How come I feel so lonely when you're not around?

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL ANNA!! :D :D :D <3

Talet artar sig och nu har jag börjat hamna runt fem minuter ganska exakt igen. Det känns bra, eftersom det igårkväll var typ 5,20.. Pappa frågade vid middagen varför jag inte åt något, och jag kom på att det är för att jag är nervös. Redan.. Seriöst, jag kommer må fysiskt dåligt imorgon. Jag är så jävla nervös :( Jag hoppas bara jag får göra det imorgon också, så jag har det gjort. Det här kommer gå bra, jag kan!

Idag har vi inte gjort så mycket vettigt på någon lektion egentligen.. Vi pysslade på lunchrasten och fixade delar av Annas present och gjorde det snyggaste grattiskortet nånsin :D Trots att både Elin och Micke tyckte det var slöseri med pez.. ^^, Pingis hann vi spela, och jag var bäst ända till Max kom och skulle vara med =/ Nationella hade vi också, och det gick väl hyfsat. Jag kommer aldrig kunna sitta i fem timmar och skriva på onsdag, med tanke på hur ont i handen jag hade efter en timme =p

Och jag och Felicia har en tvångstanke.. Vi kom på den idag för att vi lurade Shermin och jag tycker vi ska leva efter den nu. Fast bara ibland. Vi kan inte åka med bussar som börjar på 4. Det vill säga att vi bara kan åka med en buss eller saltsjöbanan från skolan.. :)

Kommentarer
Postat av: fesse

Vi får kommapå mer tvångstankar bara föratt jävlas med folk!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback