Luften är sträv som sand.

Åh träningen igår var bäst. Den gick jättebra, det var skönt att träna på gräs och jag hade gräsfläckar på alla mina kläder :) Och äntligen börjar det kännas som vanligt igen, folk mobbar mig! Jag tyckte att det varit nåt som vart fel de senaste träningarna, men nu vet jag. Ingen retades med mig. Igår gjorde folk det och då kändes det bra igen :) Att vi fick vänta 20 minuter på bussen gjorde inte ett dugg heller, för vi hade jättekul. Själva bussresan var också rolig, jag och Rebecka skrattade konstant ända till Solna där halva laget gick av ^^

Jag blir så förbannat trött på alla jävla humörsvängningar! Herregud. Jag blir tokig på mig själv. Nu har jag ätit middag med min mamma och är på skitdåligt humör. Jag var lite glad innan iallafall. Det är jag inte längre. Sen att jag har en jävla massa att plugga gör inte saken lättare. Om jag ska hinna läsa ut min engelskabok innan vecka 21 börjar, alltså till söndagen vecka 20, måste jag läsa 14 sidor om dagen. Och då är jag alltså klar på söndagen. Det kommer inte gå, vilket innebär att jag måste läsa mer än 14 sidor om dagen. Och ja, jag har ett liv utanför den där boken. Jag ska till exempel göra en psykologiuppsats, råplugga matte och göra ett jävla arbete i religion. Vem gissar på att jag kommer ha kul i två veckor nu? Inte jag.



Du vänder dig om och ler mot de som aldrig haft en chans. -
Joakim Berg.


(Jag saknar lukten av dig. Jag saknar ditt leende och ditt skratt saknar jag ännu mer. Jag saknar din röst. Jag saknar ditt sätt att bara vara brevid mig. Kom tillbaka till mitt liv. För du behövs.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback