Söndag 12 juli. En trött dag


Hej V.

Just nu är jag mest vaken för att jag måste; för att en tjugoåring inte kan gå och lägga sig halv nio. Hade jag fått bestämma (vilket jag såklart gör också, men jag har pillat med en del grejer och därför inte kommit i säng än) hade jag gått och lagt mig för en timme sen. Anledningen till detta är att jag nu på tre dygn har jobbat i 36 timmar. Det tar på kroppen, eftersom det är ett fysiskt arbete jag har. Och imorgon är det dags igen, men på brevbärarjobbet. Tack och lov börjar jag klockan tio, så jag får en sovmorgon på tre timmar jämfört med förra veckan.

Mitt samboliv gav både mersmak, men ändå inte. Det var helt sjukt skönt att bo hemifrån utan föräldrar. Det blev fritt på ett annat sätt. Jag och min vän kom närmre varandra, vi kände oss nog mer vuxna. Vi tog ansvar, vi lagade mat och vi städade. Handlade och skrev fina lappar till varandra när den andre var på jobbet.

Samtidigt vill jag nog bo ensam när jag flyttar hemifrån. Till en början. Som en vän sa till mig; du är nog en av få jag känner som skulle kunna bo själv. Du är så pass självständig. Och det är jag nog. Jag har alltid fått höra att jag har stor integritet. Och att bo med någon annan i en lägenhet (nu bodde vi ju i och för sig i en stor villa) skulle gå mig på nerverna. Jag behöver få vara ensam. Jag behöver få bryta ihop i min ensamhet. Jag anförtror mig inte, jag förlitar mig inte. Jag klarar mig själv, och om jag ska bo med någon annan på liten yta kommer det behöva ändras.

Jag vet inte om det blir något tågåkande i sommar. Alla planer gick ju i stöpet, men jag och F planerar en roadtrip istället. Hälsa på våra föräldrar som flytt stan. Ta med oss någon vän och kanske åka till Kolmården. Det kan nog bli fint.

På tal om MJ så tipsar jag om ett klipp på Youtube. Bounce har gjort en hyllning, och antagligen har du redan sett det. Annars har du missat något. Det är hur coolt som helst. Gåshud. Sök på typ Bounce tribute :)

Nu ska jag sova, faktiskt. Och det ska bli SÅ skönt!

Ta hand om dig, och akta dig för vatten som kommer från ställen man inte anar. Typ tak.

/C



Kommentarer
Postat av: voff

Vad är det du jobbar med när du inte springer med brev?

Postat av: k

jag kan bo med dig..

2009-07-13 @ 11:10:54
Postat av: C

Jag jobbar på Centralen. Lastar x2000-tågen med mat. I bistron, du vet. Så när du åker ett sånt och bistron är fint montrad, då är det jag som varit i farten ;) Sen gör vi lite andra grejer också, men det är så krångligt att förklara för folk som inte varit där. Vilket ingen av mina vänner har, så jag brukar hålla mig till den förklaringen :)

2009-07-13 @ 21:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback