Låt din vän få veta.

Jag har världens bästa mamma. Har haft galet ont i ryggen idag med, har knappt sovit något inatt för att det gjort så ont =/ Men så masserade hon mig med liniment, och nu är det i princip borta :) Och jag luktar jättegott också! Höhö ^^

Annars har väl den här dagen varit.. Jag vet inte. Satt och stirrade på de som spelade badminton i en timme, sen åkte jag hem, och fick sällskap av Johanna efter ett tag. Vi gjorde inte särskilt mycket vi heller, gick och köpte varsin lussebulle och tittade på Sacha och låg i sängen och bara var. Ganska skönt, förutom att jag inte kunde slappna av för att jag är så stresad.. Jag vill bara att nästa vecka ska försvinna, speciellt tisdagen. Får ont i magen varje gång jag tänker på den där jävla spanskalektionen. Kommer aldrig klara något, jag kommer.. Nej jag vet inte vad jag kommer. Ingenting kommer jag.

Dagens låttips: Hurt - falls apart.

Jag är så trött på våran maktkamp. Jag är så trött på att vi måste visa oss starka inför varandra. Jag är trött på att ingen av oss vill berätta något för den andre, i rädsla för att visa sin svaghet. För jag vet att du resonerar exakt likadant som jag. Jag vet att du inte vill berätta något för att du tror att jag inte bryr mig. Men jag bryr mig faktiskt, jag gör det. Kan du inte bara förstå det? Kan du inte förstå att den här hösten har fått mig att inse vad jag har och att jag är rädd om det? Kan du inte förstå att jag fortfarande är så sjukligt rädd för att en dag få ett samtal som berättar att du försvunnit från den här jorden? Kan du inte förstå att jag älskar dig, och att jag alltid kommer göra det, oavsett hur du mår, oavsett vad som händer mellan oss? Du är inbränd i mitt hjärta och kommer aldrig lämna det så länge jag lever. Förstå det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback