Kaos överallt


Mitt rum är kaos. Nej, fel. Hela vår lägenhet är kaos. De ska renovera fönstren, och det får inte finnas något en meter framför dem. Eller i dem. Eller vid dem. Eller nåt. Sjukt jobbigt.

Sen vet jag inte vad det är med mig. Varför kan det inte vara bra, varför kan jag inte njuta och glädjas och fan fan fan. Alltid ska det vara nåt. Jag förstår inte. Jag har inte en blekaste jävla aning om varför det är såhär just nu. Nu, när jag borde trivas, nu när jag borde vara glad och allt sånt där. Fan. Det känns bara så jävla hopplöst. Ingenting spelar någon roll. Och det svider mellan mina tår och det ligger tusen saker i min säng, men där vill ju jag ligga, för jag vill sova. Måste gå upp klockan sju imorgon, trots att jag inte börjar förrän halv tio.

Jag hatar att ha drömmar och mål. Det är fan inte bra för mig. Jag blir bara besviken på mig själv när jag inte kan uppfylla dem. När jag inte har ork att göra nåt åt mitt liv. När jag vet att jag kommer fastna här och bli vuxen och tänka tillbaka på mitt liv, min ungdom när jag inte orkade genomföra några drömmar. När jag inte orkade ta tag i några mål. Jag vill inte ha det så, men det kommer bli så.

För jag känner mig själv.



Kommentarer
Postat av: voff

Svider det mellan dina tår? Fotsvamp kanske?



Försök att inte stressa upp dig själv över småsaker utan att ha en så avslappnad attityd till det mesta. Det hjälper mig att må bättre. Sen så är det även bra för mig om jag är lite förutseende med saker så slipper jag göra dom när dom väl måste göras eftersom jag då redan har gjort dom. Kanske vore värt att testa?



Ta't lugnt och ta hand om dig.

Postat av: C

Nej, ingen fotsvamp. Nya flipflop^^

2009-06-30 @ 21:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback