The only thing worse than not knowing, is you thinking I don't know.

Varför blir det alltid fel när jag ska vara smart? Eller, smart försökte jag väl inte vara, men fyndig kanske är mer rätt ord. När jag satt på 53an tyckte jag att det var ganska behagligt, så jag gick varken av i slussen eller centralen utan åkte hela vägen till odenplan, där 515 går ifrån, som går hela vägen hem till mig! Okej, det var skönt att åka buss till Odenplan, sen var jag ju trött på det.. Och jag hade ju ingen lust att åka tunnelbana, det skulle bara bli ännu krångligare. Så jag åkte den där förbenade 515, hade solen i ögonen heeeela vägen, kunde inte andas för min jävla förkylning och var jättevarm. Nej, det var ingen höjdarresa, tog en timme och tio minuter att komma hem, istället för en halvtimme typ. Men vad har jag då lärt mig av det här? Jo, att det inte är så kul att åka buss som man kan tro ibland!

Dagen i övrigt har flutit på rätt bra/fort. Det känns ganska bra att rektorn är med på alla våra lektioner med Olga. Men jag stör mig på att hon lyckas ganska bra när rektorn är med, jag tror hon kanske skärper sig eller nåt, för när inte rektorn är där, det är ju då allt det uppenbara händer. Jag är lite rädd för att rektorn inte ser vad som är fel med henne, trots att hon kan ha en diskussion med klassen utan att komma fram till nåt. Liksom, vi elever diskuterade en sak, och Olga en annan kändes det som. Hon hänger liksom inte med i svängarna och ska utveckla allt så jävligt. Och som Anna sa: Hörde du vad hon sa? Vi ska inte säga våra egna åsikter. Vad fan är det hon håller på med hela tiden då? 'jag tycker och jag tror'. Nej, jag hoppas Olga försvinner snart så man kan börja tycka alla lärare är bra igen ^^

Annars hade vi rätt kul i matsalen när vi diskuterade vad som pågick i personalmatsalen när Daniel, Arild, okänd lärare, Peter och till slut Max kom ut därifrån. Vi kom på att dom hade haft öråd och Max hade vunnit. Stackars Daniel blev utröstad först för han hade försökt ingå i en pakt med dom andra, men dom hade lurat honom, blåögd och snäll som han är stackarn. Öhm, ja, lärarna på min skola är lite udda, därför skulle inte det här förvåna nån av oss om det verkligen hände..

Nu ska jag lägga mig i min säng och sova lite tror jag, det är jag värd efter allt bussåkande!

Kommentarer
Postat av: Elin

Eller huuuur!?? Det är inte bara jag som tycker att Olga lyckas bra när rektorn är med!! Fan asså..hon måste bort...

Postat av: felicia

haha..innerst inne så tror jag att daniel kan vara lite små ond.. en liten djävul :)

2006-10-03 @ 19:33:43
URL: http://detvackraste.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback