Det finns sånt som skrämmer mig mer.

Jag är ganska dålig måste jag säga.. Åkte in till stan med förhoppningen att hitta en massa bra kläder jag kunde köpa. Tjena. Mitt braiga humör försvann redan innan jag hann gå utanför dörren, råkade få reda på en sak jag inte ville veta. Jag är bra korkad ibland, men sen gick humöret stadigt uppåt tack vare diverse olika saker =) Befinner mig just nu hemma hos Ina i hennes säng medan hon står och 'provsminkar' sig inför nyår. Vi hittade en klänning till henne, jag trodde det skulle ta hela dagen, men icke :D Vi har även ätit här med Inas mamma, det var också trevligt. Snart ska vi baka kladdkaka och Felicia och Anna kommer hit och fikar ikväll. Och jag har hittat en massa nya favoritaffärer! Hela galet, typ fem stycken på en och samma gata! Jag kommer hänga där, funderar även på att söka jobb i någon av affärerna, man får säkert personalrabatt :)

Det mest udda händer ju på tunnelbanan in till stan.. Herregud. Jag blev typ.. Uppraggad av en kille i kanske 20-års åldern skulle jag gissa.. När han började prata om att jag skulle följa med honom och hans kompisar med deras båt och gå ut med honom på Stureplan imorrn kände jag att det var dags att gå av.. Så jag kom två stationer, sen flydde jag av och avböjde hans erbjudande om hans nummer.. Okej om han hade varit snygg, men han var varken det eller trevlig. Eller, trevlig var han väl, men han var lite väl på..

Och du Farbror Eko, jag tror två ögon ser ännu mer än ett öga :o Vad är det som det där ögat har sett förresten? Och vem är du? Eller det kanske du inte vill svara på, du är säkert en sån där hemlig stalker som  vet allt om mig genom att bara läsa min blogg.. Eller nåt. Det vore spännande om du var det iallafall :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback