And you can't get out of it.

Imorgon ska jag träffa Malin. Och Sanna. Det ska bli roligt. Och intressant. Vi ska äta pannkakor.Varför gör man de snyggaste frisparkarna, sätter dem precis under ribban och i krysset, när ingen ser?! Imorgon på träningen ska jag minsann visa att det lönade sig att stanna kvar en halvtimme och panga lite. Fotboll behövs i allas liv. Iallafall i mitt.

Förlåt. Förlåtförlåtförlåt.

image53
Jag hatar den här sommaren. Av flera anledningar, men en är vädret. Nu vill jag bara att den ska ta slut, så det kan bli höst och kallt och regn när det ska vara regn och mörkt och tillåtet att vara ledsen.

It's been a tough time for you
But I've never seen you cry
The last time that I saw you
I never got to say goodbye

You're the reason I am living
And to you I owe a lot
And I'm happy for what you've given
You're everything I've got
You're everything I've got

I haven't done much for you
And I'm afraid I never will
Didn't tell you that I'm sorry
For the part of you I killed

You're the reason I am living
And to you I owe a lot
And I'm happy for what you've given
You're everything I've got
You're everything I've got

There were times when I did hate you
And I wished that you were dead
But I tried to valuate you
And see the good in you instead


You're the reason I am living
And to you I owe a lot
And I'm happy for what you've given
You're everything I've got
You're everything I've got

Oh I miss you
I always will
I love you still, brother
Oh I miss you
I always will
I love you still, brother

Do you live?

Förlåt Ina för att jag inte var som jag borde på din födelsedag. Har verkligen dåligt samvete över det, men jag kunde inte hjälpa det.. Men som sagt, jag får gottgöra det någon annan gång.

Idag har hela dagen spenderats i Bromsten och det har varit så härligt. Har omgivits av folk som är bäst och på nåt konstigt sätt blir jag också bäst då :) Det smittar liksom av sig. Jag och Madde satt ute i solen och spelade en himla massa olika spel, och efter ett par timmar kom Johanna också. Vi hade riktigt roligt, speciellt åt en viss bild på Maddes förlovningsring.. Hahahaha :D När vi tröttnade på att spela spel tog vi en promenad till Konsum (det heter faktiskt Coop nuför tiden..) för att inhandla glass bland annat. Sen gick vi hem till Johanna och tittade på sämsta filmen ^^ Och om någon vill veta nåt om Ingmar Bergmans död, fråga mig. Jag vet allt. I tron om att Johan skulle vara med på nyheterna har vi sett varenda sändning i tv4 och ja, vi vet allt..

Nice.

Det är inte helt fel att vakna, öppna dörren från rummet och känna hur det luktar nybakt bröd i hela lägenheten.. Så nu sitter jag och väntar på att det ska bli färdigt i ugnen så jag kan äta frukost. Min mamma är typ bäst.

Lätt.

Vem är på att bli religiös? http://sv.wikipedia.org/wiki/Det_flygande_spaghettimonstret

Tell me why.

Felicia har glömt sin kamera här. Jag undrar om hon är medveten om att om jag vill kan jag sälja den och få en himla massa pengar ^^ Fast jag är en snäll kompis, så jag gör inte sånt. Hämtade kentbiljetterna idag och det kändes bra, var livrädd när jag gick från kiosken att någon skulle råna mig.. Hemska tanke. Har även varit värsta action här utanför, som mest var det tre polisbilar och en djurambulans. Singelmiddagen genomfördes idag också, men väldigt lite folk. Vi var väl ungefär hälften och det blev mer en trevlig kväll som slutade när det blev för kallt ute. Fick en hel del kul bilder som kommer upp på bilddagboken sen, och av någon konstig anledning är de flesta roliga bilderna på Oliver. Han är så akrobatisk. Han är cool.

Det räcker nu.

Du har då aldrig trott på tårar,
Det passar inte för en karl
Om man är över 15 vårar, finns inga känslor kvar
Kan du förstå två våta kinder
De torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner
När man har mist sin vän

Jag vill ha en egen måne
Jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne
Och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig

Du tror du vet hur allt ska vara
Du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara hur jag känner mig
Du bryr dig inte om mig mera
Och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera
Att någonting är svårt


..Jag tyckte den var så himla sorglig när jag var liten. Den och teddybjörnen fredriksson. När vi sjöng den på fritids grät jag typ.

Live your life.

Jag sov ett bra tag efter att jag fixat biljetterna kan jag meddela.. När jag vaknade tittade jag först på den vanliga klockan och tänkte att den måste gå fel. Så tittade jag på mobilen, men den var lika mycket. 14:37. Skönt tänkte jag, mat tänkte jag också. Jag var hungrig och åt jättegod frukost. Päronyoghurt med blåbär och nektarin i och två mackor med skinka och gurka på :) Sen var det bara att vänta ut dagen, la upp en hel del bilder på bilddagboken och lyssnade på musik och tittade på blixtrarna och åskan och regnet. Sen åkte jag in till stan och mötte Felicia, vi fikade, köpte udda godis och gick på bio. Det var läskigt. Sådär psykologiskt läskigt så det kryper i benen. Hua. Mamma fick möta mig vid pendeln sen. Nu ska jag snart sova igen tror jag. Grönan igår tog musten ur mig, men gud vad kul vi hade. Speciellt på kvällen när vi började bli övertrötta och när vi väntade på Johanna utanför entrén. Sjöng och lekte lekar och heja. Men det var lätt en av de bästa dagarna i sommar, tack <3

På tal om biljetterna i början så tog de slut på 16 minuter till Stockholm och Göteborg, och efter 45 minuter fanns det inte en enda biljett kvar i hela landet.. Jag är jävligt glad för att jag fick min. Jävligt glad.

Yes (:

Så, det där var ju inga problem :) Tre biljetter fixade, kent på Annexet den 16e november och jag kommer vara i himlen. Jag är så himla glad och nu ska jag sova igen :)

Låt mig gå i bitar, jag har gjort nåt så dåligt igen.

Inte varje dag man är uppe såhär tidigt.. Men är det biljettsläpp så är det, och jag vill ha biljetter, jag tänker få biljetter. Jag är nervös, om jag inte får biljetter kommer jag bryta ihop. Då kommer det bli en sak för mycket. Jag har ont i magen också, men det vet jag inte om det är pga det här eller pga det där. Det där som fick mig att gråta halva natten, trots att jag haft världens bästa dag.. Åh det gör så ont i mig. Men jag tänker inte skriva nåt om det, för jag vill inte att du ska få chansen att veta nåt. Inte efter det här, no way.

KENT!

Låt mig gå i bitar, jag har gjort nåt så dåligt igen.
Låt mig ha ont,
Låt mig skrika färdigt, tills bröstkorgen blir tom.
Låt mig spricka sönder, det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum, det blir din tur, om en liten stund.

Jag är, är jag, jag är, inte gjord av sten.
Vad är farväl, vad är, inte gjort av sten?

Jag ska fatta mig kort, jag ångrar allt, jag ångrar allting ont.
Jag har skrikit färdigt, och bröstkorgen är tom
Såg du, jag sprack sönder, kan du få mina armar på plats?
Hallå, hallå, har du blivit stum?
Var jag, verkligen så dum?

Idag är det onsdag.

Nu har jag chillat i två dagar, jag har i princip inte gjort något vettigt, förutom att jag umgicks med Johanna igår. Det var trevligt :) Fast hon höll på att bli sjuk och skulle upp och jobba på morgonen, så det blev en tidig kväll. Annars gjorde jag inte mycket  mer igår, försökte förstå och låta bli att tänka bara. Idag har jag iallafall gjort en lista på vad jag ska göra, och jag har redan gjort tre av fem saker. De två sakerna som är kvar gör jag på ungefär fem minuter, så^^

Men imorgon är det slut på vilandet! Det är grönan som gäller med gårdenfolket :) Ska bli jäkligt kul faktiskt, inte enbart för att det var hundra år sen jag var på grönan, utan för att jag får träffa dem också. Och på fredag.. Jag är nervös. JAG HAR JU GLÖMT ATT BERÄTTA!! Jag ska ju gå på Lars Winnerbäck på Annexet den 22a november, en torsdag. Så när jag sitter på tåget ner till Skövde skickar Niklas sms med texten: kent spelar på Annexet den 16e och 17e november. Ska vi gå tillsammans? Jag blev helt tokigt glad, visste inte var jag skulle göra av mig själv, ville hoppa och hurra. Så glad blev jag. Kent på fredagen eller lördagen, och torsdagen efter, alltså mindre än en vecka, Lars Winnerbäck. Jag kommer vara i himlen den veckan, jag kommer gå på moln. Det kommer bli så jävla häftigt. Men nu åter till i övermorgon. Biljetterna till kent släpps klockan nio. Annexet tar 3000 pers. 3000 x 2 = 6000 biljetter. I Stockholm. De kommer gå åt, fort. 30 000 biljetter till Stadion tog slut på tre timmar.. Jag är så jävla rädd för att jag inte får biljetter, jag skulle vara så jävla ledsen hela året.. Men jag har mina planer ;D Och om det är någon som är villig att gå upp klockan nio för min skull och sitta och försöka få biljetter skulle jag vara den personen evigt tacksam. Jag måste ha biljetter. Det är på liv och död.

Malmoe.

Nu har jag tillbringat fyra dagar i skåneland, och innan dess två dagar i Skövdeland. Det har varit oerhört avslappnande, inget tvång nånstans och jag har faktiskt kommit riktigt bra överens med mamma. Med Fredrik kom jag också överens, och det var väl tur ^^ Men det brukar jag ju göra, så =p Är inte riktigt på humör att skriva vad jag gjort, vet inte vad jag ska skriva egentligen, men det kommer upp bilder i bilddagboken någon gång inom en snar framtid, då lär folk kanske få en bättre bild av vad jag gjort, och det blir naturligare att berätta ;D Har iallafall världens roligaste (okej det var kanske en överdrift, men kul är den iallafall) på Fredrik och Anki. Anki är en fågel som inte kan flyga och som bor i Skövde. Hahah :D

Believe in me.

Hjälp, vad har hänt med mig? Klockan är tio på morgonen och jag har redan hunnit ge mamma frukost på sängen, ätit frukost själv och städat mitt rum.. Snart ska jag borsta tänderna och klä på mig också, sen blir det balkongen för att få lite bränna iallafall. Det är ju kul att jag kommer behöva vara inomhus när det för en gångs skull är fint väder =/ Varför måste min mamma fylla år just idag? Jag hade ju kunnat bada eller nåt. Men icke. Möh.

Det blev inget badande igår.. På dagen var det ju molnigt och sen på kvällen blev det jättefint. Så då åkte vi iväg då istället, men det blåste ju typ storm, så det var inte direkt lockande att doppa sig.. Vi frös lagom mycket utan att vara blöta, så ^^ Men trevligt hade vi det, Felicia hade som vanligt med sig sjukt mycket ätbart och vi satt och tittade när solen gick ner :) Vi såg även en fyrkantig anka, en transvestit-båt, en igelkott och en råtta. Det var spännande ^^,


"Måste bara säga att det är så
sjukt härligt att ha en vän som
dig, för med dig är jag alltid
avslappnad och kan vara mig
själv (: du är en sådan sjukt
härlig människa"

Find that happy place in your mind and stay there.

I try to stay focused.

På det som komma skall (haha, nu skrev jag som Peter pratar), på onsdag och jag är förundrad över hur en resa och en person kan få mig att känna mig såhär bra. Jag är glad och ingen kan ta ifrån mig den glädjen över att åka till Skövde. Och när jag säger ingen, så menar jag även ingen. För trots att livet suger ganska ofta och trots att jag ibland är så arg att jag vill sparka hårt på något så finns det människor som är bra och som sprider glädje. Både här i stan och i andra städer. Det är dem jag försöker fokusera på, de där glädjespridarna. För alla andra, alla som utsöndrar negativ energi (typ jag emellanåt) är inte värda min uppmärksamhet för tillfället. Det är inte värt att lägga ner tid på människor som bara drar ner mig ännu längre, när jag klarar det så bra själv.

Nu väntar vi på att bullarna ska jäsa klart så att de kan bli lite gräddade också, och för att fördriva tiden kan jag väl ladda upp lite bilder på bilddagboken. Det var ett jävla tag sen, men jag har helt enkelt inte haft lust. Nu har jag inte heller lust egentligen, men någon gång måste det ju göras.

I don't believe in anybody.

Kvällen/dagen blev inte som tänkt, inte alls faktiskt. Det enda som blev som det var tänkt var väl Felicia och potatisgratängen. Att springa imorse var en jävla plåga, mina benhinnor har kommit på att de finns och det känns.. Och det suger. Klippte mig också, och nu har jag inget hår kvar.. Jävla frisör.. Sen var ju tanken att jag och Felicia skulle bjuda Mathias och hans bror på middag, men vid fyra tog jag reda på att det inte blev så, vilket fick mitt humör att sjunka lite. Hade sett fram emot att träffa Mathias ju. Men vi bestämde att vi skulle laga mat ändå, och kom på att vi kunde bjuda hit lite annat folk. Iofs var det bara Elin som kom, men det är inte så bara det! Vi har haft en riktigt bra kväll, mycket skratt blev det. Maten, iallafall potatisgratängen som var det svåra, blev riktigt god och det är sant som det är sagt; jag och Felicia kan verkligen allt vi försöker oss på! Men nu väntar sängen, jag är trött och trots en bra kväll är humöret inte på topp. Den kunde ju trots allt blivit ännu bättre. Inget att göra åt, jag borde vänja mig. Imorgon blir det bad.

Onsdag.

I won't let them get you.

Jag är så glad att det är som vanligt mellan oss. Det var som förut, när allt jobbigt bara försvann när jag pratade med dig. Igår var det så igen och det kändes så himla bra!

För övrigt har jag drömt en hel jävla inatt.. Helt sjuka saker och nån gång under natten vaknade jag av att jag frös. Täcket låg på golvet =/ Bland annat drömde jag att jag och Therese åkte parisehjulet som inte finns på grönan längre, men det var bara vi och hon började gunga själva vagnen asmycket och jag satt och funderade på hur vi skulle komma ner. Sen var vi i en mataffär. Jag drömde även att jag jobbade med att skriva ner registreringsnummer för att veta vad de bilarna hade sagt/gjort. Det behövdes för att man skulle deklarera, det övergick även i att jag skrev ner vad människor sa och vem som hade sagt vad och vilka åsikter personen hade. Sen drömde jag att man gick och berättade sina betyg för någon och fick en bulle för varje mvg :s Nej, det var en rolig natt måste jag erkänna, när jag väl hade somnat ^^ Vaknade inte så farligt sent heller, för en timme sen ungefär. Nu ska jag samla lite kraft sen är det joggingskor på!


:)

För första gången på en väldigt lång tid känner jag det där glada i magen igen! Jag vet att det kanske är försvunnet om ett par timmar när jag ligger i sängen, men just nu känns det jävligt bra. Tack Fredrik! Du är så bra.

You don't care.

Tröttheten sliter i kroppen, jag vill sova! Ikväll blir det inget springande tror jag, jag har träningsverk så det räcker, plus att jag är helt utmattad. Dessutom ska jag ju umgås med Johanna hoppas jag :) Om hon överlever sin spruta ^^

Igår hos Felicia blev väl bra till slut får jag väl säga.. Usch, jag vill inte ens tänka på hur det var när jag var påväg dit. Fyfan vad skit allt var. Det försvann lite under kvällen och jag lyckades nog somna utan att få panik iallafall. Sen vaknade jag vid halv nio av byggjobbarna utanför, och strax därefter fick jag sällskap av en hund i sängen. Det var mysigt :) Vi åt frukost och spelade kort samtidigt, sen var det bara för mig att ge mig av, skulle vara hos farmor klockan elva.. Det pappa glömt att berätta var väl att vi skulle fika utomhus. Så där satt vi, fyra pers under tre paraplyer och fikade i spöregn. Hej svensk sommar.

Resa bokad. Tack. Låt mig komma bort från den här staden ett tag.

I saw the lights, and now it's black again.

Jag blir tokig. Jag vill inte falla tillbaka, jag vill inte hamna där igen. Men jag känner ju att jag är påväg bakåt igen, jag känner ju att det som jag kämpat mig upp ifrån, det är påväg ikapp igen. Det höll i knappt en vecka. Kul. Men natten kommer tillbringas hemma hos Felicia, det känns bra iallafall. Förhoppningsvis kan hon få mig att antingen sova eller tänka på nåt annat. För jag är trött på att ligga i min förbannade säng, vända mig, sätta mig upp, försöka förstå, och tänka tänka tänka tänka. På natten ska man sova.. Förklara det för min hjärna..

Inget av det här borde jag egentligen skrivit, för jag är helt uttömd på mat, jättetrött och skitirriterad. Men jag måste ventilera.

I never got to say good bye.

Jag klarade det. Helt ärligt var det jäkligt skönt, jag var trött typ den tredje kilometern, men det berodde nog mest på att jag kört tempoväxlingar kilometern innan.. Men tröttheten försvann efterhand och sista kilometern var lika skön att springa som den första. Det är så skönt att ha kommit över den där tröskeln, tröskeln till att njuta när man springer. Dessutom vann jag över pappa, det var också skönt. Och imorgon får han spö i badminton. Usch vad han kommer känna sig dålig ^^

(Tre inlägg nu på samma dag. Jag gissar på att känslan för att blogga är tillbaka.. Eller så är det bara jag som haft ovanligt tråkigt idag, trots att jag inte haft mer tid över idag än andra dagar.. Jag vet inte, vi märker.)

The most frightened face I've ever seen.

Det blev ingen badminton imorse. Först åkte vi bort till Sumpan, men där var det tvär-stängt, så då åkte vi till hallen i Spånga, men de öppnade inte förrän klockan 17. Surt. Så nu ska vi snart ut och springa istället. Jag orkar egentligen inte, jag har precis sovit i en och en halv timme i sällskap med Jens Lekman i stereon. Var inne i stan idag med Ina, och jag köpte den skivan och en födelsedagspresent till mamma.

Möh. Han sa att vi bara springer två och en halvan, men det räcker ju inte. Det går ju på tio minuter. Minst fem kilometer måste jag avverka idag och jag har ingen lust alls. Jävla badmintonhallar som inte har öppet. Imorse var jag ju pepp. Nu är jag så långt ifrån pepp man kan komma. Förhoppningsvis blir det bättre när jag kommer ut i spåret, men ändå.. Det är att ta sig dit som kraften krävs till..

Remember, this is just a game.

Länge sen jag bloggade och jag tänker inte skriva nåt märkvärdigt idag heller. Sitter bara och väntar på att pappa ska bli klar, jag ska spöa honom i badminton ^^ Under tiden tänkte jag skriva en lista på saker som jag inte tycker om. Jag tänker inte använda ordet hatar, för det är för starkt.

Jag tycker inte om att drömmar inte är verklighet. Drömmen inatt hade inte suttit helt fel.
Jag tycker inte om allsvenskans domare.
Jag tycker inte om att Råsunda skapar derbystämning och AIK svarar med att spela asdåligt och förlora.
Jag tycker inte om vädret i Sverige.
Jag tycker inte om att jag inte har något jobb.
Jag tycker inte om att jag är lite för feg lite för ofta.
Jag tycker inte om att grannen ovanför borrar på morgonen. Jag får rysningar i hela kroppen.

Rädda liv.

Nu har jag anmält mig till att bli blodgivare. Det borde du också göra.

www.geblod.nu

I don't wanna hear that you no longer care.

På ett sätt vill jag nästan be om ursäkt för mitt dåliga bloggande de senaste veckorna. Men jag har helt enkelt inte haft lust att skriva nånting, jag har inte haft lust att återberätta vad jag gjort. Jag har gjort en jävla massa, tro inget annat, men så fort jag landat hemma och tankarna hunnit ifatt mig har det inte varit läge att skriva. Visst, det går åt rätt håll nu, jag börjar så smått komma ur den där allra djupaste svackan, men fortfarande är lusten att skriva och berätta roliga saker långt ifrån mina fingrar. Allt jag känner för att skriva är inte särskilt kul att läsa, därför skriver jag det inte här. Jag vet inte när lusten kommer tillbaka, om den kommer tillbaka, men när den gör det lär ni väl  märka det. Tills dess får ni hålla ut med någorlunda korta inlägg utan direkt mening.

Jag försöker bara hålla mig över ytan, och jag måste göra på mitt sätt för att lyckas.

Vill även ge lite låttips.
En av Lars Winnerbäcks bästa låtar är helt klart Jag är hos dig igen. Den tål att lyssnas på om och om igen.
Även Aviations You were my everything kan få den starke att gråta, om det är någon som saknas.
The Calling - Our lives är bara bra helt enkelt. Och dessutom Blowsights I'll be around är något som går om och om igen.

Tänd eld på dina tankar.Åh som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Åh som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag

Bra jobbat faktiskt.

Ett tecken på att jag tycker om min skola: betygen kom och det gjorde min dag i princip. Blev förvånad och glad över iallafall två betyg, resten var nog ganska väntade. De oväntade var engelska (tack Max) och matten (verkligen tack Charlotte). Jag har bakat chokladkaka och lyssnar på Christer i p3 och det är väl det mest spännande som händer idag. Jag orkar inte göra nåt annat, jag vill vara själv med mina tankar ibland.

Nu faller mörkret över stan.

Jag lovar att blogga ordentligt när jag samlat kraft och ork att göra annat än att ligga i min säng eller bli uttvingad att bada.. Men känner jag mig själv rätt kan det ta ett tag, för det är liksom som att mammas lägenhet har dålig inverkan. Jag var glad igår med Elin och Felicia, men direkt när jag klev innanför dörren rann allt av mig.

Ingen lust alls.

Jag borde skriva om i lördags, hur coolt det var. Jag borde skriva om igår, hur dåliga vi var. Men jag har ingen lust. Jag har ingen lust med någonting och allt jag vill är att ligga i min säng, trots att det är strålande sol ute. Det är tur att jag hade lovat Felicia att vi skulle bada idag, annars hade den här dagen också blivit som igårkväll. Men vi ska bada sen och det blir nog bra..

.And when you seem to never get there,
Looking into the past.
And when you don't believe the ending,
Even though it's always last.
And when you feel you've been mistreated
And no one dares to make a sound.
Then you know, where to go,
I'll be around