Blev du stärkt av allt, eller sårad och öm?

Idag har faktiskt utvecklats till en bra dag. Trots att jag var oerhört irriterad imorse försvann det, mycket tack vare Emma och Julia som gjorde mig sällskap i en soffa :) Sen flöt dagen på bra, jag ägde på pingis och vi tittade på film på spanskan. Sen ägde jag lite mer på pingis. Dock inte lika mycket som Linus. Men han fuskade, så det gills egentligen inte. Plus att han har snygga strumpor på onsdagar. Det måste varit därför.

Har även kommit bra överens med mamma idag, vilket inte hänt på två-tre veckor. Har undvikit henne och varit på asdåligt humör så fort hon varit hemma.. Men idag åt vi lång middag och bakade lussebullar tillsammans. Heja oss! Bullarna smakade lite konstigt, men så kan det bli om man hittar på i receptet ^^

Borde skriva klart mitt tal, men jag har verkligen ingen lust.. Måste ändra en del saker efter att mamma lyssnade men jag har ingen lust. Fixar det imorgon i skolan. När jag nu ska hinna det =/ Hua, imorgon kommer bara vara stress stress stress. Jag har blivit sämre på att hålla efter mig själv när det gäller stressen faktiskt.. Jag tänker att 'äsch, en dag gör inget'. Som när man ska äta nyttigt men tar en godis, eftersom en godis inte gör något. Men det gör det ju! Fy på mig.

Kommentarer
Postat av: felicia

Det gäller att hitt avad man blir pepp av :D för då går allt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback