"Är den som vanlig mjölk?"

Okej, jag erkänner. Jag tittar på melodifestivalen. Jag - den mesta motståndaren mot det där tjäna-pengar-programmet som har gått till överdrift. Men jag och mamma kom överens om att det vore kul att se vad Sverige skickar iväg egentligen. Inte för att det egentligen spelar någon roll, många säger att det är pinsamt om Sverige skickar 'fel' låt. Hur många tänker 'oh shit vad pinsamma Italien är som skickade den där artisten för tre år sen!' ? Nej, precis. Ingen bryr sig, förutom han Björn Kjellman som kan allt om allt om schlager.. Nej, kommersiellt är det, tråkigt är det, dåliga låtar är det överlag och så oerhört överskattat.

Annars är jag fortfarande helt utmattad, trots att jag sovit tolv timmar inatt. Jag förstår inte vad det beror på, verkligen inte.. Jag hoppas att det går över, för den här veckan och fram till påsklovet kommer vi ha sjukt mycket i skolan. Ingen tid att vara trött här inte.

Om 45 minuter börjar El clásico. Den ska jag titta på, och njuta av riktigt bra spansk fotboll =) På tal om fotboll: Jag tror att (utan att vara elak, jag är bara realistisk) Bajen kommer få det ganska så svårt i år, om försäsongen ska spegla den allsvenska säsongen. De förlorade med 5-1 mot BP. AIK spelade mot BP idag. AIK vann med 5-0. Det känns som att det i såna fall är ganska så stor skillnad mellan laget. Det kan vara tillfälligt, det vet jag inte, men det känns ju som att det är ganska stora kontraster. Men fortfarande så tror jag inte på mer än en fjärdeplats från AIK i år. Jag vill inte hoppas på bättre än så, för jag vet hur det blir när AIK får press på sig från publik och media. Det tar stopp och alla blir handlingsförlamade och allt går åt helvete. Så jag tänker inte hoppas, jag tänker bara se vad som händer. Och som jag längtar, som jag längtar till den nionde april.

Kommentarer
Postat av: Ina

"Ja, då tar jag väl lite barista-mjölk då"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback