Välkommen.

Haha, jag gillar att min blogg nästan fungerar som ett forum :D Om ni vill kan man säkert fixa användarnamn och lösenord också, så ingen annan kan utge sig från att vara er :o

Måste även tipsa om dagens inlägg i Felicias blogg. Hahaha, fan vad jag garvade :D Även kommentarerna är roliga..
http://detvackraste.blogspot.com/2007/02/neverland-here-i-come.html

För övrigt är min pappa väldigt snäll. Han gav mig en alla hjärtans dag present :o Vet att det inte är den dagen förrän imorgon och att jag i föregående inlägg klankade ner på alla hjärtans dag, och det gör jag fortfarande. Jag tycker fortfarande att det är en helt onödig dag. Men det hör inte till saken, jag kan trots allt inte styra över vad min pappa gör. Right? =p Så, ville bara försvara mig i förväg, eftersom folk annars skulle hoppa på mig. I know you people! Iallafall så fick jag ett par högtalare till mobilen! Jättevälkommet och galet bra ljud. Iallafall om man jämför med högtalarna i själva telefonen.. Här hör man basen och det är stereoljud och grejer. Tack pappa!

Har även spenderat ett par timmar tillsammans med Therese idag, det var jättekul :D Fast iofs, det finns ingen gång man har tråkigt med den människan, så vad hade jag förväntat mig? Det som chockade mig mest, och som jag fortfarande är jättechockad över är att en kille i våran mellanstadieklass har gift sig! Typ jaha? Okej han var zigenare (romer kanske det heter..jag vet inte) men ändå. Gift? Nu? Det är typ jättejättekonstigt..

Kommentarer
Postat av: Ina

nämen gud :O vem har han gift sig med?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback