vet inte riktigt vad felet var. Jag hann aldrig fråga, när vi väl kom hem från Gotland var han ju en fiskpinne (hahahahahahaha) och då gick det ju inte så bra att prata med honom. Dessutom var han kall och sova med, så det blev inte mycket mer av det. Istället fick han sin plats i en liten låda som vi "grävde" ner i en buske. Jag tror han trivdes bättre där, det känns som så. Det är han och busken nu, och både du och jag Johanna måste inse det. Han vill inte vara med oss längre och det är ödet och det är vad vi måste acceptera. Vi har iallafall varandra.
HEJDÅ - Cissi, med rätt att blogga.


Och för övrigt är det helt sjukt kallt ute. Jag ska ha vantar imorrn tror jag, beroende på vad jag och Therese ska göra. På onsdag tänker jag iallafall verkligen ha det, då går jag ju hemifrån tidigt och kommer hem sen. Eller, tidigt och sent för mig, men kanske sent och tidigt för andra. Med andra ord, jag går hemifrån vid tio i åtta och kommer hem vid tre-halv fyra kanske. Och då är det ju kallt ute. Eller? Det märker jag, och om det är det så har jag vantar iallafall :D Ska bli galet skönt att vara ledig imorrn. Har iofs en del plugg jag borde klara av, men det löser sig.


All alone I fall to pieces.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback