"Det var det första du lärde mig.."


Nej, jag ska fan gå och lägga mig. Jag fryser och är så sjukt trött.

Jobbade idag och förutom ett par missöden (som faktiskt inte var mitt fel) gick det helt okej. Jag cyklade ut först och kom in först och äntligen är det som det ska vara. Ska jobba imorgon också, men som tur är börjar jag tio imorgon med. Väldigt skönt.

Dock fick jag stressa från jobbet för att vara barnvakt hos lilla E klockan fem. Det gick superbra, vi lekte kurragömma, hon gömde sig mitt på golvet och jag gjorde en elefant och en kossa i lera. Dock blev hon väldigt ledsen framåt sju, men det dröjde inte länge förrän mamma kom.

Jag är seriöst rädd inför onsdag. Inte för mina arbetsuppgifter, jag har ett häfte på hur allt ska se ut och gå till, men hur jag ska orka. Jag ska jobba i elva timmar i sträck. Och dessutom börja klockan sju på morgonen. Men jag får pengar och gratis mat. Haha. Det är nästan det bästa, man får äta hur mycket mat man vill :o Utan att betala. Jättecoolt. Efter att den här veckan är slut kommer jag ha tjänat en jävla massa pengar. Jobbat fredag, lördag, måndag, tisdag, onsdag och dessutom varit barnvakt fredag, måndag, torsdag och söndag. Norge here I come liksom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback