Vi var ensammast i världen


Idag har jag sprungit på ett löpband. Det är fanimig bland det tråkigaste man kan göra. Jag sprang en kilometer, sen gav jag upp av ren tristess. Herregud, att folk springer i timmar på såna? Nej, gym är inget för mig. Verkligen inte.

Sen har jag även plockat vinbär och krusbär hos farmor. Det var mysigt. Varmt och sol, och de tråkmånsar som hojtar och tjatar om att sommaren är slut kan ju ta sig någonstans. Det är i augusti som sommaren börjar! Synd bara att jag varken kan sola eller bada.. Jävla tatuering. Kliar gör den också. Och ser ut som stryk för tillfället, när sårskorporna håller på att lossna.

Jag ser fram emot nästa vecka jättemycket! Först ska jag ju jobba, och det ska faktiskt bli kul, nu när jag varit ledig i två dagar. På torsdag ska jag träffa pappa, vilket var en halv evighet sen. Sen på lördag blir det kusinkalas! Typ. Jag drog ihop och ordnade en picknick med mina kusiner på pappas sida, den humoristiska delen av släkten. Kommer antagligen bli helt sjukt roligt. På söndagen ska jag åka till pappas jobb och hälsa på, och för att hämta bilen, som jag Felicia och Elin ska spendera ett par timmar i. Det här kommer bli nice.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback