Höst

Idag har varit en avslappnande dag. Jag blev inte väckt klockan sex imorse som var min farhåga, då de skulle asfaltera utanför med start klockan 06. Men de hördes inte alls, och det var ju tur, för då fick jag sova till kvart i tolv. I och för sig vaknade jag klockan sex ändå, men det var för att jag inte kunde andas. Lite nässpray blev lösningen på det.


Det är höst nu, på riktigt. På ett sätt är det bra, men det är övervägande dåligt. Den här hösten i alla fall. Förra hösten såg jag fram emot, men här finns inte mycket att hämta. Bara en förhoppning om mycket jobb och mysiga kvällar i vänners sällskap. Och det är väl kanske inte så mycket begärt egentligen.

En förfrågan till Pia följer här nedan:
Vår skogspromenad, när ska den äga rum? Jag skulle vilja passa på medan det fortfarande finns löv i alla möjliga former. Vi kan ta med oss din kamera och ta fina bilder. Och varm choklad kan vi ha med oss, och fika på en sten. Helst gummistövlar också, men jag äger inga sådana. Och så kan vi plocka lingon och svamp. Sen kan vi äta svampen, göra en svampsås och bjuda någon på. När ska vi ha vår skogspromenad så vi kan fota fina löv, dricka varm choklad och plocka svamp?


Kommentarer
Postat av: p.

1. nästa vecka :)

2. kameran hakar på

3. termosen är redo

4. jag har inte heller gummistövlar :(

5. avskyr lingon men älskar svamp



IT'S SO ON DUDE! :D

2008-09-17 @ 17:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback