Hej jag har tråkigt.

Haha, jag har lite tråkigt ikväll eftersom jag inte orkar göra något. Hittade en massa frågor i en annan blogg, så jag tänkte att jag ska uppdatera med dom frågorna en gång i månaden typ, det kan bli lite spännande! ..Öhm.. Kanske iallafall :D

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt.

Humör just nu: Trött med annars helt okej.
Favoritgodis: Är lite svag för choklad för tillfället, mjölkchoklad.
Är det nåt du absolut inte äter: Rotmos och broccoli. Sen äter jag allt ;D
Kläder just nu: Rosa strumpor, jeans och ett randigt linne.
Musik just nu: Rancid - Fall back down.
Vad sa du senast: "Jag ska dricka vatten."
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Haha, öhm.. Åttitalet, lätt. Eller, är det en tidsepok..? Om inte så vet jag inte, stenåldern kanske :D
Sommarplaner: Det var ju just sommar? Nästa sommar tänker jag bli ännu brunare och ha ännu roligare, om möjligt..
Fisk eller badkruka: Beror helt på väder och kläder. Men är det sommar så badar jag gärna!
Saft eller alkohol: Beror också helt på. Oftast beror det på humör.
Längd och vikt: Jag är väl en 174 tror jag eller nåt. Vikt har jag ingen aning om, jag tycker inte om vågar.
Hur många kuddar sover du med: Tre, fyra stycken sådära.
Favoritväder: Sol, värme och inte ett moln på himlen, då trivs jag allra bäst!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Om man redan är fast på ön kan man väl inte ta med sig nåt? Kanske därifrån! Då skulle jag ta med mig det fina vädret, en palm att plantera hemma och nåt gulligt djur kanske..
Spelar du nåt instrument: Jag spelade flöjt när jag var liten och gitarr fram till strängarna gick av..
Morgon- eller nattmänniska: Tycker om att vara vaken på natten och sova på morgonen, men har inga större problem att komma upp om jag måste..
Sparare eller slösare: Sparare skulle jag nog säga. Snål säger andra ^^
Vem är viktigast för dig: Vem? Taskig fråga, den som inte blir vald kommer ju bli ledsen, men det finns många som är viktiga för mig, på olika sätt. För djup fråga för att diskuteras nu ;D
Bästa film: Offside kanske, jag vet inte. Kollar inte på film så ofta.
Tror på liv på andra planeter: Lätt!
Kommer du ihåg din första kärlek: Haha, ja tyvärr :D
Älskar du henne/honom fortfarande: Vad tror ni? Det var fanimig tio år sen nu tror jag.. Ehm, nej är svaret.
Har du några homosexuella vänner: Vän och vän. Bekant.
Tror du på mirakel: Nej, inte när det gäller mig själv iallafall.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nope, eller för vissa är det väl, men jag tror inte helt på det ändå.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, ibland för tolerant än vad som är nyttigt tror jag.
Ser du på kärleken som ett misstag: Ett fett JA på den frågan.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två är lagom och bra.
Bio eller promenad: Promenad om det är en trevlig person, bio om det är nån tråkig jävel^^
Är du kittlig: Det beror väl på vem som kittlar ;D
Snarkar du? Det hoppas jag verkligen inte :|
Stjärntecken? Oxe.
Rädd för insekter? Nope, jag är jättemodig!
Äckligaste insekten: Myra. Hua..
Största svaghet: Alldeles för känslig, tar åt mig av fel saker. Och väldigt dålig förlorare, det är nog inte heller så bra.
Det här är jag bra på: Skratta och dricka vatten!
Bästa bok? Svår fråga igen, men Pojken som kallades Det berörde ganska väl.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Superkraft? Nåt övernaturligt alltså? Typ vara bäst? :o
Vad vill du jobba som? Inom något yrke där man träffar mycket människor och inte sitter vid ett skrivbord dagarna i ända.
Chips, morötter eller godis? Chips för tillfället, känns som godis inte är min grej längre.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Räknas det här? Annars; nej.
Har du nån flickvän/pojkvän? Eftersom jag ser på kärleken som ett misstag så kan ni ju gissa. Nej.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Det vore lite fränt med en piercing, men jag vet inte vart. Inte ens om heller.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Ganska så stökigt för jag tycker städning är bortkastad tid :D
Gungar du på stolen? Om jag får tillfälle; ja. Typ det enda jag gjorde i mellanstadiet ju :D
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Det vill jag hur gärna som helst göra! Bring me!
Vilken hand håller du gaffeln i? Om jag skär så håller jag den i vänster, om jag bara äter med gaffeln har jag den i höger.
Hur är din drömtjej/kille? Ha, bra fråga. Omtänksam, rolig, ställer inte för mycket krav och förstår sig på andra människor. Jag vet inte, herregud, det är inget jag går och tänker på ju!
Hur många syskon har du? Ett, vid namn Stefan vid ålder 27 om det är intressant.
Vad är du mest rädd för? Ensamhet.
Är du rädd för blod? I stora mängder kan det väl vara lite äckligt..
Saltar du på maten? Jafan, oftast innan jag ens smakat^^
Gillar du att sjunga? Hellre än bra.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhäll-beteende. För jag tycker det är intressant att lära sig hur andra människor tänker och varför de tänker som de gör.
Anser du att du är stark? Inombords; ja. I musklerna; delar av dom, typ benen.
Brukar du sola? På sommaren är det ett av mina intressen, ja.
Röker du? Nope.
Snusar du? Inte det heller.
Använder du knark? Knark? Skulle aldrig komma på tanken..
Kaffe, te eller inget? Efter många försök så, nej inget av det.
Har du en besatthet? Det har jag nog. Jag är besatt av musik som är bra för själen, typ kent och Winnerbäck. Men även av annat, som att alltid ha kontroll över mig själv och andra.


Puh.

Helt sjukt hur trött jag är. Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och sova till imorrn bitti.. Har spelat match idag, och jag fick spela back första halvlek! Och sataaan vad roligt det var och sataaaan vad trött jag blev :D Typ andra gången på hela säsongen som jag spelar ute så jag är ju inte direkt van.. Sen att jag är jätteförkyld gör ju inte saken lättare, trodde jag skulle dö i början av första. Men sen fick jag stå i mål i andra, det var ju mindre kul.. Fick kramp i fötterna och ena vaden vid varenda jävla in/utspark. Inte det skönaste, känns som jag kommer ha hyfsat ont i vaden imorrn också.

Lekte med Johanna igårkväll också dessutom. Jag förstår inte varför vi alltid lyckas hyra dåliga filmer.. Men han i videobutiken var iallafall rolig^^ Han kunde följt med hem som jag föreslog, fast direkt efter jag sagt det kom jag på att det kunde ju misstolkas lite.. Men jag tror inte han tog det så =p Träffade en annan Johanna också på bussen när vi skulle dit, min barndomsvän =) Hon och lilla Joppe, en söt liten vovve. Och den jävla busschauffören var helt konstig, pratade fjolligt gjorde han också. Möh.

Jag orkar inte skriva nåt, är jättemätt, har ätit fisksoppa idag här hos pappa. Och vad åt jag igår hos mamma? Fisksoppa. Jovisst är det bra med skilda föräldrar när man får samma maträtt två dagar i rad ;D Och ledsen att jag inte följde med och fikade, men jag hade verkligen inte orkat. Stupade på soffan här hemma när jag kom hem och har knappt gått att prata med. Så ni hade nog inte haft nån större glädje av mig ändå^^

Som om stämningen fanns kvar.

Oj, helt plötsligt blev jag jätte sentimental.. (HA,smaka på det ordet ni!). Vet inte vad det beror på alls, men när vi hade käkat klart och jag var påväg till mitt rum kände jag bara Winnerbäck. Det var halv-mörkt i mitt rum, så istället för att tända taklampan och få värsta spotlight-ljuset så tände jag bara en liten lampa i fönstret. Och jag måste erkänna det, men för första gången sen vi flyttade hit, vilket är två eller tre år sen, jag har ingen koll på åren, så känner jag mig lite hemma. Det känns som förut, som när vi bodde i Bromsten. Och fan vad jag har saknat den känslan, känslan om att det här är mitt rum och nej jag vet inte. Det är svårt att beskriva för någon som inte varit med om det, som inte förlorat hela sitt liv och hela sin barndom på ett par månader.. Om jag inte lägger band på mig nu kan det hända att det här blir ett jävligt känsligt inlägg och jag vet inte om jag vill det.. Men ändå så vill jag så gärna berätta för alla hur jag känner, så kan ni förstå varför jag är som jag är och reagerar som jag gör ibland. För jag tror att det beror mycket på det som hände i sjuan eller när fan det var, åttan var det kanske. Jag har förträngt det så jävla mycket att jag inte kommer ihåg när det var, men jag vet att det var dagen innan vårterminen började och dom sa att jag inte behövde gå till skolan om jag inte ville. Och att jag grät. Och att alla andra också grät, i mitt rum. För det var jag som lämnade först, det var jag som agerade och Stefan kom upp till mitt rum strax efter. Och den kramen kommer jag aldrig glömma, då visste jag vad syskonkärlek var, då visste jag att han aldrig aldrig skulle överge mig. Oavsett vad som hände i det som en gång varit våran familj. Ända sen den kvällen har inte mitt liv varit sig likt, jag tror jag hade levt ett så jävla annorlunda liv om jag bott kvar där, om jag umgåtts med alla mina barndomsvänner fortfarande. Jag vill iallafall tro det. Det känns dumt att skylla mina misslyckanden och mitt liv på mina föräldrar, men faktiskt. Det får dom ta, så mycket tårar dom gett mig så får dom fanimig ta det. Att dom dessutom inte ens vet om det är väl bättre, för om dom visste, oh herregud. Det kommer jag också ihåg från den tiden, det tog ju ända till juni innan mamma flyttade och till juli innan huset inte var vårat alls längre. Men Stefan bodde i malmö då fortfarande, och av någon anledning tyckte mamma och pappa att det var jobbigare för honom, för att han fick en "chock" varje gång han kom hem, att så mycket förändrats sen sist. Men hur tror ni det var att leva mitt i det då?

Nu ska jag gå och möta Johanna vid bussen! :)

The only thing worse than not knowing, is you thinking I don't know.

Varför blir det alltid fel när jag ska vara smart? Eller, smart försökte jag väl inte vara, men fyndig kanske är mer rätt ord. När jag satt på 53an tyckte jag att det var ganska behagligt, så jag gick varken av i slussen eller centralen utan åkte hela vägen till odenplan, där 515 går ifrån, som går hela vägen hem till mig! Okej, det var skönt att åka buss till Odenplan, sen var jag ju trött på det.. Och jag hade ju ingen lust att åka tunnelbana, det skulle bara bli ännu krångligare. Så jag åkte den där förbenade 515, hade solen i ögonen heeeela vägen, kunde inte andas för min jävla förkylning och var jättevarm. Nej, det var ingen höjdarresa, tog en timme och tio minuter att komma hem, istället för en halvtimme typ. Men vad har jag då lärt mig av det här? Jo, att det inte är så kul att åka buss som man kan tro ibland!

Dagen i övrigt har flutit på rätt bra/fort. Det känns ganska bra att rektorn är med på alla våra lektioner med Olga. Men jag stör mig på att hon lyckas ganska bra när rektorn är med, jag tror hon kanske skärper sig eller nåt, för när inte rektorn är där, det är ju då allt det uppenbara händer. Jag är lite rädd för att rektorn inte ser vad som är fel med henne, trots att hon kan ha en diskussion med klassen utan att komma fram till nåt. Liksom, vi elever diskuterade en sak, och Olga en annan kändes det som. Hon hänger liksom inte med i svängarna och ska utveckla allt så jävligt. Och som Anna sa: Hörde du vad hon sa? Vi ska inte säga våra egna åsikter. Vad fan är det hon håller på med hela tiden då? 'jag tycker och jag tror'. Nej, jag hoppas Olga försvinner snart så man kan börja tycka alla lärare är bra igen ^^

Annars hade vi rätt kul i matsalen när vi diskuterade vad som pågick i personalmatsalen när Daniel, Arild, okänd lärare, Peter och till slut Max kom ut därifrån. Vi kom på att dom hade haft öråd och Max hade vunnit. Stackars Daniel blev utröstad först för han hade försökt ingå i en pakt med dom andra, men dom hade lurat honom, blåögd och snäll som han är stackarn. Öhm, ja, lärarna på min skola är lite udda, därför skulle inte det här förvåna nån av oss om det verkligen hände..

Nu ska jag lägga mig i min säng och sova lite tror jag, det är jag värd efter allt bussåkande!

Guld är inte det enda här som glimmar

Jag har kommit på det! Det är JAG som för otur med mig gällande fotboll! Jag borde hålla mig så långt bort från en fotbollsplan som möjligt, för så fort jag är där går det ju fan dåligt. Fast jag var iallafall bäst som linjedomare, måste varit den bästa domaren nånsin haft. Jag viftade vilt varje gång bollen var ute och pekade rätt, även om inte domaren litate på mina domslut alltid.. Möh, jävla översittare! Bara för du får betalt och råkar ha en röd domar-tröja!

Johanna drog upp våran fjällenresa på msn just. Hon satt och kikade på bilderna därifrån, och det kan ju vara spännande. Fan vad jag saknar den veckan, det var sjukt roligt! Haha, som när vi (Johanna) var så jävla trött på att åka och verkligen verkligen inte ville åka upp med liften och åka ner på rätt sida en sista gång. Så vi kommer på den smarta idén att ta av oss alla grejer och promenera bort. Puh, det var nog det jobbigaste vi gjorde på hela veckan, jag släpade på jävla skidor och stavar och hon på sin jävla snowboard. Samtidigt som Sverige spelade OS-final mot Finland, så jag har för mig att vi gick där och hejade på Sverige :D Och Per Martin Vilhelm Åberg. Jag tror vi båda blev lite kära i honom, eller iallafall besatta. Inte ens det tror jag, han var bara nån att haka upp sig på och titta över överallt. Han var tuff iallafall. Jag vill åka upp nästa år igen, fatta att dra med alla tjejer och åka upp och bo i en stuga precis vid backen! Fy sataaaan vad roligt vi skulle ha det! Och typ dra med Mattias, Alexi och Sparring också, så det blir ännu mera liv i luckan! Jag tror vi skulle avlida av garv, helt ärligt.

Elin sa förresten förut att hon hade laddat hem ett 1 timme och sju minuter långt avsnitt med Anki och Pytte! Fatta vad grymt :D Sen ska vi se på fyra timmar Kvarteret skatan för att sen avsluta med Da vinci koden. Och dricka källvatten till det. Då kommer vi typ också skratta ganska så mycket och om jag känner mig själv rätt kommer jag få överskottsenergi och bli övertrött och bli allmänt jättejobbig. Mer än vanligt, jag tror inte nån i skolan sett mig sån på riktigt nån gång. Fråga Johanna, hon vet.. =p


Dessutom vill jag ha filmtips! Massa bra filmer! Mamma ska bli medlem på nån sida där man kan hyra film, så ska man typ skriva in vilka man vill se, så jag behöver lite tips. Är inte så insatt i filmvärlden, det är inte mitt största intresse direkt. Men man kan ju ändra sig ;D


Aum.

Det här är inte sant.. Jag har typ blivit sjuk. Igen. Jag var ju fan sjuk för bara två-tre veckor sen! Och om jag nu skulle bli sjuk, kunde jag inte blivit det för en vecka sen, har ju inte spelat match eller tränat sen dess ändå så. Nu ska jag ju spela match både lördag och söndag och sen börjar träningarna igen nästa vecka. Så jävla typiskt. Vet ju inte hur jag ska göra heller, antingen så spelar jag, för jag måste ställa upp lite nu, jag har dissat så jävla mycket. Men då riskerar jag ju att bli sjukare och inte kunna träna nästa vecka, och det vill jag verkligen så det kommer jag säkert göra ändå. Och om jag tränar, DÅ lär jag bli väldigt sjuk och då kommer jag ju vara sjuk när vi åker till Göteborg.. Nej, jag tänker bli mirakelfrisk idag och imorrn! Någon som vet nån bra friskhetskur som de vill dela med sig av?

Ska iväg till skolan om typ fem minuter. Jag älskar torsdagar, jag säger som Ina: Jag lever på torsdagar, hela veckan går jag och tänker på att på torsdag, då börjar vi halv ett. Det är så skönt! Kunna sova ut på morgonen, ta det chill och njuta på morgonen. Synd bara att det är kass väder, jag hade gärna sett lite sol idag med. Men jag gissar att regnet som var nere i Göteborg och härjade igår kommer upp hit idag. Och jag som ska kika på fotboll sen. Möh.

Därför avslutar jag med en bön till Gud (haha,herregud, jag tror jag har blivit skadad nånstans..) Gode Gud, gör så att det inte regnar idag/ikväll och gör så att jag blir frisk så jag kan spela fotboll igen! "Auummmmmm" - Ina fattar ;D


Höhö, jag tycker om att härmas!

(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) varit hög
(x) varit full
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) hoppat i sängen
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) ätit en myra
(x) skolkat
( ) sett någon dö
(x) flugit (flygplan alltså..)
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
(  ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel (haha Johanna, jag vet vad du tänker på)
(x) varit ensam
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse (orientering kallas det va?)
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
(x) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(/) sagt till en främling att du älskar honom/henne (ett halvt kryss)
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att du inte fått luft
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears -skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Mattelektion.

Oh, inte varje dag man har mattelektion i en datasal. De har skaffat nån internetsida där man kan få hjälp och testa sig själv och grejer och stuff like that. Ganska smart faktiskt, jag är asimponerad. Sen hur mycket den kommer användas är ju en annan fråga.. Jag har egentligen inget vettigt att skriva, jag är bara tom efter igår. Det var det sämsta jag sett i år. På två år. AIK spelade som de gjorde det året de åkte ner, dåligt var det. Inte en pass rätt, inga löpningar, inget jävlar-anamma. INGENTING! Det var så sjukt jävla dåligt och när man spelar så förtjänar man inte att vinna. Därför vann Bajen. För att AIK var så sjukt jävla dåliga och så sjukt jävla otaggade. Och publiken? Öhm, det var det sämsta jag vart med om också. Okej, vi kom rätt sent och hamnade rätt långt ner. Men vafan, är det derby så ska det vara drag på hela läktarn. Det ska vara som mot Djurgårn i våras, det var grejer det. Då var jag så jävla hes, kunde knappt prata vanligt. Nu satt jag ner emellanåt för att jag ville inte se, jag ville inte se hur spelarna skämde ut sig på planen, hur de var tafatta i varenda närkamp och hur Örlund fick jobba helt jävla ensam mot elva bajenspelare. Han fick bara en femma av tio i betyg i DN, men han var fanimig värd iallafall en sexa eller en sjua. Och ska man jämföra med resten av laget ska han fanimig ha en tia. SÅ dåliga var alla andra. Det var han, och bara han, som räddade AIK från nåt ännu värre.

Men jag lyckades och jag vågade ta mig till skolan idag, jag tänker inte vika ner mig. Det var AIK som spelade, inte jag. Jag kan inte styra vad spelarna gör på planen, allt jag kan göra är att sjunga halsen av mig. Och det gjorde jag inte, men helt ärligt har jag ingen lust att ge och offra så mycket, när vi inte får nånting tillbaka. Om spelarna verkligen hade kämpat och man hade sett att de gjort allt för att försöka vinna den här matchen så hade jag sjungit. Då hade det varit värt nåt, men när man inte får betalt för de pengar man lagt ut, den tid man slösar och de känslor man upplever, då känns det värdelöst. Såhär kändes det inte ens 2004 när de var som sämst, för då var varje match såhär och man hade vant sig typ. Nu har det gått så bra hittils och de har inte spelat såhär dåligt på hela säsongen och då är man inte van. Dessutom som jag mår för tillfället kan jag inte ta sånt här heller, det blir för mycket liksom.. Varenda minsta lilla motgång blir jättestor och det finns inte ord för hur ont den här förlusten gör i mig, för det handlar om mer än bara en förlust. Det är ett helt liv, en hel livsstil. Hela jag.

Och när hissen är som fullast, tryck in alla knappar

Det var väl ett jävla klagande på mig nu då! Jag kanske har gjort min egen tolkning av låten? vavava? PRECIS! Dessutom gör även den bäste fel.. Som Micke skulle ha sagt; även solen har sina fläckar. Så^^

Kunde för övrigt inte gå till skolan imorse. Hade sån jävla mensverk, satt dubbelvikt i en och en halv timme. Kunde inte göra nåt över huvudtaget.. Hade innan dess legat i sängen från fyra till halv åtta och haft så jävla ont. Tänkte att jag skulle gå upp, ta en ipren, käka frukost och sen vara fit for fight. Jo tjena, den där jävla iprenen hjälpte ju inte på långa vägar, och nån frukost fick jag ju inte i mig. Så då satte jag mig i mitt rum och bara satt. Det gick över sen vid tio, då blev jag ashungrig istället. Är inte van att inte äta frukost ju.. Så jag läste klart häftet om Antiken, sen skulle jag göra köttbullar och makaroner hade jag tänkt. Möh, trodde jag ja! Det fanns inga köttbullar =/ Fick värma mat i micron istället, så nu är jag mätt men har ont i magen igen. Gah, jag hatar att vara tjej! Nån frivillig som vill byta? :o

Tänkte att jag ska börja göra hemtentan snart.. Ska bara samla lite kraft. Skulle ju börjat med den igår, men det blev inte så, det blev en mellandag, jag pluggade ingenting alls. Och jag orkade inte ha dåligt samvete för det heller, för hemtentan och etik och livsfrågor är det enda jag har den här veckan, och båda är till fredag, så jag hinner. Lätt.

Haha, lyssnar på bästa låten :D Fronda - irritationsmomentet. Så jävla klockren!

Jag lämnar aldrig papper på mitt utedass, och betalar bussbiljetten med en tusenlapp.
Så fort du ser Daniel från Idol skrik då krulltott, annars tar jag med mig hejaklacken till ditt bröllop.
Och när nu hela stället har en tyst minut, imiterar jag modem och spelar sinnessjuk.

Typ så fortsätter den ^^,

Peter var glad idag. Och det är måndag.

Jävla Max! Har haft den där låten på hjärnan ända sen engelskan nu. Fast Anna var snäll och lärde mig andra versen, och jag lovade att skriva ner hela sången här. Så då gör jag det nu :) (haha, snacka om lite svårt att skriva när man lyssnar på annan musik eller?)
Var bor du lilla råtta? - I din hatt!
Vad gör du klockan åtta? - Jagar katt!
Hur många ungar har du? - Sjuttitvå.
Hur mår din gamle far din? - Si och så.

Vad gör din fru Lovisa? - Steker glass.
Vad vill du ha att spisa? - Korv och jazz.
Vad vill du ha att dricka? - Hallonbål.
Vad har du i din ficka? - Fyra hål.


Hoppas alla andra också får den på hjärnan nu, skyll på Max isånnafall. Och jag var fett effektiv på engelskan, på tal om det. Gjorde min spanskaläxa, så nu slapp jag göra den hemma =) höhö

Hum, skrev ju ett inlägg i skolan också, men eftersom våra datorer är fucked-up (det är antagligen ettornas fel. Eller Peters, han sitter och har skitkul och förstör) så gick det varken att publicera det, spara det i utkast eller ens spara det på datorn. Men det var inget viktigt jag skrev, förutom en massa om Elin ;D Men tyvärr, jag hade min chans att skriva nåt bra om dig, men ödet bestämde att det inte skulle bli så, och det har vi ju lärt oss i svenskan; man ska inte försöka påverka ödet. Därför vågar jag inte skriva nåt om dig mer nu, man vet ju aldrig vad som kan hända :o

Kom iallafall hem vid kvart över tre och tänkte vara jätteeffektiv och läsa igenom häftet till svenskan, så jag kunde börja på hemtentan. Vad bra det gick, låg bara och sjöng i sängen och tänkte på hur bra LW är.. Men det var skönt det med, jag är faktiskt inte stressad än, har nästan inget annat att göra den här veckan, så jag kommer lätt hinna. Mitt mål är att bli klar till torsdag eftermiddag eller nåt, så jag kan åka och kika fotboll på kvällen sen.

Haha, jag kom iallafall ihåg rubriken jag skrev förut :D Elin hade kommit in i lärarrummet, och Peter hade tydligen, jätteglatt, sagt HEJ ELIN! Det hör inte direkt till vanligheterna, han är den enda läraren som kan gå förbi tio elever som säger hej, utan att hälsa tillbaka. Det är det som gör honom så cool. Bland annat ;D Vi kom på att anledningen till att han var så trevlig måste vara att det är måndag, och han fortfarande lever kvar i helgen. Haha, jag undrar verkligen vad han gör på helgerna.. Fatta att umgås med Peter en hel helg, satan vad spännande! Det borde varit priset i tipspromenaden! Men seriöst, jag kan inte tänka mig honom gå ut och ta en öl typ. Eller ännu hellre; tänk er Peter dansa :D Han kanske är skitbra på det :o Värsta hiphoparn i hemlighet.. Haha, jag är lite trött..

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig, än i dig, förlåt.

Söndag. Ibland känns det liksom som att söndagar är gjorda för att ha tråkigt på. Har inte gjort ett skit idag, inte nåt kul iallafall. Däremot har jag pluggat matte! Prov imorrn och satan vad det kommer gå åt helvete. Jag förstår ju när jag läser hur man gör, men när jag ska göra det själv... Nej, då blir det bara fel. Så för att slippa plugga matte så bestämde jag mig för att dammsuga hela lägenheten. Så det har jag också gjort, helt frivilligt :o Är lite förvånad över mig själv, men vad gör man inte för att slippa plugga? ^^ Fast mamma har inte märkt det ännu, jag förväntar mig en massa beröm sen när (om) hon upptäcker det!
Har kollat på LW-dvdn också som jag fick av Fredrik i somras. Hörde en låt med honom igår när vi var ute, och då insåg jag att det var jävligt länge sen jag lyssnade på Lasse.. Har bara lyssnat på en massa Takida och Fall out boy dom senaste veckorna. Men så idag ändrade jag på det, det har varit Lasse i stereon hela dagen, och sen dvdn. Den är så skön, speciellt bakomfilmen. Han verkar vara en så härlig person, verkligen världens snällaste. Tänk att ha honom som pappa. Jag skulle inte tacka nej. Haha, det är inget fel på min pappa, men Anna håll med mig, det vore inte helt fel!
- Vilken frukt tycker du bäst om Idde? Är det den förbjudna frukten?
- Apelsiner är gott tycker jag.

Derby på tisdag. Måste erkänna att jag längtar. Men jag är även lite nervös, har läst på lite olika ställen att bajenfansen uppmanas att storma planen i aik-tröjor.. Moget värre liksom. Nej, jag hoppas det blir ett bra derby, både från spelarna och publiken. Att det får spelas till slutsignalen och såklart att aik vinner. Annars kan jag inte gå till skolan på en vecka typ =p Så illa är det, så viktigt är fotboll för mig. Är glad över att jag slipper spela match idag också, jag orkar inte misslyckas mera. Har bara en match kvar att spela den här säsongen, om en vecka. Sen slipper jag det där jävla helvetet, då kan jag kanske börja må normalt igen.

I want you in my life

Nu har jag pillat klart med alla färger på bloggen. Är faktiskt rätt nöjd, för att aldrig ha gjort en hemsida och därmed inte kunna nåt alls så är jag stolt över mig själv att jag lyckats ändra så pass många saker som jag faktiskt gjort. Och mycket tack vare Johanna också :)

Det här ska alltså bli en glad blogg. Jag kommer bara skriva här när jag är på bra humör, eftersom jag inte ska skriva nåt om hur jag mår och när jag är nere och så vidare. Det ska förhoppningsvis vara roligt att läsa här, jag tycker om att göra folk glada =)

Har spenderat hela dagen i princip ute på Lidingö, skulle heja på min käre bror när han sprang Lidingöloppet. Herregud, jag skulle aldrig frivilligt springa tre mil. Okej en mil, men tre? Nejtack. Han stackarn var helt slut, men han tog sig runt, det var duktigt tycker jag! Sen åkte vi hem, lagade mat, jag åt som en stressad häst och sen åkte jag hem till Sanna. Hon fyllde år igår, så vi var ett par (ganska många) där och "firade" henne. Kan inte låta bli att sakna att gå i Sundby när jag träffar alla.. Det var faktiskt en jävligt bra tid, även om man inte insåg det då. Men tiden som är nu är också ganska så bra, faktiskt ;D Och antagligen kommer jag sakna den med sen när den är över. Men det är senare problem ^^,


Once again

Johanna fick mig att starta en officiell blogg igen. Vi säger så iallafall, det låter bäst. Nackdelen är att det antagligen kommer bli väldigt ointressant att läsa, men det är inte mitt problem. Johanna stör inte mig när hon sitter här. Bara så hon vet. Nu får hon sätta på en låt också. Jag är väldigt trött faktiskt också. Det är därför jag skriver korta meningar. Ina vet att jag har en förkärlek till det. Höhö. Jag har egentligen inget vettigt alls att skriva, men jag känner pressen när Johanna sitter här brevid och betraktar mig. Men egentligen tror jag hon är avundsjuk för att jag har ett så coolt namn. Och faktum är att hon är jävligt smart. Jag vet, det låter helt osannolikt, men det är faktiskt hon som visat mig hur man ändrar alla färger. Det är därför min blogg är så. öh. snygg.! Därför säger vi i kör: T-T-T-T-TACK J-J-J-JOHANNA! Men namnet kom jag på alldeles själv faktiskt! Jag tycker det var ganska fantasifullt, för det är hemligt vad vi har fått det ifrån. Eller, jag då.. Johanna är bara en inspirationskälla. Kan vara bra att ha ibland. Det känns som det här inlägget handlar väldigt mycket om Johanna. Hon borde betala tillbaka och skriva ett inlägg om bara mig sen. Det ska jag med nöje läsa ^^, Och observera att jag bara har skrivit snälla saker, så om hon skriver något endaste elakt tar jag tillbaka allt jag nånsin sagt! Både om dig och Stig och Sasha. Nu ska jag inte skriva mer, Johanna har börjat diskutera politik... Wiho!